18 / 07 / 2024

Erzurum Mahallebaşı belediye çalışmaları

Erzurum Mahallebaşı belediye çalışmaları

İl genelinde var olan nitelikli göçle birlikte o eski önemini yitiren Mahallebaşı’nın altyapı, kentsel ve sosyal gelişimi için Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ilgili semti bağlantı yollarıyla birlikte güzelleştirdi.

Belediye, KDV'den muaf ticaret imarlı arsayı 6 taksitle satıyor! İhalesi 12 Aralık'ta!

Erzurum Yakutiye Belediye Başkanlığı, Erzurum Yakutiye'de yer alan 2 adet ticari alan imarlı arsayı KDV'den muaf olarak satıyor. İşte arsaların fiyatları ve tüm detaylar...

Erzurum Pasinler'de 50 bin TL'den başlayan fiyatlarla 20 adet dükkan satılıyor!

Erzurum Pasinler Belediye Başkanlığı, Erzurum ili, Pasinler ilçesi, Kethuda Mahallesi'nde yer alan 20 adet dükkanı 50 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor...

Erzurum Yakutiye Belediyesi'nden 24.3 milyon TL'ye satılık 14 arsa!

T.C. Erzurum Yakutiye Belediye Başkanlığı, Erzurum ili, Yakutiye ilçesi, Soğukçermik Mahallesi'nde yer alan 14 arsayı 24 milyon 326 bin 158 TL'ye satıyor...

Erzurum'da 3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum Yakutiye'de yer alan gayrimenkulü 3 milyon 39 bin 875 TL bedelle satışa çıkardı. 

Erzurum'da 17.5 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Yakutiye'de yer alan 4 adet gayrimenkulü 17 milyon 561 bin 211 TL bedelle satışa çıkardı.

Erzurum'da 8.3 milyon TL'ye kat karşılığı konut yapım işi ihalesi!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, kat karşılığı konut, altyapı, ve çevre düzenlemesi yapım işini 8 milyon 353 bin 470 TL'ye ihale edecek. İhale 11 Temmuz 2019 günü gerçekleşecek.

Erzurum Büyükşehir Nisan ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Çalışmalarına devam eden Erzurum Büyükşehir Belediye Meclisi, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin ardından ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Erzurum'a 23,5 milyar TL yatırım yapıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Erzurum Belediye Başkan Adaylarını Tanıtım Toplantısı’nda yaptığı konuşmada Erzurum'a son 16 yılda 23,5 milyar lira yatırım yapıldığını söyledi.

Erzurum'da emeklilere 5 bin konut müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Erzurum Belediye Başkan adayları tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada emekliler için 5 bin konut müjdesi verdi. 

Erzurum yeni yatırımlarla şahlanacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen yaptığı açıklamada 2019 yılının Erzurum için de bir şahlanış yılı olacağını söyledi.

Tarihi Erzurum Evleri kentsel dönüşümle yenilenecek!

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, kentsel dönüşüm planları içerisinde yer Hacıcuma için eski Erzurum evlerininin yeniden hayat bulacağı özel bir proje hazırladıklarını söyledi. 

Erzurum Yakutiye'de 56.7 milyon TL'lik kat karşılığı inşaat ihalesi!

Erzurum Yakutiye İlçe Belediye Başkanlığı tarafından Yakutiye İlçesi Hacı Cuma Mahallesi sınırları içerisinde kat karşılığı inşaat işi ihale ediliyor..

Erzurum'da 251.4 milyon TL'ye satılık 70 adet arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Yakutiye ve Palandöken ilçelerinde yer alan 70 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların toplam bedeli 251 milyon 470 bin TL olarak belirlendi.

Erzurum Mahallebaşı belediye çalışmaları Haberi

Erzurum Mahallebaşı belediye çalışmaları

Erzurum’un en eski yerleşim yerlerinden biri olan ve “Mahallelerin Başı” olarak tanımlanan Mahallebaşı’nın çehresi değişiyor. Şehir tarihiyle eş değer bir özelliğe sahip olan Mahallebaşı, bir dönem Erzurum’un sosyal, kültürel ve toplumsal yapısını, Dadaşların gelenek ve göreneklerini yansıtan önemli bir semtiydi.


İl genelinde var olan nitelikli göçle birlikte o eski önemini yitiren Mahallebaşı’nın altyapı, kentsel ve sosyal gelişimi için Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ilgili semti bağlantı yollarıyla birlikte güzelleştirdi. Başkan Sekmen’in talimatıyla Mahallebaşı ve güzergâhında bulunan Tahtacılar ve Gülahmet caddelerinde hummalı bir çalışma sergileyen Büyükşehir’in ekipleri, asfalt, kaldırım, bordür başta olmak üzere alt ve üstyapıya yoğunlaştı. Mahallebaşı, Tahtacılar ve Gülahmet caddelerini kapsayan 52 bin 500 metrekarelik alana toplam 10 bin ton asfalt döküldü. 2 kat asfaltın döküldüğü çalışma alanında...