30 / 04 / 2024

Erzurum Toki ikinci etap konutları

Erzurum Toki ikinci etap konutları

Toplu Konut İdaresi ( TOKİ ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmeni makamında ziyaret etti.

Zonguldak Rat TOKİ ikinci etap projesi durduruldu mu?

Zonguldak Baştarla Mahallesinde Rat ikinci etap TOKİ projesine ilişkin durduruldu iddialarına jet yanıt geldi. Peki, Zonguldak Rat Toki ikinci etap projesi iptal mi oldu, durduruldu mu? 

TOKİ Erzurum İlk Evim 2022 kuraları çekildi! Erzurum TOKİ kura sonucu 19.11.2022!

Erzurumlu vatandaşların yüzünü güldüren TOKİ Erzurum İlk Evim 2022 kuraları çekildi! Peki TOKİ Erzurum İlk Evim 2022 kura sonucu nasıl sorgulanır? İşte Erzurum TOKİ kura sonucu 19.11.2022...

TOKİ ikinci yüzde 22 indirim kampanyası 5 gün sonra bitiyor!

Dar gelirli ailelerin yüzünü güldüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın ikinci yüzde 22 indirim kampanyası 5 gün sonra bitiyor.

TOKİ ikinci indirim kampanyası 7 gün sonra başlıyor!

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyasını bu yıl ikinci defa başlatıyor. TOKİ'nin indirim kampanyası için başvuru tarihi 21 Eylül olarak belirlendi.

TOKİ ikinci indirim kampanyası 9 gün sonra başlıyor!

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyası bu sene ikinci defa başlıyor. İndirim kampanyasına başvurular 21 Eylül tarihinde alınmaya başlanacak. 

TOKİ ikinci indirim kampanyası 10 gün sonra başlıyor!

TOKİ yüzde 22 indirim kampanyası bu yıl ikinci kez gerçekleştirilecek. İndirim kampanyası için başvurular 21 Eylül tarihinde başlayacak.

TOKİ ikinci indirim kampanyası 2019 başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca borcunu erken ödeyip tapusuna hemen sahip olmak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik ikinci indirim kampanyası başladı.

5 soruda TOKİ ikinci indirim kampanyası 2019!

TOKİ ikinci indirim kampanyası 2019 ne zaman başlayacak? TOKİ ikinci indirim kampanyasından kimler faydalanacak? TOKİ ikinci indirim kampanyasının oranı ne kadar? İşte 5 soruda TOKİ ikinci indirim kampanyası 2019...

Erzurum TOKİ projesinin kura çekilişi yapıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzurum Aziziye projesinin kura çekilişi gerçekleştirildi.

TOKİ ikinci indirim kampanyası 3 gün sonra başlıyor!

TOKİ tarafından konut ve işyeri alıcılarına yönelik her yıl düzenlenen indirim kampanyasının ikincisi 3 gün sonra başlıyor. 

TOKİ ikinci indirim kampanyası 5 gün sonra başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcılarına yönelik her yıl indirim kampanyası gerçekleştiriyor. TOKİ bu yıl indirim kampanyasının ikincisini başlatıyor. 

TOKİ ikinci indirim kampanyasının şartları!

TOKİ tarafından bu yıl ikincisi başlatılan indirim kampanyasının başvuruları 21 Eylül'de başlayacak. İşte TOKİ ikinci indirim kampanyasının şartları...

TOKİ ikinci indirim kampanyası başvuruları 2018!

Vatandaşların beklentileri üzerine TOKİ indirim kampanyasının ikincisini düzenliyor. İşte TOKİ ikinci indirim kampanyası başvuruları 2018 hakkında tüm detaylar...

Erzurum Toki ikinci etap konutları Haberi

Erzurum Toki ikinci etap konutları

ZİYARETTE, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'a, Erzurum'da yapılacak kentsel dönüşüm projesi hakkında bilgi vererek. "İlimizde, kentsel dönüşüm, toplu konut ve sosyal konut yapmak üzere TOKİ Başkanımız burada. TOKİ, Aziziye İlçesi'nde ve Eski Mal Meydanı'nda konut ihalesi yapmış, şu anda da inşaatlar başlamak üzere, hafriyat çalışmaları devam ediyor. Birinci etapta 300 konut Aziziye'de, 600 konut da Eski Mal Meydanı'nda olmak üzere takribi olarak 1000 konut yapılıyor. 




İkinci etapta ise 600 konut için ihaleye çıkılıyor. Bundan sonra ise vatandaşlarımızın talepleri görülerek gerekli adımlar atılacak. Palandöken ve Yakutiye ilçelerimizde yeni kentsel dönüşüm alanları da bulunarak buralarda da gerekli görülürse adımlar atılacak. Şimdiden ben değerli başkanımıza, heyetine ve arkadaşlarına bizlere yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. 



TOKİ BAŞKANI TURAN...