05 / 05 / 2024

Erzincan yeni hastane

Erzincan yeni hastane

Erzincan Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek basın mensuplarıyla bir araya gelen AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle ve AK Parti İl Başkanı Orhan Bulut merak edilen sorulara yanıt verdi.

Bursa’ya 1000 yataklı yeni hastane geliyor! Bakın nereye yapılacak!

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugün kaleme aldığı yazısında AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan’ın Bursa’ya verdiği önemli bir müjdeyi köşesine taşıdı. Yazar Yılmaz Bursa'ya 1.000 yataklı yeni bir hastane yapılacağını belirtti.

TOKİ Erzincan projesi için düğmeye bastı! 214 konutluk yeni projesi kaçırmayın!

Dar gelirliler için konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan'da tam 214 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Erzincan'a 256 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan'da 256 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 6 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Erzincan projesi için tarih açıklandı! O ilçeye 214 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzincan projesi için start verdi. Söz konusu projede 214 yeni konut yer alacak.

TOKİ Erzincan projesi için düğmeye bastı! Tam 285 yeni konut geliyor!

14 Eylül tarihinde 81 ildeki 250 bin konut için başvuru dönemini başlatan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Erzincan'da 285 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Erzincan'a 95 konutluk yeni proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan'da 95 yeni konut inşa edecek...

TOKİ Erzincan projesi için düğmeye bastı! 95 yeni konut geliyor!

Yeni konut yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan'da 95 konut inşa edecek. İşte detaylar...

TOKİ'den Erzincan'a 158 yeni konut müjdesi!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan'da 158 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Erzincan'a 214 konutluk yeni proje!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Medicana Grubu'ndan İstanbul'a 2 yeni hastane geliyor!

Medicana Sağlık Grubu, bu sene 2 büyük hastane yatırımı gerçekleştirecek. Hastanelerin biri Zincirlikuyu'da biri Ataköy'de olacakken, toplam yatırım bedeli 200 milyon dolar olarak belirlendi.

Üsküdar Devlet Hastanesi yıkılıyor!

Üsküdar Devlet Hastanesi’nin yıkılıp yeniden inşa edilmesi kararı alındı. Yeni hastane inşaatı için hazırlanan imar planları İBB Meclisi’nde oyçokluğu ile onaylandı.

TOKİ, harp okullarına 3 yeni cami yapacak!

TOKİ, Milli Savunma Üniversitesi bünyesinde yer alan Kara, Hava ve Deniz harp okullarına 3 yeni hastane yapımına başlayacak.

Antalya Serik'e yeni hastane müjdesi! 

Serik Belediyesi, ilçeye inşa edilecek yeni hastane için çalışmalara başladı. İlçe belediyesi inşa edilecek hastane için olağanüstü toplandı. 

Erzincan yeni hastane Haberi

Erzincan yeni hastane

Erzincan Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek basın mensuplarıyla bir araya gelen AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle ve AK Parti İl Başkanı Orhan Bulut merak edilen sorulara yanıt verdi.


AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle yaptığı açıklamasında; “ 2016-2017 Eğitim öğretim yılımızın açılışını yaptık. Erzincan tarihi bir gün yaşadı. Başbakanımız buradaydı. İlköğretim haftasının açılışının Erzincan’da yapılması ayrı bir gurur verici bir şeydi. Eğitim öğretim yılının ülkemiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. 15 Temmuz’u yaşadık ülkemiz bir uçurumun eşiğinde geri döndü. 15 Temmuzda 2. İstiklal mücadelesini verdik. Çanakkale’de de mücadele verdik ama o zaman düşman belliydi. Ama şimdi düşman belli değildi. FETÖ ve yandaşları bir darbe girişiminde bulundu. Bizde 27 gün boyunca meydanlara inerek mücadelemizi verdik. Her biriniz 27 gün boyunca meydandaydınız...