10 / 05 / 2024

Eryap CEOsu Emrullah Eruslu

Eryap CEOsu Emrullah Eruslu

Eryap A.Ş. CEO ’su Emrullah Eruslu yaptığı açıklamada, Eskişehir ’de bulunan yeraltı su kaynaklarıyla ilgili olarak binaların temellerinde risk taşıyan bir durum olduğunu söyledi.

Emrullah Eruslu: Binaların temeli büyük risk taşıyor!

Emrullah Eruslu, "Eskişehir'de yerleşim alanlarında, zeminin büyük bir bölümü ilk 10 metreye kadar kum, silt ve kil karışımlarından oluşur. Bu nedenle kentin temelde su yalıtımına diğer illerden çok daha fazla dikkat etmesi gerekiyor" dedi.

Eryap, 10. yılını yaklaşık 50 kat büyüme oranıyla taçlandırdı!

Türkiye’de inşaat alanında özellikle yalıtım sektöründe lider markaların üreticisi olan Eryap, 10. yaşını yaklaşık 50 kat büyüme ile taçlandırdı

Emrullah Dağdeviren Hafriyat Ve Yıkım Limited Şirketi kuruldu!

Emrullah Dağdeviren Hafriyat Ve Yıkım Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emrullah Dağdeviren tarafından kuruldu.

Emrullah Eruslu'dan Florida’da çöken bina ile ilgili önemli açıklama!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği Başkanı Emrullah Eruslu Florida’da çöken bina ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Emrullah Eruslu: Kentsel dönüşümü fırsat olarak değerlendirmeliyiz!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği Başkanı Emrullah Eruslu yaptığı açıklamada, "Kentsel dönüşümü fırsat olarak değerlendirmeliyiz" dedi.

Emrullah Eruslu İZODER’in yeni başkanı oldu!

Yalıtım sektörünün çatı kuruluşları arasında yer alan Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği'nin yönetim kurulu başkanı Emrullah Eruslu oldu.

Eryap Madencilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eryap Madencilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ertüzün tarafından kuruldu.

Türkiye’deki mevcut yapı stokunun yüzde 80’i yalıtımsız!

Eryap Grup CEO’su Emrullah Eruslu yaptığı açıklamada Türkiye'deki mevcut yapı stokunun yüzde 80’inin yalıtımsız olduğunu belirterek "Enerjimizi evlerimizin içini değil, atmosferi ısıtmak için harcıyoruz” diye konuştu.

Eryap Mühendislik İnşaat 75 milyon TRY'lik tahvil ihraç etti!

Eryap Mühendislik İnşaat'ın 1092 gün vadeli 75 milyon TRY nominal tutarlı nitelikli yatırımcılara satış yöntemiyle gerçekleşen tahvillerin ihracı tamamlandı...

Eryap Mühendislik İnşaat 125 milyon TL'lik tahvil ihraç etti!

Eryap Mühendislik İnşaat'ın 1092 gün vadeli 125 milyon TL nominal tutarlı nitelikli yatırımcılara satış yöntemiyle gerçekleşen tahvillerin ihracı tamam...

Eryap Mühendislik İnşaat'tan 125 milyon TL'lik tahvil ihracı!

Eryap Mühendislik İnşaat, 1092 gün vadeli 125 milyon TL nominal tutarlı nitelikli yatırımcılara satış yöntemiyle düzenlenen tahvillerin ihracı tamamlandı. 

Eryap Mühendislik İnşaat'ın sermayesi ne kadar arttı?

Eryap Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş., sermaye artışı hakkında açıklama yaptı. Peki Eryap Mühendislik İnşaat'ın sermayesi ne kadar arttı?

Eryap Mühendislik İnşaat 125 milyon TL tahvil ihraç etti!

Eryap Mühendislik İnşaat'ın 125 milyon TL nominal tutarlı nitelikli yatırımcılara satış yöntemiyle gerçekleşen tahvillerin ihracı tamamlandı...

Eryap Grup Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Eryap Grup Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün 96 milyon TL sermaye bedeli ile  Silivri'de açıldı. 

Eryap Grup Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eryap Grup Yalıtım Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeli ile Üsküdar'da Selim Eruslu ve Emrullah Eruslu ortaklığında kuruldu. 

Eryap CEOsu Emrullah Eruslu Haberi

Eryap CEOsu Emrullah Eruslu


Bir butik otelin toplantı salonunda düzenlenen programda konuşan Emrullah Eruslu, Eskişehir’de bulunan konutların zemin yapısı ve yalıtımları ile ilgili konuştu. Eruslu, ‘‘Yeraltı su seviyesi çok yüksek olan Eskişehir’de yapıların yüzde 85’inde su yalıtımı bulunmuyor. Yalıtım yapılmayan binaların ömrü yüzde 50 azalıyor’’ dedi.


Binalardaki korozyon tehlikesine değinen Emrullah Eruslu, ‘‘Su yalıtımı olmayan binaların taşıyıcı duvarlarının içindeki demirler yıllar içinde korozyon yani paslanma nedeniyle çürüyor. Bina inşa edildikten 10 yıl sonra su yalıtımsız binalar taşıma kapasitelerinin yüzde 66’sını kaybediyor. Yani binamız içten içe çürümeye başlıyor. Bu da depreme karşı binanın dayanıklılığını düşürüyor. Bu tespit İstanbul’da 1999 depreminin ardından Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı araştırmayla da raporlandı. Rapora göre, yıkılan binaların yaklaşık yüzde 70’i korozyonun etkisiyle yıkıldı ve can kaybına yol açtı’’ diye konuştu. Eruslu,...