29 / 04 / 2024

erzurum pasinler özelleştirme

erzurum pasinler özelleştirme

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğü'ne ait gayrimenkul satış yöntemiyle özelleştirilecek.

Özelleştirme dairesi tarafından 4 ildeki taşınmazların nihai pazarlık görüşmesi yapıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından İstanbul, Erzurum, İzmir ve bunun yanı sıra, Muş'daki bazı taşınmazların özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı.

7 şehirdeki bazı taşınmazlar özelleştirme kapsamına alındı!

Aralarında İzmir Torbalı, Ankara İncek, Erzurum Palandöken ve Çukurova'daki arazi ve binaların yer aldığı devlete ait 7 ildeki 9 ayrı taşınmaz daha özelleştirme kapsamında 41.7 milyon Türk Lirası bedelle satıldı.

ÖİB'den 9 ilde 16 özelleştirme kararı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından, Tokat, Sinop, Samsun, Erzurum, Bilecik , Bayburt, Balıkesir, Aksaray ve Ankara'da 16 özelleştirme kararı verildi. Kararlar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Türkşeker'in Erzurum özelleştirme ihalesi iptal edildi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ'ye ait Erzurum-Hınıs'taki taşınmazın satışına ilişkin ihaleyi iptal etti.

Türkşeker A.Ş.'den 3 ilde 4 özelleştirme!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Erzurum, Kırşehir ve Samsun'da bulunan taşınmazlara özelleştirilme kararı verildi. kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Erzurum Pasinler fiyat listesi!

TOKİ Erzurum Pasinler'de 35 adet konut açık satışa sunuluyor. Projede aylık 392 TL'den başlayan taksitler ile ödeme yapılabiliyor. İşte TOKİ Erzurum Pasinler fiyat listesi...

Erzurum Pasinler TOKİ başvuru!

TOKİ Erzurum Pasinler'de satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek. Projede daire fiyatları 80 bin 207 TL'den başlangıç gösteriyor. İşte Erzurum Pasinler TOKİ başvuru detayları...

TOKİ Erzurum Pasinler başvuruları!

TOKİ Erzurum Pasinler'de yüzde 12 peşinatta 180 ay vade yapılıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor. İşte TOKİ Erzurum Pasinler başvuruları...

Altınkum'u güzelleştirme çalışmaları devam ediyor!

Didim Belediyesince başlatılan "Altınkum Güzelleştirme ve Sağlıklılaştırma" projesi Kapsamında bazı işyerlerinin sonradan eklenmiş müştemilatları yıkıldı. Altınkum'daki çalışmalar, turizm sezonu ile başlamadan tamamlanabilecek.

Maliye Hazinesi ve TCDD adına kayıtlı taşınmazların özelleştirme süresi uzatıldı!

ÖİB Maliye Hazinesi ve T.C. Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü adına kayıtlı muhtelif taşınmazların özelleştirilme sürelerinin uzatıldığını bildirdi. Özelleştirme İdaresi'nin süre uzatım ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Doğalgaz çevrim santrallerinde özelleştirme yapılacak!

ÖYK onayının ardından doğalgaz çevrim santrallerinde de özelleştirme süreci başlayacak. Yeni paketle birlikte 2 milyar dolarlık gelir elde edilmesi bekleniyor.

TOKİ Erzurum Pasinler'de 35 adet konut satıyor!

TOKİ Erzurum Pasinler'de yer alan 35 adet konutu açık satış yöntemi ile satışa sunuyor. Konut fiyatlarının 80 bin 207 TL'den başladığı projede 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor.

Özelleştirme İdaresi Gölbaşı'nda imar değişikliği yapıyor!

Özelleştirme Yüksek Kurulu, Gölbaşı sınırlarındaki 2 parsel için imar değişikliğine gitti. 1 / 5.000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği 'nin kabulüne dair kararının yürütmesi durduruldu.

erzurum pasinler özelleştirme Haberi

erzurum pasinler özelleştirme

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğü'ne ait gayrimenkul satış yöntemiyle özelleştirilecek. Erzurum Pasinler'de yer alan gayrimenkul için son teklif verme tarihi 22 Eylül 2020 olarak belirlendi.


TAŞINMAZIN SATIŞ YÖNTEMİ İLE ÖZELLEŞTİRİLMESİ
İHALESİ’ NE İLİŞKİN DUYURU
Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğünden:
Şirketimizce 20.03.2020 tarihli ve 31074 sayılı Resmî Gazete’ de ihale ilanı yayımlanan ve 18.04.2020 tarihli ve 31103 sayılı Resmî Gazete’ de yayımlanan duyuru ile son teklif verme tarihi , daha sonra belirlenecek bir tarihe ertelenen mülkiyeti Şirketimize ait Erzurum İli, Pasinler İlçesi, Övenler Mahallesindeki 61.055,09 m² yüzölçümlü, 139 ada, 9 no.lu parsel ve üzerinde bulunan yapıların satış suretiyle Özelleştirilmesi ihalesinin son teklif verme tarihi 22.09.2020 saat: 14:00 olarak belirlenmiştir.
İhaleye ilişkin diğer hususlar ihale şartnamemizde yer almaktadır.
Türkiye...