25 / 08 / 2024

Erzincan ve Erzurum tramvay projesi

Erzincan ve Erzurum tramvay projesi

Erzincan Belediye Başkanlığı ile Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına ait tramvay projeleri Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına devredildi..

Belediyelerden iki ilde satılık 7 arsa!

Gaziantep ve Erzurum'da yer alan yedi adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 24 Temmuz ve 31 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Erzurum'a hızlı tren geliyor...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ilk etapta Sivas'tan Kars'a kadar olan mevcut demir yolu hattını rehabilite ettiklerini ve Erzurum için hızlı tren çalışmalarının da sürdüğünü açıkladı.

Milli Emlak'tan yeni fırsat! Üç ilde 5 bin TL'den başlayan fiyatlarla arazi satılıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Kırıkkale, Erzincan ve Amasya'da yer alan arazileri satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arazilerin fiyatları 5 bin 50 TL'den başlıyor.

İki ilde 6 adet arazi satılıyor! 134 bin TL'den başlayan fiyatlarla arazi sahibi olabilirsiniz!

Karayolları Genel Müdürlüğü 16.Bölge Müdürlüğü ve Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu , Erzincan ve Çankırı'daki 6 adet arazi satılıyor. Peki gayrimenkullerin satış ihalesi ne zaman? İşte detaylar...

Prof. Dr. Naci Görür'den o fay için yeni uyarı: Kırılma periyodu olan 250 yıllık süreyi doldurdu!

Prof. Dr. Naci Görür yaptığı açıklamada Tunceli, Erzincan ve Bingöl'ü etkileyecek olan büyük deprem riskine dikkat çekerek, Yedisu fayının kırılma periyodu olan 250 senelik süreyi doldurduğunu söyledi.

Milli Emlak 3 ildeki 2 lojman ile 11 adet arsa ve araziyi taksitle satıyor! Milli Emlak satış!

Milli Emlak, Mersin, Kayseri ve Erzurum'daki 2 lojman ile 11 adet arsa ve araziyi taksitle satıyor. İşte gayrimenkullerin fiyatları ve satış tarihleri...

Bakan Uraloğlu açıkladı! Yeni Zigana Tüneli'nden 1 yılda 1 milyon 770 bin araç geçti...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, geçen sene bugün hizmete açılan Trabzon'u Gümüşhane üzerinden Bayburt, Aşkale ve Erzurum'a bağlayan Avrupa'nın en uzun çift tüplü kara yolu tüneli Yeni Zigana Tüneli'nden 1 yılda 1 milyon 770 bin aracın geçtiğini duyurdu.

Milli Emlak'tan 6 bin TL'ye arazi fırsatı! KDV'den muaf arazileri sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Erzincan ve Adıyaman'da yer alan iki adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan araziler KDV'den muaf olmasıyla da dikkat çekiyor.

İki ilde 18 konut, 6 iş yeri ve 2 arsa satılıyor!

Şanlıurfa ve Erzurum'da 26 gayrimenkul satılacak. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihaleleri 20 Şubat ve 28 Şubat tarihlerinde yapılacak.

Milli Emlak'tan Ankara ve iki ilde daha kiralık 3 arazi! 6 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Konya ve Erzurum'da yer alan 3 adet arazi için kiralama ihalesi düzenliyor. Arazilerin kira bedelleri 6 bin TL'den başlıyor.

Prof. Dr. Naci Görür'den en az 7.4 büyüklüğünde deprem uyarısı! Erzincan ve Karlıova arası ile Tunceli'ye dikkat!

Yer Bilimci ve deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, sık sık yaptığı deprem uyarılarıyla gündeme geliyor. Türkiye'nin deprem haritasına ilişkin açıklamalarda bulunan ve riskli bölgelerle ilgili de konuşan Naci Görür, "O bölge benim uykularımı kaçırıyor" dedi. 

Ekmeğe bir ayda ikinci zam

Zam yağmuru devam ediyor. Erzurum’da 5 TL’den satılan 200 gram ekmeğin fiyatına bir kez daha zam yapıldı ve Erzurum'da ekmek 6,5 TL oldu.

SON DAKİKA! Marmara’da deprem!

6 Şubat’ta yaşanan deprem felaketinin ardından dün de sırayla Konya, İzmir ve Erzurum’da peş peşe meydana gelen depremlerin ardından depreme ilişkin sorgulamalar yine arttı. Peki, en son ne zaman deprem oldu? Kaç şiddetinde? İşte detaylar...

Erzincan ve Erzurum tramvay projesi Haberi

Erzincan ve Erzurum tramvay projesi

Şehir İçi Raylı Ulaşım Sistemleri, Metrolar ve Bunlarla İlgili Tesislerin Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığınca Üstlenilmesi, Devralınması ve Tamamlanmasını Müteakip Devri ile İlgili Şartların Belirlenmesine İlişkin Kararda Değişiklik Yapılması Hakkında Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.


Karar gereğince Erzincan Belediye Başkanlığı ile Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına ait bazı projeler Bakanlığa devredildi. 


1- Erzincan Belediye Başkanlığına ait proje; Üniversite- Dörtyol-Otogar- Havalanı Tramvay Hattı projesi.


2- Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanlığına ait proje; Gar- Atatürk Üniversitesi Kampüs- Tıp Fakültesi- Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi - Şehir Hastaneleri - Yavuz Sultan Selim Bulvarı- Gar Tramvay Hattı projesi.



Karar metni için