05 / 05 / 2024

erzurum emekli evleri projesi

erzurum emekli evleri projesi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Erzurum'daki kentsel dönüşüm projelerini incelemek üzere hafta sonu geldiği Erzurum’da emekliler için yapılacak olan konutlar içinde destek sözü verdi.

Konya TOKİ Emekli Evleri ile ilgili 4 soru!

Konya'da TOKİ aracılığıyla yapılan evlerden emeklilerin yararlandırılmasına yönelik çalışmalar ve Meram Gödene ve Beybeste'de yapılan dairelerin çekilişlerinin tarihi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Şener, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

TOKİ Erzurum emekli konutları için başvurular 25 Mart'ta başlayacak!

Toplu Konut idaresi Başkanlığı, Erzurum'da emeklilere konut için başvuruların 25 Mart tarihinde başlayacağını açıkladı.

Erzurum Emekli TOKİ için başvurular 25 Mart'ta başlıyor

TOKİ'nin Erzurum'da emekliler için inşa edilen projeler için başvurular 25 Mart tarihinde başlayacak. Vatandaşların  2+1 daireler için 500 TL, 3+1 daireler için ise bin TL yatırmaları gerekiyor. 

Murat Kurum'dan Erzurum Emekli Konutları projesine destek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Erzurum'daki kentsel dönüşüm projelerini incelemek üzere hafta sonu geldiği Erzurum’da emekliler için yapılacak olan konutlar içinde destek sözü verdi.

Tarihi Erzurum evleri restore ediliyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kentteki tarihi Erzurum Evleri’ni restore ediyor. Kültür Yolu Projesi kapsamında 22 parselde yer alan 17 tarihi evin mimari dokusu korunarak taş binalar yenileniyor. 

TOKİ Tokat Emekli Evleri için ön kayıt kuyruğu!

TOKİ'nin Tokat’ta satışa çıkaracağı 292 konut için emekliler, banka önünde uzun kuyruklar oluşturdu. Ön kayıt yaptırmak isteyen vatandandaşlar banka şubesi önünden ayrılmadı. 

TOKİ Dedeli emekli evleri başvuru tarihi!

TOKİ Dedeli emekli evleri başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Erzurum Mal Meydanı 89 konut emekli kura sonuçları!

Erzurum Mal Meydanı 89 konut emekli kura sonuçları henüz açıklanmadı. Erzurum Mal Meydanı 89 konut emekli kura sonuçlar açıklanır açıklanmaz Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Erzurum Malmeydanı 3. Etap Emekli kura sonuçları açıklandı mı?

Erzurum Malmeydanı 3. Etap Emekli kura sonuçları açıklandı mı? Erzurum Malmeydanı 3. Etap Emekli kura çekilişi 10 Temmuz 2017 tarihinde gerçekleştirilecek.

Erzurum Malmeydanı emekli kura sonucu 10 Temmuz 2017!

Erzurum Malmeydanı emekli kura sonucu 10 Temmuz 2017 henüz açıklanmadı. Erzurum Malmeydanı emekli kura sonuçları açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Erzurum Şehristan Evleri güncel ev fiyatları!

Şehristan Konutları Erzurum Yakutiye bölgesinde hayata geçirildi. Fiyatların 214 bin TL'den başladığı proje 13 katlı 13 blok olarak yükseliyor...

Erzurum Şehristan Evleri daire fiyatları!

Erzurum Şehristan Evleri daire fiyatları 214 bin TL'den başlıyor. Erzurum Şehristan Evleri'nde daireler bu yıl sonunda teslim ediliyor...

TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli Evleri kurası!

Sivas Yenimahalle 184 Konut Emekli projesi kapsamında, hak sahibi olan Emekliler için hak belirleme kurası yapılacak. Peki, TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli Evleri kurası ne zaman?

erzurum emekli evleri projesi Haberi

erzurum emekli evleri projesi


Milliyet gazetesinde yer alan habere göre, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Erzurum ziyaretinde kentteki dönüşüm çalışmaları ön planda oldu. Milliyet gazetesinde yer alan habere göre, Erzurum Büyükşehir Belediyesinde Erzurum Valisi Oktay Memiş, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ve İlçe Belediye Başkanları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerininde bulunduğu ziyaret esnasında Türkiye Emekliler Derneği Erzurum Şube Başkanı Ahmet Degen’de Erzurum'daki emekliler için hazırladıkları  konut projesi için hazırladıkları raporu Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a takdim etti.

Raporu inceleyen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Emeklilerimiz için hükümet olarak gereken çalışmaları göstereceğiz. Emeklilerimizi seviyoruz. Bakanlık olarak emeklilerimizin ev sahibi olmasını canı gönülden istiyorum. Konutların yapımı noktasında Bakanlık olarak bizler de üzerimize ne düşüyorsa yapacağız" şeklinde konuştu.


Dernek Başkanı...