02 / 05 / 2024

Ertan Peynircioğlu

Ertan Peynircioğlu

Ertan Peynircioğlu, 1 Haziran 2016 tarihli atama kararı ile Niğde Valisi oldu. Peki, Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu kimdir? Ertan Peynircioğlu hangi işlerde görev aldı?

Towerclınıc Turizm Sağlık Anonim Şirketi kuruldu!

Towerclınıc Turizm Sağlık Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Etemoğlu ve Vedat Etemoğlu ortaklığında kuruldu.

Er-Sa Sadıkoğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Er-Sa Sadıkoğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Zeytinburnu'nda 11 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Sadıkoğlu tarafından açıldı.

İşte Siren Ertan'ın Bebek'teki yalı dairesi!

Bebek'te boğaza nazır bir yalı dairesinde yaşayan modacı Siren Ertan, evin dekorasyonu için mimar dostları Hakan Helvacıoğlu ve Ülkem Güçsav’dan yardım almış.

Ertan Peynircioğlu kimdir?

Ertan Peynircioğlu, 1 Haziran 2016 tarihli atama kararı ile Niğde Valisi oldu. Peki, Niğde Valisi Ertan Peynircioğlu kimdir? Ertan Peynircioğlu hangi işlerde görev aldı?

Mehmet Ergün Turan Manisa'daki TOKİ projelerini inceledi!

TOKİ Başkanı Mehmet Turan, Salihli ilçesinin Taytan Mahallesi'nde yapımı devam eden TOKİ konutlarında, Salihli Kaymakamı Ertan Peynircioğlu ve AK Parti İlçe Başkanı Ahat Aksoy ile incelemelerde bulundu.

Murat Kurum, Ali Seydi Karaoğlu, Ertan Yetim ve Mehmet Ali Kahraman yine aday!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) A.Ş., Murat Kurum, Ertan Yetim, Ali Seydi Karaoğlu ve Mehmet Ali Kahraman'ın yeniden Yönetim Kurulu üyesi adayı olarak belirlendiğini açıkladı

Adana'da engelli oğlu için apartmana vinç kurdu!

Adanada emekli baba Mahmut Kurmuş, engelli oğlu Ertanın (36) asansörsüz apartmanın 5inci katındaki evine çıkıp inmesi sorununu tehlikeli bir biçimde çözdü

Vakıflar, İstanbul Beyoğlu'nda otel yaptıracak!

İstanbul Vakıflar Bölge Müdürlüğü, İstanbul Beyoğlu'nda yap-işlet-devret modeline göre otel yaptırmak üzere ihale düzenledi

Forum Ankara'nın ilk hediye çeki Rifat Hisarcıklıoğlu'ndan

Forum Ankara Outlet'in, "Kriz Varsa Çare de Var" kampanyasını desteklemek amacıyla gerçekleştireceği Hediye Çeki Kampanyası'nda ilk hediye çekini Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) Rifat Hisarcıklıoğlu verecek

Hidayet Türkoğlu Bodrum'dan yazlık aldı

Toronto Raptors'a transfer olan ünlü basketbolcu Hidayet Türkoğlu, Bodrum'dan yazlık aldı...

Ünlü mimar Ömer Çamoğlu dolandırıldı

Çamoğlu Mimarlık'ın sahibi mimar Ömer Çamoğlu'nun banka hesabı ortağı ve muhasebecisi tarafından boşaltıldı

Avcıoğlu'ndan 'Ev alma kulüp al' önerisi

Avcıoğlu, projede ev satın almaktan çok müşterilere bir kulübe dahil olma ayrıcalığının yaşatılacağını kaydetti

Çapanoğlu Büyük Camii aslına uygun restore ediliyor

Yozgat'taki tarihi Çapanoğlu Büyük Cami,Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından aslına uygun olarak restore ediliyor

Ertan Peynircioğlu Haberi

Ertan Peynircioğlu

Ertan Peynircioğlu, 13 Aralık 1963 Aydın doğumludur. İlk, orta ve lise eğitimini Aydın İli İncirliova İlçesinde tamamlamıştır. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 1985 yılında mezun olan PEYNİRCİOĞLU, 1985 yılında açılan İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak Mülki İdare Amirliği mesleğine girmiştir.   


Sakarya İli Kaymakam Adaylığı ve Eynesil İlçesi Kaymakam Vekilliği yapan Ertan PEYNİRCİOĞLU, 1989 yılında İçişleri Bakanlığı 74. Dönem Kaymakamlık Kursunu bitirerek Adana İli Feke İlçesine atanmıştır. Daha sonra Bingöl İli Karlıova İlçesi, Kars İli Kağızman İlçesi, Manisa İli Sarıgöl İlçesi, İzmir İli Bayındır İlçesi, Afyon İli Dinar İlçesi, İzmir İli Menderes İlçesi, Bursa ili Orhangazi İlçesinde Kaymakam olarak, Isparta İlinde ise Vali Yardımcısı olarak görev yapmıştır. 


28 Eylül 2011 tarihinden itibaren Salihli İlçesinde Kaymakam olarak görev yapmaktadır.   1987 -...