27 / 04 / 2024

ertelendi

ertelendi

14 Kasım 2015 tarihinde 29532 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelik ile İmar yönetmeliği geçici 6. madde için yeni bir erteleme yapıldı. Yeni tarih 1 Ocak 2017 yılı oldu. Peki, İmar yönetmeliği geçici 6. madde ne diyor?

Üçüncü köprü bağlantı yolları ihalesi ertelendi!

Kuzey Marmara Otoyolu (3. Boğaz Köprüsü dahil) Projesi kapsamındaki bağlantı yolları ihalesi ikinci kez ertelendi. İhaleler 30 Haziran'da ve 7 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yolları ihaleleri yine ertelendi!

3.Boğaz Köprüsü kapsamında Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yolları ihaleleri 6 Mayıs 2015 olarak açıklanmıştı. Kuzey Marmara Otoyolu Kınalı-Odayeri kesimi ihalesi 7 Temmuz 2015, Kurtköy-Akyazı bağlantı kesimi 30 Haziran 2015 tarihine ertelendi.

Kemalpaşa Lojistik Köyü'nün açılışı 2018 yılına ertelendi!

Bu yıl faaliyete geçmesi plananan Türkiye’nin en büyük lojistik köyü Kemalpaşa’da çalışmalar rotar yapınca açılış 2018 yılına ertelendi. Proje kapsamında altyapı 2. aşama ihalesi hazırlıkları ise sürüyor.

AE Mimarlık basın toplantısı 28 Nisan'a ertelendi!

Gündem yoğunluğu nedeniyle 14 Nisan Salı günü saat 10.30’da AE Mimarlık’ta gerçekleştirilecek basın toplantısı 28 Nisan Salı günü saat 10.30'a ertelendi.

Üsküdar Altunizade'de park ve zeminaltı otopark inşaatı ihalesi 29 Nisan'a ertelendi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Üsküdar'ın Altunizade Mahallesinde park ve zeminaltı otoparkı inşaatı yapımı ve zeminaltı otoparkın intifa hakkı karşılığı 30 yıl süreyle işletilmesi işi ihalesi 29 Nisan 2015 tarihine ertelendi.

Emlak Konut GYO Ankara Yenimahalle istasyon arsa ihalesi ertelendi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) AŞ, "Ankara Yenimahalle İstasyon Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinin 30 Nisan'a ertelendiğini duyurdu..

Emlak Konut GYO Yenimahalle istasyon arsası ihalesi ertelendi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) AŞ, "Ankara Yenimahalle istasyon Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinin 30 Nisan'a ertelendiğini duyurdu.

Emlak Konut Yenimahalle İstasyon arsa ihalesi 30 Nisan'a ertelendi!

Emlak Konut GYO'nun 1 Nisan Çarşamba günü yapılacak olan Ankara Yenimahalle İstasyon arsa satışı karşılığı gelir paylaşım işi ihalesinin tarihi 30 Nisan'a ertelendi.

Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yolları ihaleleri ertelendi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Kuzey Marmara Otoyolu bağlantı yolları yapımı için daha önce 6 Mart 2015 olan ihale tarihleri 6 Mayıs'a ertelendi.

3. köprü bağlantı yolları ihaleleri ertelendi!

 Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamındaki bağlantı yolları ihaleleri ertelendi. İhalelerin tarihi, daha önce 6 Mart 2015 olarak açıklanmıştı. Peki ihale ne zaman yapılacak?

Apartmanlarda risk değerlendirmesi ertelendi mi?

Kapıcı, bahçıvan ya da güvenlik görevlisi çalıştıran apartmanlar, 1 Ocak 2013 den itibaren risk değerlendirmesi yapmak zorunda oluyor. Peki,apartmanlarda risk değerlendirmesi ertelendi mi?

Kapanan belediyelerden intikal eden borçlar 1 yıl ertelendi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, kapanan belediyelerden ilçe ve büyükşehir belediyelerine intikal eden borçların bir yıl ertelendiğini söyledi.

Emlak Konut Ayazma ve Yenimahalle ihaleleri ertelendi!

Emlak Konut GYO, Ayazma Emlak Konutları 1. etap konut ve ticaret inşaatı ihalesi ile Ankara Yenimahalle İstasyon arsa satışı ihalesi ileri bir tarihe ertelendi. İhaleler ne zaman yapılacak?

ertelendi Haberi

ertelendi

İmar yönetmeliği geçici 6. madde 2017 yılına ertelendi!

22 Mayıs 2014 tarihinde 29007 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Planlı alanlar tip imar yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmeliğin geçici 6 ncı maddesi 1 Ocak 2016 tarihine ertelenmişti.


14 Kasım 2015 tarihinde 29532 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelik ile bu süre bir kez daha ertelendi. Geçici 6 ncı madde için yeni tarih 1 Ocak 2017 yılı oldu. Peki, İmar yönetmeliği geçici 6. madde ne diyor?


İmar yönetmeliği geçici 6. maddesi..


Geçici Madde 6 - Bu madde değişikliğinin yürürlüğe girdiği tarihten önce; belirli parsellere yönelik olarak; yıkım ruhsatı başvurusunda bulunulan veya binası yıkılan veya riskli yapı tespiti yaptırılan veya Bakanlıkça lisanslandırılan kuruluşlarca yapı kimlik numarası alınarak riskli yapı tespit işlemlerine başlanılan veya inşaat sözleşmesi yapılan veya proje...