04 / 05 / 2024

Erzurum büyükşehir yeni imar planları

Erzurum büyükşehir yeni imar planları

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Tortum, Köprüköy ve Pazaryolu’na Yeni Nazım İmar Planı ve imar planlarına esas Jeolojik-Jeoteknik Etüt Raporu çalışması yapıyor.

Manisa Büyükşehir'den şehir hastanesine komşu 1.456 yeni konut geliyor! 2.4 milyarlık proje için düğmeye basıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi 1.456 yeni konut için düğmeye bastı. Şehzadeler ilçesinde hayata geçirilecek proje 2 milyar 411 milyon 149 bin 150 TL'ye mal olacak.

Konya Büyükşehir'den konut sorununa yeni çözüm! Tam 10 blok inşa edilecek...

Konya'ya yeni bir konut projesi daha kazandırılacağı açıklandı. Konya Büyükşehir Belediyesi, Karatay'ın Akabe Mahallesi'ne 200 konut yapacağını duyurdu. İşte haberin detayları... 

Büyükşehir Belediyesi akaryakıt, ticaret ve sosyal tesis alanı imarlı 4 arsa satacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum Palandöken ve Yakutiye'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar akaryakıt, ticaret ve sosyal tesis alanı imarlı olarak belirtildi.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi dükkan ve ticari depo satacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum Yakutiye'de yer alan dükkan ve ticari depoyu satışa çıkardı.

O Büyükşehir Belediyesi 20 ay taksitle 5 gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum'da yer alan 5 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 9 milyon 854 bin 292 TL'den başlarken, geçici teminat bedelleri ise 295 bin 629 TL'den başlıyor. İşte detaylar...

Erzurum Büyükşehir'den 12.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum ili, Merkez ilçesinde yer alan gayrimenkulü 12 milyon 625 bin TL'ye icradan satıyor...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin yeni hizmet binasının yüzde 70'i tamam!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra Belediyesi tarafından projelendirilen yeni hizmet binasının inşaatında yüzde 70 oranında ilerleme kaydedildi. 

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binası tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni hizmet binasının inşaatı tamamlandı. Binanın içerisinde otel ve AVM gibi dev hizmetler de yer alacak. 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatında sona gelindi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye binasının yeni hizmet binasının inşaatında çalışmalarında sona gelindi.

Erzurum Büyükşehir'den esnafa kira desteği!

Kovid-19 salgını sebebiyle zor günler yaşayan esnafa Erzurum Büyükşehir Belediyesinden yardım destek paketi geldi. Belediyeye ait tüm iş yerlerinde meclis kararı ile indirim yapılmasına karar verildi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden yapı güvenliği için yeni adım!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın'da yaşanabilecek olası depremlere yönelik tedbirler almaya devam ediyor. Buna göre Büyükşehir Belediyesi il genelinde yapıların güvenliği için yeni adımlar attı.

Ankara Büyükşehir'den Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kura açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kura çekilişi ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Erzurum Büyükşehir'den Pasinler'e 15 bin 250 metrekarelik termal tesis!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, şehrin turizmini çeşitlendirmek amacıyla 15 bin 250 metrekare büyüklüğündeki alanda Pasinler Termal Tesisleri'ni inşa edecek.

Erzurum büyükşehir yeni imar planları Haberi

Erzurum büyükşehir yeni imar planları


Erzurum Büyükşehir Belediyesi Tortum, Köprüköy ve Pazaryolu’na Yeni Nazım İmar Planı ve imar planlarına esas Jeolojik-Jeoteknik Etüt Raporu çalışması yapıyor. Büyükşehir Belediyesi İmar Daire Başkanlığı Şehir Planlama Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmada, Köprüköy ilçesi ve ilçe merkezine bağlı Emre, Buğdaylı, Eğirmez, Yağan Mahalleleri planlama çalışmaları kapsamında 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı, 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı çalışmaları, Jeolojik Jeoteknik Etüt Raporu ile hali hazır harita yapımına başlandı. İlçede Jeolojik-Jeoteknik etüt çalışmaları kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kontrol personelleri ile ön etüt çalışması tamamlandı. Tortum’da da ilçe merkezine bağlı Bahçeli, Konak, Söğütlü, Kaledibi, Çamlıca, Serdarlı, Bağbaşı, Şenyurt ve Pehlivanlı Mahallelerinde planlama çalışmaları kapsamında 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ile 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı ve Jeolojik Jeoteknik Etüt Raporu ile...