29 / 04 / 2024

erzincan tavuk çiftliği

erzincan tavuk çiftliği

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, temelini attıkları Erzincan Tavuk Kombinasının bölgedeki 9 vilayette tavukçuluğu canlandıracak, beraberinde özel sektörü de buraya taşıyacak önemli bir yatırım olduğunu söyledi...

Konya Karatay'da 15.5 milyon TL'ye icradan satılık tavuk çiftliği!

Konya 1. İcra Dairesi Müdürlüğü, Konya ili, Karatay ilçesi, Erler Mahallesi, 5740 ada, 94 parselde yer alan tavuk çiftliği ve arsayı 15 milyon 495 bin 923 TL'ye icradan satıyor...

Ceyhan'da 8.6 milyon TL'ye icradan satılık tavuk çiftliği!

Adana İli, Ceyhan İlçesi, Yılankale Mahallesi'nde yer alan tavuk çiftliği ve müştemilatı vasıflı gayrimenkul 8 milyon 660 bin 129 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Ereğli'de 6.4 milyon TL'ye icradan satılık tavuk çiftliği ve arsası!

Konya İli Ereğli İlçesi'nde yer alan tavuk çiftliği ve arsası 6 milyon 435 bin 635 TL muhammen bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu taşınmazın ihalesi 4 Ağustos 2017 tarihinde gerçekleşecek.

Atatürk Orman Çiftliği Müze ve Sergi Salonu ne zaman açılacak?

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, bir buçuk yıldır kapalı olan Atatürk Orman Çiftliği Müze ve Sergi Salonu'nun ne zaman açılacağını Başbakan Yıldırım'a sordu..

Atatürk Orman Çiftliği'nde kurulacak otopark mecliste konu oldu!

BAĞIMSIZ Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka, Atatürk Orman Çiftliği arazisinde otopark veya oto pazarı kurulması için yapılacak kiralamaya ilişkin Başbakan Yıldırım'a 5 soru sordu..

38° 30° Çiftliği, iF Design Ödülü”ne layık görüldü!

Slash Architects ve Arkizon Architects işbirliğiyle tasarlanan 38° 30° Çiftliği, mimari ve tasarım alanında dünyanın en prestijli ödüllerinden olan “iF Design Ödülü”ne layık görüldü.

Atatürk Orman Çiftliği’ne otopark geliyor!

1937'de Hazine'ye devredilen Atatürk Orman Çiftliği'nde 25 dönümlük boş alan otopark olarak değerlendirilecek. Arazinin otopark olarak kiralanması işi ise ihale edilecek.

Atatürk Orman Çiftliği'ne yeni yol mu yapılacak?

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, 14 Şubat’ta Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde alınan yol genişletme dönüş yol projeleriyle Atatürk Orman Çiftliği'ne yeni bir saldırı düzenleneceğini açıkladı.

Atatürk Orman Çiftliği'nde arazi kaybı iddiası!

Sayıştay'ın 2015 yılı denetim raporuna göre Atatürk Orman Çiftliği arazisinin bazı kuruluşlara metrekaresi 8, 25 ve 30 kuruşa kiraya verildiği ortaya çıktı.

Afyon 38° 30° Çiftliği ile endüstri yapılarına yeni yorum!

Afyon’da tasarlanan 38° 30° Çiftliği'ne yeni bir yorum getiren Slash Architects ve Arkizon Architects işbirliği ile peynir üretim süreci tıpkı bir müze gibi sergileniyor.

Atatürk Orman Çiftliği'nde kiralamaya 10 yıl sınırı!

Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) Müdürlüğü’ne ait taşınır veya taşınmazların kiraya verilme süresi, kamu kurumları da dahil olmak üzere 10 yılı geçemeyecek.

Atatürk Orman Çiftliği'nin kiralama işlemlerine düzenleme!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğüne ait taşınır veya taşınmazların kiraya verilme süresi, kamu kurumları da dahil olmak üzere 10 yılı geçemeyecek. Bu süre sonunda Müdürlükçe yeniden ihaleye çıkılarak söz konusu kiralama işlemi yapılabilecek.

Atatürk Orman Çiftliği'nde yeni düzenleme!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğünün Satım ve Kiraya Verme İşlerine Dair Yönetmelik, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi..

erzincan tavuk çiftliği Haberi

erzincan tavuk çiftliği


Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, temelini attıkları Erzincan Tavuk Kombinasının bölgedeki 9 vilayette tavukçuluğu canlandıracak, beraberinde özel sektörü de buraya taşıyacak önemli bir yatırım olduğunu söyledi.


Organize Sanayi Bölgesinde Et ve Süt Kurumu Erzincan Tavuk Kombinasının temeli düzenlenen törenle atıldı. Bölgede 9 ilin yararlanabileceği tesisin 2014 yılında faaliyete geçmesi planlanıyor.


Bakan Eker, burada yaptığı konuşmada, Et ve Süt Kurumunun bu sektördeki en büyük yatırımının 62 milyon lirayla Erzincan'da gerçekleştiğini söyledi.


Tesisin sadece Erzincan'da değil bölgedeki 9 ilde tavukçuluğu harekete geçireceğini ve canlandıracağını belirten Eker, "Beraberinde özel sektörü de buraya taşıyacak olan aslında lokomotif görevi görecek olan bir yatırım. Burada sadece bu kesimhanede ihtiyaç hissedilecek tavukların yetiştirileceği 312’nin üzerinde kümes gelişecek. Her bir kümeste 3-4 dört tane istihdam yaratacağını düşünsek, sadece...