14 / 05 / 2024

ertaş inşaat Yunus Ergüz

ertaş inşaat Yunus Ergüz

Ertaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı olan İnşaat Yüksek Mühendisi Yunus Ergüz kimdir? Yunus Ergüz inşaat sektörüne ne zaman ve nasıl atıldı? İşte Yunus Ergüz'ün biyografisi...

Kayseri Kocasinan'da 20.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Kocasinan Belediye Başkanlığı-Kocasinan İmar A.Ş, Kayseri Kocasinan Yunus Emre Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek.

Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'nde inşaat sürüyor!

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Eskişehir’de yapımı devam eden yeni Yunus Emre Devlet Hastanesi inşaatı hakkında bilgi almak için inşaatı ziyaret etti.

Aksaray Belediyespor konaklama tesisi inşaatında sona gelindi!

Spora ve sporcuya büyük destekle veren Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, sporda bir projeye daha imza attı. Yunus Emre Mahallesi'nde bulunan Aksaray Belediye Spor tesisleri yanına yapılan konaklama tesisi inşaatında sona yaklaşılıyor.

Yunusoğlu İnşaat'tan 75 bin metrekare inşaat sözü!

Gelecek projelerini anlatan ve gündemi değerlendiren Yunusoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yunusoğlu, "2017'de toplam 75 bin metrekare inşaat sözü veriyoruz" diye konuştu.

Afyon Sandıklı'daki gölet inşaatında son durum!

SANDIKLI Kaymakamı Faik Arıcan, Yunus Emre Mahallesi'ne yapımı devam eden gölet inşaatında incelemelerde bulundu.

Nizip Enes Bin Malik Camii inşaatı ne durumda?

Gaziantep Nizip Yunus Emre Mahallesi’nde Nizipli hayırseverler, Durdu Kılıç ve Mustafa Yaşaroğlu’nun bağışlarıyla yapılacak Enes Bin Malik Camii’nin inşaat çalışmalarına devem ediliyor.

Hertaş İnşaat daha sağlıklı yaşam alanları için projeler üretiyor!

ERTAŞ İnşaat pek çok ciddi projeye imza atarak göz dolduruyor. Hüseyin ve Hasan Ertaş tarafından kurulan şirket daha sağlıklı yaşam alanları için projeler üretiyor.

Yunus Emre pazar yerinin inşaatı Şubat'ta tamamlanacak!

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Şubat ayında bitirilmesi planlanan pazar yerinde incelemelerde bulundu. Çalışmaları yerinde kontrol eden Başkan Selvitopu, Yunus Emre pazar yeri inşaatında çalışan işçilerin de bayramını kutladı.

İzmir Yunus Emre pazar yeri inşaatı başladı!

Karabağlar Belediyesi’nin Aydın Mahallesi’nde yaptıracağı Yunus Emre pazar yerinin ihalesi tamamlandı, inşaatına başlandı. Zemin katta pazarcı esnafı ve zabıta karakolu, alt katlarda otopark yer alacak.

Eskişehir'de inşaat çalışmalarına öğrencilerden protesto!

Eskişehirde bir grup üniversite öğrencisi, Yunus Emre Yerleşkesi'nde yapımına başlanan ve kaçak olduğunu öne sürdükleri inşaat çalışmasını oynadıkları tiyatro oyunuyla protesto etti.

Bağcılar Yunus Emre Camii inşaatı hızla devam ediyor!

Geçen yıl yıkımı yapılan Bağcılar Yunus Emre Camii inşaatı hızla devam ediyor. Tamamlandığında ilçe sakinlerinin hizmetine sunulacak olan camide asansör de bulunacak otopark da.

Yunus Emre pazaryerinin inşaat çalışmaları önümüzdeki günlerde başlayacak!

Karabağlar'da Yunus Emre Mahallesi'nde temeli atılan 10 bin metrekarelik alana sahip pazar yerinin inşaat çalışmalarına önümüzdeki günlerde başlanacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin onayına sunulan proje daha sonra ihaleye çıkacak.

Van Erciş yeni belediye hizmet binası inşaatında göçük!

Van'ın Erciş İlçesi'nde yaptırılan yeni belediye hizmet binası inşaatında meydana gelen göçükte Yunus Motor ile Emrah Çelik yaralandı. Diğer işçilerin çabasıyla kurtarılan iki işçi hastanede tedavi altına alındı...

ertaş inşaat Yunus Ergüz Haberi

ertaş inşaat Yunus Ergüz

Yunus Ergüz kimdir?

Yunus Ergüz, 1935 Yeniköy - İstanbul doğumlu. İlk, orta, lise tahsillerini İstanbul'da tamamlayan Yunus Ergüz, Ertaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı.


İTÜ Maçka Teknik Üniversitesi inşaat Mühendisliğinden 1957 yılında mezun olan Yunus Ergüz, sırası ile Karayolları Dördüncü Bölge Bolu Dağı Yolu Şantiye Şefi, Emlak Bankası Ataköy Konut İnşaatları ve Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları A.Ş. İnşaat Şefliği görevlerinde bulunmuştur. 


1982 yılından itibaren ERTAŞ İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 'nin kurucusu ve Yönetim kurulu Başkanı olarak çalışmalarını sürdürmektedir.


Ertaş İnşaat

1 Nisan 1982 tarihinde İstanbul merkezli kurulmuş bulunan Ertaş İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ana Faaliyet alanı inşaat sektöründe her türlü alt yapı, endüstriyel ve yönetim tesisleri, konut vb. projeleri ile bağlantılı mühendislik, taahhüt ve müşavirlik işlerini yurtiçi ve yurt dışında gerçekleştirmek ve...