18 / 05 / 2024

Erzincanlı Ahmet Sarıtaş

Erzincanlı Ahmet Sarıtaş

Türk fast food tarzında , dönerin yeri ayrıdır. Yaklaşık 10 yıl öncesine kadar sadece birkaç tane o da sınırlı sayıda şubesi olan döner zinciri vardı. Ancak son yıllarda bu sayı hızla artmaya başladı. Bunlardan biri de Kasap Döner. Kasap Döner, yılbaşından önce sessiz sedasız el değiştirmiş.

Atölye Goril Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Atölye Goril Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Rıza Sarıtaş tarafından kuruldu.

Dekosa Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dekosa Yapı İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Sarıtaş tarafından kuruldu.

Kahramanmaraş'ta deprem oldu, Prof. Dr. Ahmet Ercan uyardı: 6.4 şiddetinde sallayabilir! Son dakika! 

Dün Kahramanmaraş'ta 4.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin ardından Prof. Dr. Ahmet Ercan önemli açıklamalarda ve uyarılarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Ahmet Fuat Ayla Akbank’ta ne zaman ve hangi pozisyonda göreve başladı? Şu an hangi alanda çalışıyor?

Ahmet Fuat Ayla kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda görev aldı? Akbank’ta ne iş yapıyor? İşte Ahmet Fuat Ayla ile ilgili merak edilen her şey...

Beyaz altın Taşköprü sarımsağının hasat dönemi başladı! Fiyatlar gün yüzüne çıktı! 2023 Taşköprü sarımsak fiyatı

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde üretilen ve "beyaz altın" olarak adlandırılan sarımsağın 2023 hasadına başlandı. Peki 2023 Taşköprü sarımsağı ne kadar? 1 kilo Taşköprü sarımsağı kaç lira? İşte 2023 Taşköprü sarımsağı fiyat listesi...

Sarıtaşlı Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu! 

Sarıtaşlı Yatırım İnşaat Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilmi Sarıtaşlı tarafından kuruldu.

A Sarı Mühendislik İnşaat Proje Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

A Sarı Mühendislik İnşaat Proje Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sarı tarafından kuruldu.

Türk Hava Yolları’na hizmet veren taşeron şirket çalışanlarına kadro müjdesi!

Türk Hava Yolları’na iş yapan şirketlerde çalışan personele kadro müjdesi geldi. THY Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Prof. Dr Ahmet Bolat, taşeron şirketlerde çalışan personelin kadroya alınacağı duyurdu.

Beksanlar İnşaat Demir Tekstil Gıda Tarım Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beksanlar İnşaat Demir Tekstil Gıda Tarım Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Sarıusta tarafından kuruldu.

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahmet Taşkın Works Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Ahmet Taşkın tarafından kuruldu.

Wonart Yapı Malzemeleri İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wonart Yapı Malzemeleri İnşaat Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Sibel Güler Sarıtaç tarafından kuruldu.

Apron Geri Dönüşüm Limited Şirketi kuruldu!

Apron Geri Dönüşüm Limited Şirketi Avcılar'da Ahmet Enes Yardımcı ve Bayram Sarıtaç ortaklığında kuruldu.

TOKİ Kars Sarıkamış kura çekilişi 10 Şubat'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kars Sarıkamış projesindeki konutların kura çekilişi 10 Şubat'ta gerçekleştirilecek.

Erzincanlı Ahmet Sarıtaş Haberi

Erzincanlı Ahmet Sarıtaş

Türk fast food tarzında , dönerin yeri ayrıdır. Neredeyse her köşe başındaki lokantada, büfede döner görmek mümkündür. Sadece döneriyle ünlü restoranlar vardır. Ne var ki, döner markası zincirlerinin tarihi oldukça yeni.

Yaklaşık 10 yıl öncesine kadar sadece birkaç tane o da sınırlı sayıda şubesi olan döner zinciri vardı. Ancak son yıllarda bu sayı hızla artmaya başladı. Bunlardan biri de Kasap Döner.

Hızlı büyümesiyle dikkatleri üzerine çeken firma, 2010'da açıldı. Ancak zinciri kuran Sarıtaş Ailesi'nin et ile ilgili geçmişi çok eski. Erzincanlı Ahmet Sarıtaş'ın 1945 yılında İstanbul Üsküdar'da açtığı kasap dükkanına dayanıyor.

Aslında dayanıyordu, çünkü firma ile ilgili önemli bir gelişmeyi aktarmak istiyoruz. Kasap Döner, yılbaşından önce sessiz sedasız el değiştirmiş.

Para'da yer alan habere göre; Almanya merkezli risk sermaye girişimi Buchholz Management Holding...