06 / 05 / 2024

erzincan izzetpaşa mahallesinde satılık gayrimenkul

erzincan izzetpaşa mahallesinde satılık gayrimenkul

TCDD Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü'nden: Erzincan'da bulunan gayrimenkul 13 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

Ankara Kalecik'te 33 adet arsa satılıyor!

Ankara Kalecik Belediyesi, Ankara ili, Kalecik ilçesi, Çanşa mahallesinde yer alan 33 adet arsayı satıyor. Peki Ankara Kalecik'te yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Büyükşehir Belediyesi imarlı 2 arsa satacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Kocasinan İlçesi Ertuğrulgazi ve Oymaağaç Mahallesinde bulunan akaryakıt istasyonu imarlı iki arsayı satışa çıkardı.

Çatalca'da 5 bin 113 metrekarelik arsa satılıyor! İhalesi yarın! 

Çatalca Belediyesi, İstanbul ili, Çatalca ilçesi, Kabakça Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Çatalca Kabakça Mahallesinde yer alan arsanın fiyatı ve büyüklüğü ne kadar? 

Vakıflar Bölge Müdürlüğü İzmir'in göbeğindeki gayrimenkulü 35 yıllığına kiraya verecek!

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, İzmir Konak, Ahmetağa Mahallesinde yer alan gayrimenkulü restorasyon veya onarım karşılığı kiraya verecek. Söz konusu ihale 15 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Erzincan Aşağıgedik 285 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan Kemah Aşağıgedik Mahallesi projesinin ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Yozgat Boğazlıyan'da 21 milyon TL'ye icradan satılık çimento fabrikası!

T.C. Boğazlıyan İcra Dairesi, Yozgat ili, Boğazlıyan ilçesi, Aşağı Mahallesinde yer alan çimento fabrikasını 21 milyon TL'ye satıyor...

Erzincan Stadı açılış için gün sayıyor!

Merakla beklenen Erzincan Stadı açılış için gün sayıyor. Stadyum da ayrıca alışveriş merkezi de yer alıyor.

TOKİ Yozgat 110 konut ihalesi yarın!

Yozgat İli, Çandır İlçesi, Eşrefpaşa Mahallesinde 110 Adet Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Yozgat'a 110 yeni konut müjdesi!

Yozgat İli, Çandır İlçesi, Eşrefpaşa Mahallesinde 110 Adet Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 14  Ekim 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Iğdır'da 41.2 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Iğdır Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Merkez İlçe, Karaağaç Mahallesinde bulunan arsa üzerinde 41 milyon 251 bin 620 TL'ye kat karşılığı inşaat yaptıracak.

Ceyhan'da 11.6 milyon TL'ye icradan satılık iş hanı!

Ceyhan İcra Dairesi, Mithatpaşa mahallesinde bulunan iş hanını satış çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 11 milyon 614 bin 84 TL olarak belirlendi.

Elazığ Abdullahpaşa 2. Etap TOKİ ihalesini Ziver İnşaat kazandı!

Elazığ'da yaşanan depremden en fazla etkilenen Abdullahpaşa Mahallesinde binlerce konut zarar gördü. Cumhurbaşkanlığı kararıyla mahallenin bir bölgesi riskli alan ilan edilirken, riskli alanda yer alan hasarlı binaların yıkımı gerçekleşti.

Didim'de baraka ve gecekondular yıkılıyor!

Aydın Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, Fevzipaşa mahallesinde deniz kıyısında bulunan baraka ve gecekonduların yıkıldığını açıkladı.

erzincan izzetpaşa mahallesinde satılık gayrimenkul Haberi

erzincan izzetpaşa mahallesinde satılık gayrimenkul

Erzincan İzzetpaşa Mahallesi 'nde bulunan 1.920 metrekare alana sahip gayrimenkul 13 Mayıs 2013 günü saat 14:00'de gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak. Gayrimenkulün geçici teminat bedeli 20 bin lira olarak belirlendi.


İlanı detaylı görüntülemek için