04 / 05 / 2024

erzincan toki ihale

erzincan toki ihale

Erzincan İli Merkez İlçesi Çukurkuyu Beldesi 251 Adet Konut ve 1 Adet Büfe ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

TOKİ Erzincan 251 adet konut yapım işi ihalesi yarın!

Erzincan İli Merkez İlçesi Çukurkuyu Beldesi 251 Adet Konut ve 1 Adet Büfe ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

TOKİ Nevşehir Derinkuyu projesinin ikinci etap ihale tarihi belli oldu!

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde yapımı tamamlanan birinci Etap Toki’nin ardından, 2. Etap için ihale tarihi de belli oldu. 

TOKİ Erzincan 2023 projesi için yeni tarih açıklandı! 412 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzincan projesi için yeni ihale tarihi açıklandı. Merakla beklenen projede 412 adet konut yer alacak.

TOKİ Erzincan projesi için yeni tarih açıklandı! Bu ilçeye 158 yeni konut geliyor!

TOKİ Erzincan projesi için merakla beklenen yeni ihale tarihi belli oldu. TOKİ'nin Erzincan projesinde 158 konut yer alacak.

Erzincan TOKİ 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! O ilçedeki 214 yeni konutu kaçırmayın!

Erzincan TOKİ 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu... O ilçedeki 214 yeni konutu kaçırmayın... İşte Erzincan TOKİ 2023 projesi detayları...

TOKİ Erzincan projesi için tarih belli oldu! 158 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan projesinin ihale tarihini açıkladı. 158 konutluk Erzincan projesi, 6 Aralık tarihinde ihaleye çıkacak.

TOKİ Erzincan projesi için tarih belli oldu! O ilçeye tam 214 ucuz konut müjdesi!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan projesi için ihale tarihini açıkladı. İşte detaylar...

TOKİ'den Erzincan'a 196 konut!

TOKİ tarafından Erzincan’ın Çukurkuyu mahallesinde inşa edilecek 196 konut için ihale düzenlendi.

Erzincan TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzincan Yoğurtlu Mahallesi projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

Erzincan TOKİ 146 konut ihalesi yarın!

Erzincan İli Kemaliye İlçesi İshakpaşa Mahallesi Tarlabaşı Mevkii 146 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Erzincan Kemah'a 94 konut yapacak!

TOKİ Erzincan İli Kemah İlçesi Çarşı Mahallesi'nde 94 yeni konut inşa edecek. TOKİ Erzincan Kemah için ihale tarihi belli oldu.

Erzincan TOKİ 146 konut ihalesi 18 Eylül'de!

Erzincan İli Kemaliye İlçesi İshakpaşa Mahallesi Tarlabaşı Mevkii 146 Adet Konut ve 1 Adet Büfe İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Eylül'de yapılacak.

Erzincan TOKİ Yalnızbağ başvuruları ne zaman başlıyor?

Erzincan TOKİ Yalnızbağ başvuruları 05 Eylül – 29 Eylül 2017 arasında kabul edilecek. Projeden yüzde 10, yüzde 14 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Erzincan TOKİ 10 yataklı hastane ihalesi yarın!

Erzincan İli İliç İlçesi 10 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi yapım işinin ihalesi yarın yapılacak.

erzincan toki ihale Haberi

erzincan toki ihale

Erzincan İli Merkez İlçesi Çukurkuyu Beldesi 251 Adet Konut ve 1 Adet Büfe ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale 4 Aralık 2013 tarihinde saat 14:30'da gerçekleşecek.


İhalenin yapılacağı yer T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/ ANKARA


Detaylı bilgi için