20 / 05 / 2024

Erzurum Fuar

Erzurum Fuar

Başkan Sekmen “Orta Doğu’nun en büyük kongre merkezi” olarak nitelendirilen Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarından Erzurum Fuar, Kongre ve Spor Merkezi’nin inşaatında incelemede bulundu

Erzurum İnşaat Fuarı kentte yeni iş alanları oluşturdu!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ile TÜYAP Anadolu Fuarları A.Ş.’nin işbirliğinde düzenlenen Doğu Anadolu Erzurum İnşaat, Gayrimenkul ve Kent Fuarları kentte yeni iş alanları oluşturdu.

Erzurum İnşaat Gayrimenkul Fuarları kapılarını açtı!

Tüyap Fuarcılık tarafından Erzurum'da gerçekleşen “Erzurum İnşaat-Gayrimenkul ve Kent Fuarları 2019”, Tüyap Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı.

Erzurum MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezi açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Fuar Alanı, MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezi Açılış Töreni'ne katıldı.

Erzurum Fuar ve Kongre Merkezi'nin ilk etabı tamam!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarından biri olan Fuar ve Kongre Merkezi inşaatının birinci etabında sona gelindi.

Mehmet Sekmen Erzurum Kongre Merkezi'ni inceledi!

Başkan Sekmen “Orta Doğu’nun en büyük kongre merkezi” olarak nitelendirilen Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarından Erzurum Fuar, Kongre ve Spor Merkezi’nin inşaatında incelemede bulundu

Erzurum Fuar Merkezi inşaatında son durum ne?

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanılan Fuar Merkezi’nin inşaat çalışmaları ağır kış şartlarına rağmen devam ediyor. Fuar Merkezi’nin 2016 yılı içerisinde tamamlanabilmesi için yoğun tempoyla çalışmalarını sürdürüyor.

Erzurum'da mobilya ev tekstili ve beyaz eşya fuarı açıldı!

Bu yıl ikincisi yapılan Mobilya, Ev Tekstili ve Beyaz Eşya Fuarı’nın açılışı yapıldı.Yaklaşık 50 bin ziyaretçinin gelmesi beklenen fuara 20 firma katıldı.

Erzurum'da beyaz eşya ve mobilya fuarı açıldı!

Erzurum Merkez Yakutiye ilçesinde 'Beyaz eşya mobilya ve ev tekstili fuarı' açıldı. Fuarının açılışını Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanıvekili Eyüp Tavlaşoğlu, İpekyolu Mobilya Kooperetafi Yönetim Kurulu Başkanı Ebubekir Aksu ve protokol yaptı.

Erzurum Fuar Alanı'nın temel atma töreni gerçekleşti!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından, 10 bin metrekare kapalı alana sahip Fuar Alanı’nın temeli törenle atıldı. Törene Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli katıldı..

Erzurum Fuar Alanı'nın temeli atıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından, Fuar Alanı’nın temeli törenle atıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, töreninde yaptığı konuşmada, temel attıkları alanda 3 tane projeyi hayata geçireceklerine dikkat çekti .

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Güvenli Hizmet Ödülü'nün sahibi oldu!

İBB ve İETT işbirliğiyle 19 - 20 Aralık tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Transist 2014 Uluslararası Ulaşım Teknolojileri Sempozyum ve Fuarı`nda Erzurum Büyükşehir Belediyesi ‘Güvenli Hizmet Ödülü’ne layık görüldü.

Erzurum'a kültür, fuar ve kongre merkezi yapılacak!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan projeyle kente Doğu Anadolu Bölgesinin en büyük kültür, fuar ve kongre merkezinin yapılması kararlaştırıldı   

Gayrimenkul Fuarı 2-4 Nisan 2010 tarihinde Hilton Oteli'nde!

3. A Plus Gayrimenkul ve Finans Hizmetleri Fuarı 2-4 Nisan 2010 tarihleri arasında Hilton İstanbul Convention&Exhibition Center'da

Erzurum Fuar Haberi

Erzurum Fuar

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kurum tarafından il genelinde yapılan yatırımları denetliyor. Projelerin bütün aşamalarını takip eden Başkan Sekmen, bu kez de “Orta Doğu’nun en büyük kongre merkezi” olarak nitelendirilen Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarından Erzurum Fuar, Kongre ve Spor Merkezi’nin inşaatında incelemede bulundu. Başkan Sekmen, takribi 14 bin metrekare kapalı alana sahip olan ve kaba inşaatı dâhil fiziki gerçekleşme oranı yüzde 60 olan fuar alanının bütün ünitelerini kontrol etti. Başkan Sekmen, söz konusu yatırımla ilgili yaptığı değerlendirmede, “Kadim şehir Erzurum; büyük bir tarihsel geçmişe sahip Anadolu’nun en büyük kültür ve medeniyet şehridir. Erzurum Büyükşehir Belediyesi, işte bu şuur ve bilinçle insan ve kültüre yatırım yapıyor. Yapımı devam eden Erzurum Fuar, Kongre ve Spor Merkezi sayesinde ülkemizin yaşayan değerlerini, tarihini,...