06 / 05 / 2024

Erya Şehircilik İnşaat nerede

Erya Şehircilik İnşaat nerede

Erya Şehircilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Erişmiş tarafından 500 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Küçükçekmece, Cennet Mahallesi, Alpaslan Caddesi' nde kuruldu.

Güneri Ataşehir resmen başlıyor! Güneri Şehircilik'ten Ataşehir'e 490 konutluk yeni proje!

Güneri Şehircilik İnşaat'ın Ataşehir'de inşa edeceği yeni projesi resmen başlıyor. Maliyeti 886 milyon 87 bin 682 TL olarak açıklanan Güneri Ataşehir projesinde konutlar ve ticari alanlara yer verilecek.

Güneri Ataşehir için düğmeye basıldı! Ataşehir'e 490 konutluk yeni proje geliyor!

Güneri Şehircilik İnşaat, Ataşehir'deki yeni projesi için düğmeye bastı. 886 milyon 87 bin 682 TL'ye mal olacak Güneri Ataşehir projesinde konutlar ve ticari alanlar yer alacak

İnşaat sektöründe yeni dönem başlıyor! Yeni mezun mühendislere 4 kat sınırı geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı altyapı güvenliğini artırmak amacıyla yeni düzenlemeler için düğmeye bastı. İnşaat sektöründe yeni dönem başlıyor! Yeni mezun mühendislere 4 kat sınırı geldi!

Bayraktar Şehircilik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bayraktar Şehircilik İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Eyet Bayraktar tarafından kuruldu.

Coşkun Şehircilik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Coşkun Şehircilik İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Samet Coşkun tarafından kuruldu.

Mhy Şehircilik İnşaat Elektrik Mekanik Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mhy Şehircilik İnşaat Elektrik Mekanik Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Hanifi Yerlikaya tarafından kuruldu.

Besa Şehircilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Besa Şehircilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çınar, Kerem Ereke ve Murat Erçağ ortaklığında kuruldu.

Dayanıklı binalar ve yeni bir altyapının çözümü kentsel dönüşüm!

Daha dayanaklı binalar için kentsel dönüşümün önemine dikkat çeken ARI Şehircilik İnşaat Danışmanlık 7 bini aşkın konut ve işyerinin dönüşümü için 160 bin uzlaşma görüşmesi yaptığını açıkladı. İşte detaylar...

Seve Şehircilik İnşaat Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Seve Şehircilik İnşaat Yapı Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Gümüşoğlu tarafından kuruldu.

3m Şehircilik Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Şehircilik Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Berberoğlu tarafından kuruldu.

Cm Şehircilik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Cm Şehircilik İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Emre Eyikul tarafından kuruldu.

Sahra Şehircilik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sahra Şehircilik İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Yunus Saçık tarafından kuruldu.

Erya Group Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erya Group Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erol Ekşi ve Yılmaz Yavuz ortaklığında kuruldu.

Erya Şehircilik İnşaat nerede Haberi

Erya Şehircilik İnşaat nerede

Erya Şehircilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Erişmiş tarafından 500 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Küçükçekmece, Cennet Mahallesi, Alpaslan Caddesi'nde kuruldu. 


Erya Şehircilik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve...