03 / 05 / 2024

erzurum osmangazi mahallesinde satılık arsa

erzurum osmangazi mahallesinde satılık arsa

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığından: Erzurum'da bulunan arsa 31 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

Erzurum Palandöken 642 konut ihalesi yarın!

Erzurum İli Palandöken İlçesi Osmangazi Mahallesi 642 Konut 1 er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

Erzurum'da 7.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Erzurum 4. İcra Dairesi, Erzurum İli, Yakutiye İlçesi, Soğuk çermik Mahallesinde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 7 milyon 937 bin 835 TL olarak belirlendi. 

Erzurum Büyükşehir'den 19 milyon TL'ye satılık arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Paladöken ilçesi Osmangazi mahallesinde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazın satış bedeli 19 milyon 26 bin TL olarak belirlendi.

Türk Kızılayı'ndan Erzurum'da kat karşılığı inşaat ihalesi!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü; Erzurum İli, Yakutiye İlçesi, Muratpaşa Mahallesinde bina inşaatı yapım ihalesi düzenliyor. İhale kapalı zarfla teklif alınmak suretiyle yapılacak.

TCDD Erzurum Yakutiye'deki 2 gayrimenkul satışını iptal etti!

TCDD Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü, Erzurum İli Yakutiye İlçesi İstasyon Mahallesinde 2 adet taşınmazın satış ihalesini iptal etti...

Erzurum Palandöken'de 20.2 milyon TL'ye satılık 3 arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Palandöken İlçesi'ne bağlı Osmangazi ve H. Avni Ulaş Mahallesi'nde yer alan 3 arsayı ihale ile satıyor...

Erzurum Büyükşehir'den 26.8 milyon TL'ye satılık 10 arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Palandöken'e bağlı Osmangazi Mahallesi ile Kazım Yurdalan Mahallesi'ndeki 10 arsayı ihale ile satıyor...

Osmangazi'deki kaçak inşaatlara zamanında müdahale!

Kaçak yapılaşmaya zamanında müdahale eden Osmangazi Beleyesi, Soğanlı Mahallesinde inşaat aşamasındaki iki katlı kaçak binanın yıkımını tamamladı.

Osmangazi Beleyesi kaçak yapıları yıkıyor!

Osmangazi Beleyesi, Soğanlı Mahallesinde inşaat halindeki iki katlı kaçak binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Erzurum Büyükşehir'den 145 milyon TL'ye satılık 37 arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından Yakutiye İlçesi İstasyon Mahallesinde Bulunan 37 arsa ihale ile satılıyor. İhale 18 Ocak'ta gerçekleşecek..

Erzurum'da 20.4 milyon TL'ye satılık 5 arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Palandöken'e bağlı Osmangazi ve Ş. İsmail Aksu Mahallesi'ndeki 5 arsasını satışa sunuyor. İhale 4 Ocak'ta yapılacak..

Erzurum Palandöken'de 3.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Erzurum'da Palandöken'e bağlı Osmangazi Mahallesinde yer alan arsa ihale usulü ile satılıyor. İhale 8 Aralık'ta gerçekleşecek..

Erzurum'da 65.6 milyon TL'ye satılık 10 arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Palandöken İlçesi Solakzade Mahallesi, Osmangazi Mahallesi ve Hasanibasri Mahallesi'ndeki arsalarını ihale usulü ile satışa sunuyor..

erzurum osmangazi mahallesinde satılık arsa Haberi

erzurum osmangazi mahallesinde satılık arsa


Erzurum Osmangazi Mahallesi 'nde bulunan arsanın muhammen bedeli 2 milyon 61 bin lira, geçici teminat bedeli ise 61 bin 837 lira olarak belirlendi. Arsa 31 Mayıs 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak.


İlanı detaylı görüntülemek için