19 / 05 / 2024

Erzurum Ilıca son durum

Erzurum Ilıca son durum

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan'ı ziyaret ederek, başta kentsel dönüşüm olmak üzere, yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Garanti Bankası'ndan vatandaşlara yönelik flaş açıklama. Son tarih verildi

Garanti Bankası'ndan vatandaşlara yönelik önemli bir açıklama geldi. Banka tarafından ayrıca son tarih verildi. Bankanın kampanyasına katılmak isteyen vatandaşların elini çabuk tutması gerekiyor.

İnvictus Sunset Ilıca'da teslimler temmuzda!

İnvictus inşaat yeni projesini Ege'nin incisi Çeşme'de hayat geçiriyor. İnvictus Sunset Ilıca adıyla yükselen projede satışlar devam ediyor olup teslimler temmuzda. İşte İnvictus Sunset Ilıca ile ilgili merak edilenler...

Çeşme Belediyesi Ilıca'da KDV'den muaf arsa satacak!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, Ilıca'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 5 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Çeşme Belediyesi Ilıca'da KDV'den muaf 7 arsa satacak!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı Ilıca Mahallesi'nde yer alan 7 arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte bugünkü Resmi Gazete'te yayımlanan ihale detayları...

TOKİ 81 il için flaş açıklama yaptı! 1.650 TL taksitle 2+1 konut fırsatı! Ev almak isteyen milyonlara son dakika müjdesi

Milyonlarca kişi tarafından merak edilen ve araştırılan TOKİ sosyal konut projesinin ayrıntıları da netleşiyor. Peki TOKİ 81 il projesinde son durum ne? 

Çeşme Belediyesi Ilıca'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, İzmir Çeşme Ilıca Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Çeşme Belediyesi Ilıca'da arsa satıyor! 

İzmir İli Çeşme Belediye Başkanlığı, Çeşme Ilıca Mahallesi'nde yer alan 670 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 22 Temmuz 2022 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Çeşme Ilıca'da 670 metrekarelik arsa satılıyor! Turizm cennetinde arsa sahibi olma fırsatı! 

Çeşme Belediyesi Başkanlığı, Çeşme Ilıca'da yer alan 670 metrekarelik arsa satıyor. İşte satışı yapılacak arsa ile ilgili merak edilen her şey...

Swissotel Residences Çeşme, ayrıcalıklı yaşamı Ilıca'ya taşıyor!

Çeşme Ilıca'da hayata geçirilen Swissotel Residences Çeşme projesinde teslimlerin 2022 yılında yapılması planlanıyor.

İnvictus Sunset Ilıca Haziran 2022'de teslim edilecek!

İnvictus inşaat yeni projesini İzmir'in gözde tatil beldesi Çeşme'de hayata geçiriyor. İnvictus Sunset Ilıca adıyla yükselen projede satışlar devam ediyor.

Adese Gayrimenkul'ün Ilıca şubesi devredilecek!

Adese Gayrimenkul'ün Ilıca şubesinin Akbiz Gıda'ya deviri için sözleşme imzalanmasına ve bu mağazanın kapanışı ile ilgili işlemlere başlanılmasına karar verildi. 

Türkiye'de yeşil mutabakatta son durum ne?

Avrupa Birliği’nin, Türkiye’nin en büyük ticaret ortağı olması; Türkiye'nin Yeşil Mutabakat'la daha dikkatli ilgilenmesi gerektiğini ortaya koyuyor. Peki Türkiye'de yeşil mutabakatta son durum ne?

Erzurum Aziziye'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Erzurum'un Aziziye ilçesinde koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında kentsel dönüşüm hızlandı.  Termal turizm potansiyellerini bünyesinde bulunan Ilıca Mahallesi'nin yeni projelerle cazibesinin yükselteceği açıklandı.

Erzurum Ilıca son durum Haberi

Erzurum Ilıca son durum

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Erzurum'da, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan'ı ziyaret etti. AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt ile teşkilat mensuplarının ve belediye başkan yardımcılarının da hazır bulunduğu ziyarette Akdağ, Başkan Orhan'dan çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı. İlçede başta kentsel dönüşüm çalışmaları olmak üzere, yapılan hizmetler ve planlanan projelerle ilgili bilgi veren Başkan Orhan, kentsel dönüşümde ciddi mesafe aldıklarına vurgu yaparak, Ilıca'da yapımı devam eden 380 konut, 114 işyeri inşaatının bu yıl içerisinde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edileceğini ifade etti. Gezköy kentsel dönüşüm alanının yapılaşmaya hazır hale geldiğine işaret eden Başkan Orhan, bu çalışma sezonunda da buraya kazmayı vurmayı amaçladıklarını, Ilıca Yeşil Mahalle'nin...