05 / 05 / 2024

Erzurum şehir merkezi

Erzurum şehir merkezi

Erzurum şehir merkezine 5 km uzaklıkta Pasinler yolu üzerinde toplam 216 hektarlık alana sahip II. Organize Sanayi Bölgesinin 50 hektarlık kısmında altyapı çalışmaları devam ediyor.

Fahiş kiralar kiracıları şehir merkezinden kaçırıyor! Tersine göç başladı!

Ülke genelinde konut kira bedelleri yükselmeye devam ediyor. Kira bedellerinden dolayı vatandaşlar kendilerine alternatif yollar aramaya başladı. İzmir’de kiralık konut arayanlar, şehrin merkezlerine değil, şehir merkezi dışına yönelmeye başladı.

Şehir hastanelerinin inşaatlarında son durum ne?

13 şehir hastanesinin 2021 kira bedeli ile 10 Erzurum Şehir Hastanesi'nin yaptırılabildiği ortaya koyuldu. Sağlık alanında kamu özel ortaklığıyla inşa edilen 18 projenin maliyeti ise 96 Erzurum Şehir Hastanesi’ne denk oluyor. 

Erzurum'daki eski İller Bankası Bölge Müdürlüğü binası Belediyeye devredilecek!

Erzurum şehir merkezi Yoncalık Caddesi'nde yer alan uzun yıllar İller Bankası Bölge Müdürlüğü şeklinde hizmet sunan bina harabe hale geldi. Binanın Büyükşehir Belediyesi'ne devredileceği belirtildi.

Erzurum Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Veyisefendi kentsel dönüşüm anahtar teslimi töreninde yaptığı açıklamada; Erzurum Şehir Hastanesi'nin Kasım ayında açılacağını açıkladı.

Melikgazi Belediyesi'nden trafik ve otopark hamlesi!

Melikgazi Belediyesi ilçe sınırlarında bulunan düzensiz otopark ve şehir merkezi trafiğinin yoğunluğun düşürülmesi için otopark yapımına başlıyor.

Gap Vadisi 4. Etap Projesi açılışa hazırlanıyor!

Sıcak bir iklim kuşağında yer alan Şanlıurfa’da yeşil alan ihtiyacını gidermek için şehir merkezi ve tüm ilçelerde büyük bir yeşil alan atağı gerçekleştiren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, GAP Vadisi 4. Etap çalışmalarında sona gelindi.

Erzurum'da hayata geçirilecek ikinci tıp fakültesi için ilk adım atıldı!

Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl, fakültenin kurulması çalışmaları kapsamında Erzurum Şehir Hastanesi'nde incelemeler yaptı.

Erzurum Şehir Hastanesi'nden inşaat malzemeleri çalarken yakalanan zanlı tutuklandı!

Geçtiğimiz günlerde hasta kabulüne başlayan Erzurum Şehir Hastanesindeki depodan inşaat malzemeleri çalarken suçüstü yakalanan zanlı tutuklandı.

Erzurum Şehir Hastanesi'nin alt yapı ve çevre düzenlemesi çalışmaları yapılıyor!

Türkiye'nin en büyük sağlık kuruluşlarından biri olan Erzurum Şehir Hastanesi etrafında alt ve üst yapı ile çevre düzenleme çalışmaları sürüyor. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hastaneyle ilgili açıklamalarda bulundu...

Erzurum Şehir Hastanesi açıldı!

400 bin metrekare kapalı alanda inşa edilen, bin 500 yatak kapasiteli Erzurum Şehir Hastanesi açıldı...

Erzurum Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Kullanılan çelik konstrüksiyon depreme dayanıklı duruma getirilen Erzurum Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor...

Malatya Büyükşehir ağır hasarlı yapıları yıkıyor!

Malatya şehir merkezi başta olmak üzere, merkez dışında Doğanyol, Kale ve Pütürge’de hasar tespiti sonrası yıkım kararı çıkan yapılar yıkılıyor.

Erzurum Şehir Hastanesi'nin yüzde 98'i tamam!

2013'te inşaatına başlanan Erzurum Şehir Hastanesi'nde sona yaklaşıldı. 700 milyon liraya mal olan hastanenin yüzde 98’i tamamlandı.

Erzurum şehir merkezi Haberi

Erzurum şehir merkezi

Başkanlığını Vali Dr. Ahmet Altıparmak’ın yaptığı Erzurum 2. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti toplantısı geçtiğimiz gün yapılarak, projede gelinen son durum değerlendirildi. Toplantıda gündem maddeleri görüşüldü ve karara bağlandı. Toplantıya Vali Yardımcısı M. Levent Kepçeli, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Meclis Başkanı ve Müteşebbis Heyet Başkan Vekili Saim Özakalın, II. OSB Müdürü Fırat Karakaya ile heyette temsil hakkı bulunan Erzurum Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Erzurum Büyükşehir Belediyesi, ETSO ve Yakutiye Belediyesi temsilcileri katıldı.

Toplantıda konuşma yapan Müteşebbis Heyet Başkanı Vali Dr. Ahmet Altıparmak, 31 Ekim 2016 tarihi itibariyle tamamlanması planlanan altyapı çalışmalarının aksamadan yürütülmesi için her türlü çabanın gösterildiğini söyledi. Heyet toplantılarının bu anlamda önem taşıdığının altını çizen Vali Altıparmak, heyette temsil edilen kurumların, çalışmaları hassasiyetle takip etmesi...