21 / 05 / 2024

Erzurum arsa kavgası

Erzurum arsa kavgası

Erzurum Çat'ın Köseler köyünde, iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle kavga çıktı. Kavga sonucunda 5 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı. Köyde, jandarma geniş güvenlik önlemleri alırken, kaçan 2 kişi aranıyor.

14 bin TL'ye gayrimenkul sahibi olma imkanı! Milli Emlak, 3 şehirde 65 adet arsa ve araziyi 8 taksitle satıyor!

Milli Emlak, Ankara, Erzurum ve Afyonkarahisar'da yer alan 65 adet arsa ve araziyi 8 taksitle satıyor. Peki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İhaleleri ne zaman? İşte detaylar...

İki ildeki 39 adet arsa ve arazi satılıyor! Aman bu tarihleri kaçırmayın! 

Erzurum Oltu'da ve Balıkesir Susurluk'ta yer alan 39 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki satış ihaleleri ne zaman? 

1952 yılında arsa kavgası 2 cana mal olmuş! Baba ve oğul arsa kurbanı oldu! 

Arsa kavgaları geçmişte de sık sık gündeme gelmiş. Her dönemde karşımıza çıkan arsa kavgalarından biri de 1952 yılında yaşanmış. Bilecik'te yaşanan arsa kavgası sonrası iki kişi öldürülmüş. İşte ayrıntılar...

Erzurum'da 6 taksitle ticari alan imarlı 2 arsa satılacak! 

Erzurum İli Yakutiye Belediye Başkanlığı, Erzurum Yakutiye'de yer alan ticari alan imarlı iki arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 12 ve 13 Aralık'ta yapılacak.

Belediye konut imarlı 15 arsa satacak! Yatırımcılar bu tarihi sakın kaçırmayın!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı konut imarlı 12 adet arsa satacak. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihalesi 29 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yakutiye Belediyesi'nden Erzurum'da satılık arsa!

Erzurum İli Yakutiye Belediye Başkanlığı, Erzurum Yakutiye Muratpaşa Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. 

Milli Emlak'tan Erzurum'da imarlı arsa fırsatı! Fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Erzurum ili Oltu ilçesi, Yasinhaşimoğlu Köyü'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 18 Temmuz 2022 tarihinde saat 09:45'te yapılacak.

Erzurum'da 33 milyon TL'ye satılık arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı Erzurum Enerji Üretim Dağıtım Doğalgaz Petrol Metal Taş.San.Tic.A.Ş., Palandöken ilçesine bağlı Şehit İsmail Aksu Mahallesi'nde yer alan arsayı 33 milyon TL muhammen bedel ile satışa çıkardı.

Erzurum Palandöken'de 23.3 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Erzurum Palandöken Belediye Başkanlığı, Erzurum ili, Palandöken ilçesinde yer alan 4 arsayı toplam 23 milyon 343 bin 705 TL muhammen bedelle satıyor.

Erzurum Yakutiye Belediyesi'nden 24.3 milyon TL'ye satılık 14 arsa!

T.C. Erzurum Yakutiye Belediye Başkanlığı, Erzurum ili, Yakutiye ilçesi, Soğukçermik Mahallesi'nde yer alan 14 arsayı 24 milyon 326 bin 158 TL'ye satıyor...

Erzurum'da 21 adet satılık arsa!

Erzurum Yakutiye İlçe Belediye Başkanlığı, Erzurum'da yer alan 21 adet arsayı satışa çıkardı.

Erzurum Palandöken Belediyesi'nden 76 milyon TL'ye satılık 12 arsa!

Erzurum Palandöken Belediyesi, Erzurum ili, Palandöken ve Yakutiye ilçelerinde yer alan 12 gayrimenkulü 75 milyon 975 bin 685 TL bedelle satışa çıkardı.

Erzurum'da 24.8 milyon TL'ye kat karşılığı arsa satışı!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, kat karşılığı arsa satışı ihalesi gerçekleştiriyor. 

Erzurum arsa kavgası Haberi

Erzurum arsa kavgası

Erzurum’un Çat ilçesine bağlı Köseler Mahallesi’nde yaşanan silahlı kavga sonucunda geçmişte meydana gelen kız kaçırma olayı nedeniyle anlaşmazlık yaşayan Güneş ve Yıldız aileleri arasında yeniden tartışma çıktı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Çatışmanın meydana geldiği kavgada Sıddık Güneş, Hasan Güneş, Baki Güneş, Sinan Güneş ve Sıracettin Yıldız hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden şahıslardan birinin köy korucusu olduğu ifade ediliyor.

Kavgaya karıştıkları ortaya çıkan şüpheliler İ.Y. ve B.Y. olayın ardından kayıplara karıştı. Kaçan şüphelilerin yakalanması için jandarma ve polis ekipleri operasyon...