08 / 05 / 2024

erzurum Muttalip alt yapı

erzurum Muttalip alt yapı

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Muttalıp Bölgesinde 12 milyon liralık alt yapı inşaatını, temel atma töreniyle başlattı. Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Muttalıp'ın tüm sokaklarını örümcek ağı gibi öreceklerini belirtti.

Yastık altında 2 bin lirası olana TOKİ'den konut müjdesi! Başvurular işte bu tarihte başlıyor!  

Yastık altında 2 bin lirası olana TOKİ'den konut müjdesi geldi. TOKİ'nin yeni projesi için başvurular 4 Eylül tarihinde başlıyor. İşte TOKİ Erzurum projesi ile ilgili detaylar...

Koza Altın düğmeye bastı! 20 günde üçüncü altın ocağını açmak için başvurdu! 

Borsa İstanbul'da işlem gören Koza Altın İşletmeleri A.Ş. (KOZAL) cevher madeni sayısını artırıyor. Son olarak Erzurum ve Gümüşhane'de maden ocağı açmak için ÇED başvurusu yapan şirket, Nevşehir için harekete geçti.

Erzurum Şehir Hastanesi'nin alt yapı ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılıyor!

Türkiye'nin en büyük sağlık kuruluşlarından biri olan Erzurum Şehir Hastanesi etrafında alt ve üst yapı ile çevre düzenleme çalışmaları sürüyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hastaneyle ilgili açıklamalarda bulundu...

Erzurum'da risk altındaki alanların dönüşümü sağlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Erzurum'da 6 ayrı noktada, aynı anda projeler yapacağız. Toplamda bin 400 bağımsız bölümü içeren konutlarla vatandaşlarımızın risk altında bulunan alanlarının dönüşümünü sağlamış olacağız." ifadelerini kullandı...

3 Kasım TOKİ Erzurum alt ve orta gelir kura çekimi bugün!

 3 Kasım TOKİ Erzurum alt ve orta gelir kura çekimi bugün yapılacak. Alt gelir grubu kapsamında 102 orta gelir grubu kapsamında 12 adet daire kura çekimi ile satışa sunulacak.

Erzurum Palandöken AGG kura sonuç listesi!

Erzurum Palandöken Alt Gelir Grubu (AGG) kura sonuç listesi henüz açıklanmadı. Fiyatların 92.246 TL ile 103.642 TL arasında farklılık gösterdiği projede satışlar kura çekimi ile gerçekleştirilecek. 

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı 3. Etap kurası yarın!

TOKİ Erzurum Palandöken Malmeydanı 3. Etap Alt Gelir Grubu projesinin stoklarında yer alan 102 konut için kura çekimi yarın yapılacak. 

TOKİ Palandöken Malmeydanı Alt Gelir başvuruları bugün başlıyor!

Erzurum Palandöken Malmeydanı 3.Etap “Alt Gelir Grubu Konut Projesi” kapsamındaki 102 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

GYODER, Erzurum'u mercek altına alacak!

GYODER’in, gelişen kentlerin yatırım fırsatlarını sektör temsilcileri ile buluşturmak amacıyla hayata geçirdiği ‘Gelişen Kentler Zirvesi’nin 8‘incisi, 3-4 Ekim 2017 tarihlerinde, Erzurum Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Erzurum’da gerçekleştirilecek.

Erzurum Tortum'da kentsel dönüşüm başladı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşümde altın çağını yaşıyor.

Erzurum Horasan'a yeni altyapı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, erenler diyarı Horasan’da alt ve üstyapı çalışmaları kapsamında önemli yatırımlara imza atıyor.

Erzurum Büyükşehir'den İspir'e muhteşem yatırımlar!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi İspir ilçesinde muhteşem yatırımlara imza atıyor. Adeta ilçenin çehresini değiştiren Büyükşehir’in ekipleri, alt ve üstyapı, peyzaj çalışmaları, cephe giydirme ve sağlıklaştırma hizmetleriyle ilçenin makûs talihini değiştirdi.

Erzurum Oltu'da alt ve üst yapı çalışmaları başladı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ilçelere yaptığı yatırım ve hizmetlerle yerleşim yerlerini adeta abad ediyor. İşte büyükşehir belediyesinin yaptığı o yatırımlar...

erzurum Muttalip alt yapı Haberi

erzurum Muttalip alt yapı

Büyükşehir Belediyesi, Muttalıp Bölgesinde 12 milyon liralık alt yapı inşaatını, temel atma töreniyle başlattı. Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Muttalıp'ın tüm sokaklarını örümcek ağı gibi öreceklerini belirterek, "26 kilometreden daha fazla kanalizasyon hattı döşeyeceğiz. Çalışmaları bir yılda bitirmeyi planlıyoruz. Belediye olarak bu iş için 12 milyon lira harcama yapacağız. Bu yılın en büyük yatırım dilimi Muttalıp'a yapılmış olacak. Proje bittiğinde Muttalıp daha modern, daha yaşanır bir yer olacak. Muttalıp'taki bina ve arsaların değeri daha da artacak" diye konuştu.


Eskişehir'in Sesi Son...