07 / 05 / 2024

Erzurum park

Erzurum park

Erzurum'da Esma Parkı törenle açıldı. Açılan park, Yakutiye Belediyesi tarafından Erzurum Adeviyye Meydanı' ndaki müdahalede hayatını kaybeden Esma el-Bilteci'nin isminin verildiği park, düzenlenen törenle açıldı.

Halk GYO Park Dedeman Levent Otel 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Erzurum merkezli "Park Dedeman Levent Otel''in 2019 yılsonu değerleme raporu yayınlandı...

Erzurum Şenkaya'ya yeni park!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Şenkaya ilçesine park yapacak. Kent merkezinde yapılan hizmetleri ilçelerde de hayata geçiren Büyükşehir’in ekipleri, yerleşim yerlerine yeni yaşam alanları oluşturuyor

Erzurum Hilalkent'e 20 bin metrekarelik park!

‘Yeşil bir Erzurum’ için şehrin dört bir yanında yeşillendirme ve ağaçlandırma çalışması gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, kente yeni bir sosyal yaşam alanı daha yapacak.

Erzurum Telsizler Kavşağı'na yeni park!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, merkez Palandöken ilçesindeki Yıldızkent semtinde bulunan Telsizler Kavşağı’na park yapıyor.

Mega projeler Erzurum'u zirveye taşıyacak!

Erzurum'un Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, ''Bilim, Müze, Doğa ve Eğitim Parkı Projesi kentimizi zirveye taşıyacak. Kar müzesi de kuruyoruz. Deprem Eğitim Araştırma Merkezi kuruyoruz. Ayrıca dünyanın ilk Tarih Duvar Müzesi’nde 111 bin 111 taşla tarihi yeniden yazacağız. Bir Doğa Parkı yapacağız''ded

Türkiye’nin en büyük güreş arenası Erzurum’a inşa ediliyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, spor projelerinden birini daha hayata geçiriyor. Türkiye’nin en büyük güreş arenasını Erzurum’a yapan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Olimpiyat Park’ta hummalı bir çalışma içerisinde…

Erzurum Çat'taki park ve doğal yaşam alanı inşaatında sona gelindi!

Çat Belediyesi, ilçe girişinde yapımı devam eden park ve doğal yaşam alanını önümüzdeki günlerde halkın hizmetine sunacak.

Erzurum Yakutiye'de Haşıl Efendi Parkı açıldı!

Yakutiye Belediyesi önemli bir hizmetin daha açılışını yaptı. Peyzaj çalışmaları yeniden yapılan, vatandaşların rahat bir şekilde vakit geçirmesi için oturma kabinlerinin koyulduğu Haşıl Efendi Parkı hizmete açıldı.

Erzurum Bilim, Doğa ve Eğitim Parkı'nın temeli atıldı!

Atatürk Üniversitesi’nin tarihi projelerinden biri daha hayata geçti. Uzun zamandır üzerinde çalışılan Bilim, Müze, Doğa, Tarih ve Eğitim Park Projesi’nin temel atma merasimi, muhteşem bir törenle gerçekleşti.

Erzurum Bilim, Müze, Doğa, Tarih ve Eğitim Park projesinin temeli atıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Atatürk Üniversitesi işbirliğiyle hazırlanan Bilim, Müze, Doğa, Tarih ve Eğitim Park Projesi’nin temeli atıldı.

Erzurum dev bilim parkı ile cazibe merkezi olacak!

Erzurum Büyüksehir Belediye ile Atatürk Üniversitesi, Bilim-Müze-Doğa-Tarih ve Eğitim Parkı Projesi ve İsletilmesine ilişkin işbirliği yapıyor. Park, her yaş grubunu içerecek, halka açık ve Erzurum için çekim noktası oluşturacak.

Erzurum'da geleceğin mimarları yetişecek!

Erzurum Büyükşehir Belediye ile Atatürk Üniversitesi, Bilim - Müze Doğa - Tarih ve Eğitim Parkı Projesi ve İşletilmesine ilişkin işbirliği yapıyor.

Erzurum Milli Park ne zaman bitecek?

‘Milli Park’ olarak ilan edilen 2009 yılından bu yana tek bir çivi çakılmadı. 2015 yılında tamamlanması gereken proje kapsamında bazı ihalelerin yapıldığı ancak bürokratik engellerin aşılamadığı belirtildi.

Erzurum park Haberi

Erzurum park

Hilalkent semtinde yaklaşık 50 dönüm üzerine kurulan mesire alanının açılış törenine, Vali Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Emniyet Müdürü Halit Turgut Yıldız, Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, kamu kurum müdürleri ile semt sakinleri katıldı.


Vali Altıparmak, törende yaptığı konuşmada, bu parklarla beraber bir taraftan yeşil alanların diğer taraftan da çevrenin yeşilliğinin artacağını söyledi.


Erzurum'un 400 bin değil 4 milyonluk bir nüfusa hitap ettiğinin altını çizen Altıparmak, "Bu manada parklarımızı, bahçelerimizi bütün nüfusa hitap edecek alanlarımızı planlayıp, yapmamız lazım. Bu parkın bölgeye hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Güzel bir isim seçmiş başkanımız. Sembol bir isim. Hakikaten temizliğin ve her şeyden önce hak aramanın bir sembolü. İnşallah ismiyle de güzel bir çağrışım yapar" dedi. 


Başkan Korkut da belediyeyi devraldığı döneme...