29 / 04 / 2024

erzurum hava kirliliği

erzurum hava kirliliği

Erzurum'da "temiz hava" için 24 saat denetim. Şube Müdür Vekili Alparslan: "Yapılan denetimlerde hava kirliğine neden olan konut ve iş yerlerine 575 ile 11 bin lira arasında cezai işlem uygulanıyor" dedi.

Türk Hava Yolları 90 bin TL maaşla personel arıyor! 1000 personel alımı için elinizi çabuk tutun!

Türk Hava Yolları, iş arayan kişileri sevindirecek bir haber geldi. THY, 90 bin TL maaşla çalışacak pilot arıyor. İşte detaylar!

1993 yılı ve sonrası için Türk Hava Yollarından personel alımı! KPSS şartı istenmiyor!

Türk Hava Yolları, iş arayanlar için sevindirici bir haber duyurdu. İş arayanlar, THY bünyesinde çeşitli pozisyonlarda çalışma imkanına sahip olacak. Tüm detaylar haberimizde...

TOKİ Erzurum 2023 projesi için yeni tarih belli oldu! 391 yeni konut için bu tarihe aman dikkat!

TOKİ Erzurum 2023 projesi için merakla beklenen yeni tarih belli oldu! 391 yeni konut için bu tarihe dikkat...

TOKİ Erzurum 2023 projeleri için tarihler belli oldu! Tam 239 konutluk iki yeni proje geliyor! 

TOKİ Erzurum 2023 projeleri için tarihler belli oldu... Tam 239 konutluk iki yeni proje geliyor... Sakın kaçırmayın...

Nur Fettahoğlu'na imar kirliliği suçlaması!

Oyuncu Nur Fettahoğlu ve kardeşinin başı dedesinden kalma binalarıyla dertte. Fettahoğlu ve kardeşi yurt olarak kullanılan binayı imar affından yararlanarak tadilat ettirdi. Sonrasında ise kız kardeşler imar kirliliğine neden olmak suçundan ihbar edildi.

Elazığ, Erzurum ve Rize için acele kamulaştırma kararı!

Elazığ, Erzurum ve Rize illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Erzurum'da depremzedeler için inşa edilen konutlar teslim ediliyor!

Erzurum'da depremzedeler için hayata geçirilen konutlar vatandaşlara teslim edilecek.

Türkiye'nin ünlü koylarında imar kirliliği!

Dünyanın En Güzel Koyları Birliği'nin 2012-2015 yılı Başkanı olan ve şu anda da genel sekreter görevini üstlenen Galip Gür (59), önemli açıklamalarda bulundu. Gür, Türkiye'de ve turizmde önde gelen ülkelerin koylarının rant, imar kirliliği ve betonlaşma tehlikesinde olmasının altını çizdi.

Erzurum'da depremzedeler için inşa edilecek 575 konutun temeli atıldı!

Erzurum Çat'ta depremzedeler için hayata geçirilecek olan toplam 575 konutun temel atma töreni yapıldı.

İstanbul'un tarihi yapıları risk altında!

Dünya Hava Kirliliği Raporu'nda Türkiye, 106 ülke arasında 46'ncı sırada yer aldı. Uzmanlar, bu durumun tarihi yapılara zarar verdiğini söyledi.

İstanbul'da imar kirliliği ve kaçak yapılaşma engellenmeli!

İstanbul'un birçok yerinde ciddi bir imar kirliliği ve kaçak yapılaşma bulunuyor. Peki İstanbul'da kentsel dönüşüm nasıl yapılacak? İmar kirliliği nasıl engellenecek?

Uzmanlar uyarıyor: Deprem üfürükçüleri bilgi kirliliği yaratıyor!

Elazığ’daki depremin ardından uzman olmayan kişiler tarafından bilgi kirliliği yaratan açıklamaları yayılmış durumda. Ortaya atılan bu açıklamaları bilim insanları yorulmadı ve uyarılarda bulundu.

TOKİ Erzurum emekli konutları için başvurular 25 Mart'ta başlayacak!

Toplu Konut idaresi Başkanlığı, Erzurum'da emeklilere konut için başvuruların 25 Mart tarihinde başlayacağını açıkladı.

erzurum hava kirliliği Haberi

erzurum hava kirliliği

Erzurum'da hava kirliği önlemek amacıyla Çevre ve Şehircilik, Halk Sağlığı müdürlükleri ve belediye personelinden oluşan ekiplerce, kentteki işyerleri ve konutların ısıtma sistemlerinin 7 gün 24 saat esasıyla denetlenerek, standartlara uymayanlara 575 ile 11 bin lira arasında ceza uygulandığı bildirildi. 


Kış mevsiminin gelmesiyle kenttin farklı bölgelerinde günün her saati hava kirliliğine yönelik çalışma yapan Çevre Şehircilik Yönetim ve Denetim Şube Müdürlüğü ekipleri, bacasından aşırı duman çıkaran binaları tespit ederek, gerekli incelemeleri yapmaya başladı. 


Çevre Şehircilik Yönetim ve Denetim Şube Müdür Vekili Hasan Alparslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, il müdürlüğü olarak soğuk hava nedeniyle bina ve işyerlerindeki ısıtma sistemlerinden kaynaklı kirli havayla mücadelenin aralıksız devam edildiğini söyledi. 


Erzurum Büyükşehir, Yakutiye, Palandöken ve Aziziye belediyeleri ile Halk Sağlığı Müdürlüğü personelinden oluşturulan ekipler ile hava kirliliğine...