04 / 05 / 2024

Ertürkler Grup adres

Ertürkler Grup adres

Ertürkler Grup Mimarlık İnşaat Emlak Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ertürk tarafından kuruldu.

Öztürkler Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürkler Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Öztürk tarafından kuruldu.

Aktürkler Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktürkler Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda 500 bin TL sermaye bedeli ile  Muhammed Aktürk tarafından kuruldu.

Ertürkler Grup Mimarlık İnşaat Emlak Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertürkler Grup Mimarlık İnşaat Emlak Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Ertürk tarafından kuruldu.

Öztürkler Rusafa Grup Turizm Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürkler Rusafa Grup Turizm Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Reslan  Albashash ve Khaled Habıb ortaklığında kuruldu. 

Sea Pearl adres!

Sea Pearl adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Kuzu Grup tarafından hayata geçirilen Sea Pearl projesinde denizin kıyısında hayatın zirvesinde bir yaşam sunuluyor. 

Resto Grup Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Resto Grup Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bilge Ertürk tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

SK Grup Equinox Çayyolu satış ofisi!

SK Grup Equinox Çayyolu satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ankara Equinox Çayyolu projesi Haziran 2018'de teslim ediliyor...

A+Live Ataşehir Maksem Grup satış ofisi!

A+Live Ataşehir Maksem Grup satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. A+Live Ataşehir projesinde ofislerin metrekare birim fiyatı 8 bin liradan başlıyor...

GOP Park Vadi fiyat listesi!

GOP Park Vadi fiyat listesi dairelerin cephelerine bağlı olarak değişiyor. Öztürkler Grup ve Seze Yapı imzası taşıyan proje 17 katlı tek bloktan meydana geliyor.

Ertürkler Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ertürkler Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mustafa Ertürk Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Çetin Gökçe Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon 500 bin TL sermaye ile 6 Kasım'da Maltepe'de kuruldu.

Suare Residence Selimoğlu Grup adres!

3 blok şeklinde yükselen projede daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Suare Residence Selimoğlu Grup adres bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir'de inşa ediliyor.

Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy adres!

Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Konutların teslim tarihi 2015 yılı Mart ayı olarak belirlenen proje 28 blok olarak hayata geçiriliyor.

AB Yaşam Evleri adres!

Daire teslimleri hemen gerçekleşen Güneşli AB Yaşam Evleri konut projesi 147 adet daireden meydana geliyor. AB Grup İnşaat imzası taşıyan AB Yaşam Evleri adres bilgisi haberimizde yer alıyor.

Ertürkler Grup adres Haberi

Ertürkler Grup adres

Ertürkler Grup Mimarlık İnşaat Emlak Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet  Ertürk tarafından kuruldu.

Ertürkler Grup Mimarlık İnşaat Emlak Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
A-Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile birlikte yürütmek. Her türlü jeodezi ve...