30 / 04 / 2024

Ertan Şahin kimdir

Ertan Şahin kimdir

Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, Kozlu’nun geleceğini şekillendirecek planlamalarla ilgili ekip olarak bir çalışma içinde olduklarını ve 2 yıldır plansız bir ilçede görev yaptıklarını ifade etti.

Kozlu'ya 2,5 milyon TL maliyetli köprü yapılıyor!

Kozlu’nun büyük projelerinden biri olan yaklaşık 2.5 milyon maliyetli köprünün yapımında sona gelindiğini ifade eden Başkan Ertan Şahin, köprü ile birlikte şehir trafiğinin rahatlayacağına dikkat çekti.

Ertan Şahin: Modern Kozlu'yu birlikte inşa edeceğiz!

Kozlu Belediyesi tüm mahallelerde çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Ertan Şahin, yapılan çalışmaları yerinde inceliyor, eksikleri tespit ediyor ve en kısa sürede bitirilmesi için gerekli talimatları veriyor.

Ertan Şahin'in verdiği tapular iptal olabilir!

Belediyenin düzenleme ve ortaklık payından kanun dışı çıkan plansız alanların satışından sonra imar düzenlemesi ile yerleşime açılması neticesinde de verilen tapuların kanunen iptal edilebileceğini dile getirdiler.

Ertan Şahin kimdir?

Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin kimdir? Ertan Şahin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ertan Şahin, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ertan Şahin..

Şahin Uğur kimdir? Şahin Uğur nerelerde görev almıştır?

Şahin Uğur kimdir? hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Şahin Uğur ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Halil Şahin Kimdir? Halil Şahin kaç yaşındadır?

Halil Şahin kimdir? Halil Şahin’in mesleği nedir? Halil Şahin hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ebubekir Şahin kimdir?

Halkbank Yönetim Kurulu Üyesi Ebubekir Şahin kimdir? Ebubekir Şahin kaç yaşında? Ebubekir Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte ayrıntılar...

Ertan Keleş Kimdir?

Ertan Keleş kimdir? Ertan Keleş’in mesleği nedir? Ertan Keleş hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

İlhami Özşahin Kimdir?

Başkent Doğalgaz Dağıtım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İlhami Özşahin kimdir? İlhami Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İlhami Özşahin'in biyografisi..

Arzu Şahin kimdir?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi Arzu Şahin kimdir?Arzu Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Arzu Şahin'in biyografisi...

Mahmut Sami Şahin kimdir?

Mahmut Sami Şahin, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Mahmut Sami Şahin kimdir? Mahmut Sami Şahin, hangi işlere imza attı?

Fatma Şahin kimdir?

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 2019 yerel seçimlerinde de Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Fatma Şahin kimdir?

Şahin Şerifoğulları kimdir?

Şahin Şerifoğulları, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Elazığ Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Şahin Şerifoğulları kimdir? Şahin Şerifoğulları, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

İzzet Şahin kimdir?

Emekli Maliye Profesörü İzzet Şahin kimdir? Emeklilikten sonra Libya'da, bir Türk inşaat firmasında idari ve mali müşavir olarak görev yapan Şahin başka hangi işlere imza attı?

Zonguldak Kozlu'da yol çalışmaları incelendi!

Zonguldak Kozlu Belediyesi Belediye Başkanı Ertan Şahin, Kozlu’nun tüm mahallerinde çalışmaların sürdüğünü ve bu çalışmaların zamanında bitmesi için gerekli denetlemeleri yerinde yaptığını belirtti.

Zonguldak Kozlu yeniden dizayn edildi!

Zonguldak Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, göreve geldiği günden bugüne Kozluya yeni şeyler kattıklarını ve Kozluyu yeniden dizayn ettiklerini söyledi.

Ali Ergin Şahin kimdir?

1 Temmuz 2016 tarihinde Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ali Ergin Şahin, görevinden ayrıldı. Peki Ali Ergin Şahin kimdir? Ali Ergin Şahin bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Ertan Şahin kimdir Haberi

Ertan Şahin kimdir

Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin, Kozlu’nun geleceğini şekillendirecek planlamalarla ilgili ekip olarak bir çalışma içinde olduklarını ve 2 yıldır plansız bir ilçede görev yaptıklarını ifade etti. Göreve geldiği ilk günden bu yana yapılan çalışmalarla planları onay aşamasına getirdiklerini ifade eden Başkan Şahin, şöyle devam etti:“Arkadaşlarımızla birlikte planlı bir toplantı gerçekleştirdik. Bunu günün yoğunluğu içerisinde tamamlamamız mümkün değil çünkü günlerce çalışmaya dayalı bir çalışma olması gerekiyor. Bu anlamda da daire müdürleri arkadaşlarımız ve şehir planlamacısı arkadaşlar ile bir araya geldik. Yaptığımız çalışmalarla Kozlu’nun geleceğini şekillendirecek planlamalarla ilgili bir çalışmamız var. Kozlu Belediyesinin imar planları biz gelmeden önce dava konusu edilmiş ve bizim göreve geldiğimiz günlerde bu dava sonucu bize tebliğ edilmişti ve Kozlu’muz maalesef plansız hale gelmişti. Biz bundan sonraki...