10 / 05 / 2024

Erzincan Demirciler Küçük Sanayi Sitesi ihaleleri

Erzincan Demirciler Küçük Sanayi Sitesi ihaleleri

Erzincan Demirciler Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı Erzincan Demirciler Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 24 iş yeri yapım işini ihale ediyor. İşin bedeli 9 milyon 380 bin TL olarak belirlendi. 

Belediye başkan adaylarına çağrı: Halkın sorunu barınma! Kiralık sosyal konutlar için çalışın!

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, barınma sorununu işaret etti ve belediye başkan adaylarına çağrıda bulundu. Mustafa Sarıgül, kiralık sosyal konutlar yapmaları tavsiyesini verdi. İşte o açıklama...

TOKİ Erzincan projesinde son dakika! 158 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Erzincan Çayırlı projesi yarın ihaleye çıkıyor. Atatürk Mahallesi'nde yükselecek olan projede 158 adet konut bulunuyor.

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

Prof. Dr. Naci Görür,Türkiye'de 7,2 ve 7,4 büyüklüğünde deprem beklenen illeri peş peşe duyurdu. Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

İki ildeki taşınmazların özelleştirme ihalesinde nihai pazarlık görüşmesi sonuçlandı!

Ankara ve Erzincan'da yer alan iki adet taşınmazın özelleştirme ihalesinde nihai pazarlık görüşmesi sonuçlandı

TOKİ Erzincan Kemaliye 3. Etap projesi yarın satışa çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzincan Kemaliye 3. Etap projesinde yer alan konutlar yarın satışa çıkıyor.

Erzincan Kızılay Hocabey Mahalleleri Kentsel Dönüşüm kuraları çekiliyor!

Erzincan Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Hocabey Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap için kura tarihi belli oldu. 

Erzincan Terzibaba Cami ve Külliyesi'nin temeli atıldı!

Erzincan Valisi Mehmet Makas, 1200 kişilik Terzibaba camisi ve külliyenin inşaatında temel atma törenine katılım gösterdi.

Erzincan Kızılay ve Hocabey'de kentsel dönüşüme ilk kazma vuruldu!

Erzincan Belediyesi, Kızılay ve Hocabey mahallelerinde, kentsel dönüşüm projesi kapsamında ilk kazmayı vurdu ve yıkıma başladı.

Köyden kente göç! Köylüler şehirlere taşınıyor!

Türkiye'de 4 yıllık dönemde 30 büyükşehir dışında kalan 51 ilin 15'inde köy nüfusu artarken 36'sında düşüş gösterdi. Köy nüfusunun en çok azaldığı il 38 bin 559 kişiyle Erzincan, en çok arttığı il 12 bin 423 kişiyle Gümüşhane olarak açıklandı.

Erzincan Kızılay-Hocabey kentsel dönüşüm projesi hayata geçiyor!

1939 Erzincan depreminden sonra yapılan ve ömrünü tamamlayan Kızılay ve Hocabey mahallelerinde kentsel dönüşüm projesi hayata geçiyor. Belediye Başkanı Bekir Aksun, Kızılay ve Hocabey mahallelerinde uygulanacak olan kentsel dönüşümde 988 konut inşa edileceğini söyledi...

Erzincan Küçük Sanayi Sitesi iş yeri yapım ihalesi 22 Ağustos'ta!

Erzincan Demirciler Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı Erzincan Demirciler Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 24 iş yeri yapım işini ihaleye çıkarıyor. İşin toplam bedeli 9 milyon 380 bin TL olarak belirlendi. 

Erzincan Demirciler Küçük Sanayi Sitesi iş yeri yapım ihalesi 22 Ağustos'ta!

Erzincan Demirciler Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı Erzincan Demirciler Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 24 iş yeri yapım işini ihale ediyor. İşin bedeli 9 milyon 380 bin TL olarak belirlendi. 

Erzincan'a 5 yılda 850 milyon liralık yatırım!

AK Parti 31 Mart Yerel Seçimleri’nde Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, 5 yıllık görev süresinde Erzincan’a yapılan yatırımları ve yeni dönem için hazırladığı 48 yeni projeyi anlattı.

Erzincan Demirciler Küçük Sanayi Sitesi ihaleleri Haberi

Erzincan Demirciler Küçük Sanayi Sitesi ihaleleri

Erzincan Demirciler Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Erzincan Demirciler Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 24 iş yeri yapım işini 9 milyon 380 bin TL'ye ihale ediyor. İhale 22 Ağustos 2019 günü gerçekleşecek.

Erzincan Demirciler Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığından:
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Yapı Kooperatifi Başkanlığımızın sorumluluğu altında yapılacak olan Erzincan Demirciler Küçük Sanayi Sitesine ait 24 işyeri yapım işi, birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecektir.
1 - İdarenin Adresi : Atatürk Mah. Nerim Tonbul Cad. No: 6 ERZİNCAN
2 - İhale konusu yapım işinin
a) Niteliği, türü ve miktarı : 24 işyeri yapım işi
b) Yapılacağı...