18 / 05 / 2024

erzincan Milli Egemenlik Anadolu Lisesi

erzincan Milli Egemenlik Anadolu Lisesi

Erzincan'da Sporda farkındalık yaratarak, sağlıklı yaşamı desteklemek amacıyla Erzincan Valiliği koordinasyonunda Milli Egemenlik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen proje kapsamında yapılan spor alanlarının açılışı düzenlenen programla gerçekleşti...

Milli Emlak'tan 6 bin TL'ye arazi fırsatı! KDV'den muaf arazileri sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Erzincan ve Adıyaman'da yer alan iki adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan araziler KDV'den muaf olmasıyla da dikkat çekiyor.

Milli Emlak'tan 3 şehirde büyük fırsat! 26 bin 100 TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arazi alabilirsiniz!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Niğde, Kayseri ve Erzincan'da yer alan araziler için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihaleler 18 Nisan, 29 Nisan ve 30 Nisan tarihlerinde yapılacak.

Milli Emlak'tan 2 ilde KDV'den muaf arazi müjdesi! 17 bin 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla arazi fırsatını kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya ve Erzincan'da yer alan iki adet araziyi KDV'den muaf olarak satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arazilerin satış bedelleri 46 bin TL'den başlıyor.

Van Milli Egemenlik Caddesi ve Maraş Caddesi dönüşecek!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez'in verdiği talimatla başlatılan kentsel dönüşüm ve yenileme çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Kayseri 15 Temmuz Milli Egemenlik parkı açılıyor!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç yapım çalışmaları tamamlanan 15 Temmuz Milli Egemenlik Parkı'nı hizmete açılacağını söyledi.

Ardahan'da otopark inşaatı sürüyor!

Ardahan Belediyesi tarafından Milli Egemenlik Parkının altına inşa edilmesi planlanan otopark için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Sakarya Milli Egemenlik Caddesi dönüşüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla şehir merkezi ve 16 ilçe grup yollarında başlatılan dönüşüm çalışmaları Adapazarı Milli Egemenlik Caddesi’nde devam ediyor.

Adapazarı Katlı Otopark Projesi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Milli Egemenlik Caddesindeki İl Müftülüğünün yanında yapımı devam eden Katlı Otopark Projesini inceledi.

Konya Seydişehir’e 7 milyonluk cadde yatırımı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Seydişehir’de Milli Egemenlik ve Necati Kalaycıoğlu Caddeleri ile Seyit Harun Bulvarı’nı altyapısı, tretuvarı, asfaltı ve bisiklet yolu ile örnek hale getirdi. 3 Prestij caddeye 7 milyon lira harcandı.

Bilecik sosyal tesisleri vatandaşın hizmetine giriyor!

Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Milli Egemenlik Sosyal Tesislerindeki çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Ayrıca Bilecik Belediyesi tarafından İstanbul yolu üzerine yerleştirilen 3 Boyutlu Kayı Boyu Anıtındaki çevre düzenlemesi çalışmalarını yerine getiriyor.

Erzincan İnönü Mahallesi'nde kaldırımlar yenileniyor!

Erzincan Belediyesi, İnönü Mahallesi 3. ve 5. Sokaklarda kaldırım yenileme çalışmalarına başladı. Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, ''İnönü Mahallesi Merkez Çarşısı 3. ve 5. Sokaklarda gerçekleştirdiğimiz kaldırım çalışmasının akabinde, Milli Egemenlik Bulvarında refüj yenileme çalışması

Gaziantep Milli Egemenlik Bulvarı'nda son durum!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin ulaşımdaki yeni projelerinden olan ve Gaziantep trafiğini rahatlatmayı amaçladığı Milli Egemenlik Bulvarı’nı Ordu Caddesi üzerinden İnönü Caddesi’ne bağlamayı amaçladığı yeni imarlı yol açma çalışmaları tamamlandı.

Gaziantep'te yeni imarlı yolları açıldı!

Gaziantep'in ulaşımdaki yeni projelerinden olan ve kent trafiğini rahatlatmayı amaçladığı Milli Egemenlik Bulvarı'nı Ordu Caddesi üzerinden İnönü Caddesi'ne bağlamayı amaçladığı yeni imarlı yol açma çalışmaları tamamlandı.

erzincan Milli Egemenlik Anadolu Lisesi Haberi

erzincan Milli Egemenlik Anadolu Lisesi


Erzincan'da Sporda farkındalık yaratarak, sağlıklı yaşamı desteklemek amacıyla Erzincan Valiliği koordinasyonunda Milli Egemenlik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen “Sporla Sağlıklı Gençliğe, Umutla Bakalım Geleceğe” adlı SODES projesi kapsamında yapılan spor alanlarının açılışı düzenlenen programla gerçekleşti. 


Açılışa Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir, Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Vali Yardımcısı Fatih Kaya, İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.Program öncesi halkoyunları ekibi tarafından halkoyunları gösterisi yapıldı. Ardından programın açılış konuşmasını yapan Milli Egemenlik Anadolu Lisesi Müdürü İlhami Erdoğan; Milli Egemenlik Anadolu Lisesi'nde 2013 yılının Eylül ayından itibaren okul bahçesinin düzenlenmesi kapsamında yapılan SODES projesinin tamamlandığını belirtti. Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir ise göreve başladıkları günden itibaren öncelikli konularının başında eğitim geldiğini belirtip; " Erzincan'da göreve başladığım günden beri şehrimizin öncelikli konularının...