01 / 05 / 2024

Erzincan Üzümlü yol asfaltlama

Erzincan Üzümlü yol asfaltlama

Erzincan Üzümlü Belediyesi tarafından yapılan yol genişletme çalışmaları kapsamında Üziimlü-Bayırbağ Köy yolunda genişletme çalışmaları yapıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı LGS örnek soruları yayımladı...

Milli Eğitim Bakanlığı, tarafından Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınava hazırlık yapan öğrencilerin çalışmalarına destek olmak amacı ile hazırlanan örnek soru ve çözümlü videoları yayımladığını açıkladı. İşte haberin ayrıtıntıları...

Konut tercihleri Z kuşağı ile değişiyor! Z Kuşağının mekana olan bağımlılığı bitiyor mu? 

Konut tercihleri değişirken, kiralık konut piyasasında da arz sorunu devam ediyor. Peki konut tercihleri nasıl değişti? Z Kuşağının mekana olan bağımlılığı bitiyor mu? 

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın ihaleye çıkıyor! Tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı!

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın resmen ihaleye çıkıyor. Üzümlü Mahallesi'nde inşa edilecek olan tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı.

24 saat sonra dolarda dananın kuyruğu kopacak! Yatırımcıların gözü bu haberde! Doların yol haritası belli oldu!

Dün 20,43 liradan kapanış yapan dolar/TL kuru güne artışla başladı. Yatırımcılar ise  dolar yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yanıtını merak ediyor. 24 saat sonra dolarda dananın kuyruğu kopacak! Yatırımcıların gözü bu haberde! Doların yol haritası belli oldu!

Güvenlik özellikleri ile donatılmış Ford Transit Custom Mayıs ayı zammı ne kadar?

Ford Transit Custom, sürücü ve yolcuların konforu için birçok özellik sunar. Bunlar arasında arka park sensörleri, geri görüş kamerası, hız sabitleyici, yol bilgisayarı, klima, elektrikli camlar ve diğer özellikler yer alır. 09 Mayıs 2023 fiyat listesi nedir?

Uzmanlardan çok önemli uyarı: Borsa oyun alanı değil, sürekli ekrana bakmak bağımlılığa yol açar!

Yatırım yapayım derken sağlığınızdan olmayın. Uzmanlar özellikle borsa ve kripto paralar gibi alanlara yatırım yapanları uyararak gün boyu ekran başında kalmanın bağımlığa yol açacağı konusunda uyarılarda bulundu.

Emeklilikte yaşa takılanlar dikkat! EYT ne zaman çıkacak? İşte 5 adımlı yeni yol haritası! 

Emeklilikte yaşa takılanların uzun senelerdir emekli olabilmek için beklediği düzenlemeye ilişkin 5 adımlı yol haritası gündeme geldi. İşte EYT'lilerin yüzünü güldürecek o yol haritası...

Emeklilikte yaşa takılanlar için 5 formül!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) konusu gündemdeki yerini korurken EYT için 5 adımlı yol haritasının belirlendiğine dikkat çekildi.

Erzincan Kızılay Hocabey Mahalleleri Kentsel Dönüşüm kuraları çekiliyor!

Erzincan Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kızılay Hocabey Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap için kura tarihi belli oldu. 

Bilecik için acele kamulaştırma kararı!

Bilecik ili sınırları içerisinde Gölpazarı Üzümlü KÖK-Üzümlü Enerji Nakil Hattı'nın yapımı amacıyla güzergaha isabet eden taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Kaş'ta kaçak villa furyası! Pandemiyle rekor kırdı!

Antalya’da eşsiz doğal güzellikleriyle dikkat çeken tatil bölgesi olan Kaş'ta kaçak inşaatlar hızla artıyor. Kalkan’ın dışında en yakın yerleşim yerlerinden olan İslamlar, Üzümlü ve Yeşilköy sınırlarında konumlanan Fırnaz Koyu bölgesi de villaların yaygın olarak görüldüğü yerler.

TOKİ'den Konya Beyşehir'e 106 yeni konut! İhalesi bugün!

Konya Beyşehir Üzümlü Mahallesi 106 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Beyşehir 106 konut ihalesi yarın!

Konya İli Beyşehir İlçesi Üzümlü Mahallesi 106 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Erzincan Üzümlü yol asfaltlama Haberi

Erzincan Üzümlü yol asfaltlama

Erzincan Üzümlü ilçesi yukarı durak mevkisinden Bayırbağ Köyüne giden köy yolunda, belediye ekipleri tarafından yol genişletme çalışmaları yapıldı. Yolun dar olması ve yerleşim yerlerinin artması ile daha fazla kişi tarafından kullanılan yolun ihtiyaçlara cevap vermemesinin ardından genişletme çalışmaları başlatıldı. Arazi sahipleri ile belediye arasında yapılan anlaşma doğrultusunda yolun çift şeritli hale getirilmesi planlanırken, belediye ekipleri tarafından arazi kenarlarında yola yakın görüş açısı genişletildi. 

Yol genişletme çalışmalarının birinci aşaması olan ağaç kesimleri son bulmuş ardından yolda düzenleme çalışması yapılıp son olarak ise sıcak asfalt ile çalışmalar son bulacak. 


Çalışmalar ile ilgili konuşan Belediye Başkanı Ahmet Sazlı, Bayırbağ'daEkşisıı'ya kadar ilçe içinden geçen yolun tamamen genişletilip sıcak asfaltla kaplanacağını belirterek, "Bu yollarda geçmiş zamanlarda çalışmalar yapılmış fakat özellikle Üzümlü duble villa konutları ve Bayırbağ...