04 / 05 / 2024

Erzincan Belediyesi çevre çalışmaları devam ediyor

Erzincan Belediyesi çevre çalışmaları devam ediyor

Erzincan Belediyesi, altyapı çalışmaları nedeniyle tahrip olmuş cadde ve sokaklarda asfalt çalışmalarına devam ediyor.Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde üst yapı çalışmaları da devam ediyor.

Bursa'da kentsel dönüşüm kapsamında 96 bina yıkılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın rezerv yapı alanı ilan ettiği Davutkadı Mahallesi'ndeki dönüşüm projesi için düğmeye bastı.

Erzincan Belediyesi 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla 2+1, 3+1, 4+1 konut satıyor! Ev alacaklar bu fırsat kaçmaz!

Erzincan Belediyesi, Erzincan ili, Merkez ilçesinde yer alan 263 konutu 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ev alacakları dikkatini çeken satışa ilişkin tüm ayrıntılar...

Arsa almak isteyenler dikkat! Erzincan Belediyesi 3 adet arsa satıyor! 

Erzincan Belediye Başkanlığı, Erzincan Keklikkayası ve Karaağaç mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Elazığlı depremzedelerin sözleşmelerine dava açmama şartı eklendi iddiası!

Elazığ’da yaşanan depremde evleri yıkılan mülk sahiplerinin birçoğu, sorumlulukları bulunduğu iddiasıyla, Elazığ Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) aleyhinde haklarını aramak amacıyla dava açtı.

Diyarbakır Fiskaya’da kentsel dönüşüm uzlaşmaları başladı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, riskli alan ilan edilen Fiskaya'da kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. 

İzmir Narlıdere'de gündem kentsel dönüşüm!

İzmir Narlıdere Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanan kentsel dönüşüm planları için çalışmalara başladı. 

Erzincan Belediyesi'nden 11.3 milyon TL'ye satılık 5 iş yeri!

Erzincan Belediyesi, Erzincan ili, Merkez ilçesi, Fatih Mahallesi'nde yer alan 5 iş yerini 11 milyon 300 bin TL'ye satıyor...

Erzincan Kızılay Hocabey Mahalleleri Kentsel Dönüşüm kuraları çekiliyor!

Erzincan Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Hocabey Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap için kura tarihi belli oldu. 

Eskişehir'de metruk binalar yıkılıyor! 

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, çevre ve toplum sağlığı ile güvenliğini tehdit eden yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. 

Antalya'ya Çevre Eğitim Merkezi inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi,Çevre Eğitim Merkezi inşa ediyor.

Erzincan Belediyesi'nden 8.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Erzincan Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzincan İli, Merkez İlçesi, Fatih mahallesi, 2103 ada 2 parsel nolu taşınmazda konut inşa edilmesi işi 8 milyon 871 bin 335 TL'ye ihale edilecek.

Erzincan Kızılay ve Hocabey'de kentsel dönüşüme ilk kazma vuruldu!

Erzincan Belediyesi, Kızılay ve Hocabey mahallelerinde, kentsel dönüşüm projesi kapsamında ilk kazmayı vurdu ve yıkıma başladı.

Manisa Büyükşehir kaçak hafriyat dökümüne savaş açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, kaçak hafriyat dökümüne de savaş açtı. 

Erzincan Belediyesi çevre çalışmaları devam ediyor Haberi

Erzincan Belediyesi çevre çalışmaları devam ediyor

Erzincan Belediyesi, altyapı çalışmaları nedeniyle tahrip olmuş cadde ve sokaklarda asfalt çalışmalarına devam ediyor. Alt yapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde üst yapı çalışmalarını sürdüren Erzincan Belediyesi havaların ısınmasıyla birlikte şehrin birçok bölgesinde yol kaplama ve kaldırım imalatı çalışması gerçekleştiriyor. İnönü, Yeni Mahalle, Akşemsettin, Yunus Emre ve Halit Paşa mahallelerinde çalışmalara başlayan Erzincan Belediyesi, bu yıl yol ve kaldırım problemini büyük oranda çözmeyi hedefliyor. Gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Vekili Selçuk Yergün “Bu çalışmaları gerçekleştirirken dar ve fazla uzun olmayan sokaklarımıza belediyemizin kendi imalathanelerinde üretilen kilit parke taşı ile kaplayarak hem maliyet hem de estetik açısından güzel bir görünüm kazandırmayı hedefledik. Bu sene yaklaşık 100 km asfalt 148 km kaldırım imalatı gerçekleştirerek hemşehrilerimizin kullanımına sunacağız.” dedi. Bu yıl, yol ve...