12 / 05 / 2024

Ertuğrul Görgülü

Ertuğrul Görgülü

İnkaya Eğitim Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ertuğrul Görgülü, Erdal Karapınar tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Nisan'da Yedpa Ticaret Merkezi'nde kuruldu.

Bb Görgülüler Kaba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Görgülüler Kaba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Savaş tarafından kuruldu.

Ahmet Ertuğrul Bitlis kimdir? Ne iş yapar?

Polisan Holding'in güçlü liderlik kadrosuna sahip olan Ahmet Ertuğrul Bitlis, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak şirketin büyümesine yön veriyor. Peki, Ahmet Ertuğrul Bitlis kimdir? İşte ayrıntılar...

Görgülü Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Görgülü Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de Cemal Cenk Güler tarafından kuruldu.

Ertuğrul İnşaat Emlak Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertuğrul İnşaat Emlak Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Barış tütüncü, Ertuğrul Güngör ve Zehra Güngör ortaklığında kuruldu.

Görgülü Mühendislik Taahhüt İnşaat İç Dış Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Görgülü Mühendislik Taahhüt İnşaat İç Dış Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Aksoy tarafından kuruldu.

Ertuğrul Günay: Ilısu Baraj projesi baştan yanlıştı!

Hasankeyf'teki Ilısu Barajı projesi hakkında dönemin Kültür ve Turizm Bakanı olan Ertuğrul Günay açıklama yaptı. Günay, projenin Hasankeyf'e zarar vereceğini belirtti...

Güdül Demir İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güdül Demir İnşaat Elektrik Hırdavat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün  Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Başoğlu tarafından kuruldu.

Görgülü Pastaneleri yurt dışına açılıyor!

Görgülü Pastaneleri'nin sahibi Nebi Yüce, 'Yeni dönemde ülkemizin başka şehirlerini de lezzetimizle buluşturmak istiyoruz. Yurt dışında da olmayı planlıyoruz" diyor...

Görgülü Kaba Yapı İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Görgülü Kaba Yapı İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Görgülü tarafından kuruldu. 

Görgülü Yatırım inşaatta standartları aştı!

Capital'de yer alan habere göre, Görgülü Yatırım’ın Antalya’da gerçekleştirdiği Deluxe Antalya, adından sıkça söz ettirecek bir proje. Görgülü Yatırım’ın patronu Mehmet Ali Görgülü, Antalya’da marka olmak istediklerini belirterek, “Lara ve Konyaaltı bölgesinde yeni proje yapmayı planlıyoruz” diyor..

Görgülü İnşaat Marmara Loft fiyat!

Toplam 152 daireden oluşan Görgülü İnşaat Marmara Loft fiyat listesi 435 bin TL'den başlıyor. Proje Kartal'a bağlı Yakacık bölgesinde inşa ediliyor.

Marmara Loft Görgülü İnşaat fiyat!

Marmara Loft projesi toplam 152 daireden meydana geliyor. Görgülü İnşaat tarafından hayata geçirilen Marmara Loft projesinde KDV oranı yüzde 1 olarak belirlendi...

Görgülü İnşaat kentsel dönüşüme odaklandı!

Emlakkulisi.com olarak Görgülü İnşaat Genel Müdürü Bülent Kalkan ve Marmara Loft Satış Müdürü Betül Akyürek'le gelecek hedeflerini konuştuk. İşte o röportaj...

Ertuğrul Görgülü Haberi

Ertuğrul Görgülü
İnkaya Eğitim Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ertuğrul Görgülü, Erdal Karapınar tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Nisan'da kuruldu. 


İnkaya Eğitim Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...