05 / 05 / 2024

erzurum toki konutları kura 2016

erzurum toki konutları kura 2016

138 adet daireden meydana gelen TOKİ Erzurum Aşkale projesindeki daireler kuralı olarak satışa çıkıyor. Peki, Erzurum Aşkale TOKİ kurası ne zaman?

Halk GYO Bizimtepe Aydos ve Erzurum Şehristan Konutları’nda anahtar teslimlerine hazırlanıyor!

2021 senesinin ilk yarısında 17.8 milyon TL kâr elden Halk GYO satışları devam eden Bizimtepe Aydos ve Erzurum Şehristan Konutları’nda yer alan daireleri kısa sürede teslim edecek. 

Halk GYO Erzurum Şehristan Konutları 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO'nun portföyünde yer alan Erzurum merkezli "Şehristan Konutları" projesine ait 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Erzurum Şehristan Konutları 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Erzurum Şehristan Konutları Projesinin 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

TOKİ Erzurum emekli konutları için başvurular 25 Mart'ta başlayacak!

Toplu Konut idaresi Başkanlığı, Erzurum'da emeklilere konut için başvuruların 25 Mart tarihinde başlayacağını açıkladı.

Murat Kurum'dan Erzurum Emekli Konutları projesine destek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Erzurum'daki kentsel dönüşüm projelerini incelemek üzere hafta sonu geldiği Erzurum’da emekliler için yapılacak olan konutlar içinde destek sözü verdi.

Erzurum Şehristan Konutları’nda teslimler başladı!

Aile sıcaklığında huzurlu bir yaşam sunan ve Erzurum’un marka projelerine örnek olan Şehristan Konutları’nda anahtar teslimleri başladı. 

Erzurum Şehristan Konutları değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Erzurum Şehristan Konutları Projesi Değerleme Raporunu yayınladı.

Erzurum Veysiefendi Konutları'nın temeli atıldı!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Veysiefendi Konutları'nın temelini attı.

Erzurum Veyisefendi Konutları'nın temeli atıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi il genelinde konut seferberliğini devam ettiriyor. Büyükşehir Belediyesi’nin yeni konut projesi Veyisefendi Konutları’nın temeli atıldı. 

Erzurum Kavak Konutları'nın temeli atıldı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi konut seferberliğini sürdürüyor. Belediye, Dağ Mahallesi’nde hayata geçirilecek 9 etaplı 534 daireli Kavak Konutları’nın temelini attı.

Erzurum Sancak Konutları'nın temeli atıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız veren Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Sancak Konutları'nın temelini attı.

Erzurum Şehristan Konutları’nın ticari üniteleri satışa çıkıyor!

Halk GYO ve ERKONUT ortaklığında inşa edilen ve Erzurum’un marka projeleri arasında yer alan Şehristan Konutları'nın ticari ünitelerinin satış ihalesi 23 Mayıs’ta yapılacak.

Erzurum Şehristan Konutları fiyat listesi güncel!

Erzurum Yakutiye'de inşa edilen Şehristan Konutları 13 katlı 13 blok şeklinde dizayn ediliyor. Erzurum Şehristan Konutları'nda teslimlerin bu yıl sonunda gerçekleşmesi planlanıyor. İşte Erzurum Şehristan Konutları fiyat listesi güncel...

erzurum toki konutları kura 2016 Haberi

erzurum toki konutları kura 2016

TOKİ Erzurum Aşkale projesinde toplamda 138 adet daire bulunuyor. Projedeki daireler için başvurular 22 Ağustos – 02 Eylül 2016 tarihleri arasında T.C. Ziraat Bankası A.Ş Aşkale Şubesi tarafından kabul ediliyor.


Projeye başvurmak isteyen kişiler T.C Ziraat Bankası A.Ş. Aşkale Şubesine başvurarak, B1 tipi konut için 4.000.-TL (DörtbinTürkLirası), C tipi konut için 6.000.-TL (AltıbinTürkLirası) başvuru bedeli 22 Ağustos – 02 Eylül 2016 tarihleri arasında ilgili bankanın sadece Erzurum Aşkale Şubesi tarafından kabul edilecek.


Erzurum Aşkale TOKİ kurası ne zaman?

Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme Kurası” noter huzurunda; 07 Eylül 2016 tarihinde gerçekleştirilecek.  Kurada konut sayısı kadar asil alıcı belirlenecek olup, aynı anda asil alıcıların konutları da kura ile belirlenecek. 


Satış duyurusu için