06 / 05 / 2024

Erzurum Yukarı Mumcu Mahallesi kentsel dönüşüm

Erzurum Yukarı Mumcu Mahallesi kentsel dönüşüm

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin kent merkezinde yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmaları Yukarı Mumcu Mahallesi'ni de kapsayacak.

Erzurum Palerium AVM kiraya veriliyor! İhalesi 2 Kasım'da! 

Erzurum Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Erzurum ili, Yakutiye ilçesi, Yukarı Mumcu Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde yer alan Palerium AVM kiraya veriliyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Erzurum 110 konut ihalesi bugün!

Erzurum İli Şenkaya İlçesi Yukarı ve Akşar Mahalleleri 110 Adet Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Erzurum Şenkaya 110 konut ihalesi yarın!

Erzurum İli Şenkaya İlçesi Yukarı ve Akşar Mahalleleri 110 Adet Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Erzurum Şenkaya 110 konut ihalesi 23 Şubat'ta!

Erzurum İli Şenkaya İlçesi Yukarı ve Akşar Mahalleleri 110 Adet Konut ve 3 Dükkanlı Ticaret İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 23 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Erzurum Yakutiye'de 19.7 TL'ye icradan satılık bina!

Erzurum 3. İcra Dairesi  Yakutiye İlçesi Yukarı Mumcu Mahallen Lalapaşa Mahellesi 594 Ada 132,13 metrekare alanlı kargir ve vasıflı 38 nolu parsel ile aynı adada 128,13 mekrekare alanlı daireyi 19 milyon 846 bin 234,94 TL'ye icradan satıyor... 

Erzurum Kuşkay İş Merkezi 11.5 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Erzurum İli Yakutiye İlçesi Yukarı Mumcu Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi üzerinde yer alan Kuşkay İş Merkezi 11 milyon 535 bin 413 TL bedel ile icradan satılıyor. 

Erzurum'da kentsel dönüşüm hızla sürüyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin kent merkezinde yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmalarından Yukarı Mumcu da nasiplenecek.

Erzurum Yukarı Mumcu Mahallesi dönüşüm kapsamında!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin kent merkezinde yürüttüğü kentsel dönüşüm çalışmaları Yukarı Mumcu Mahallesi'ni de kapsayacak.

Erzurum Büyükşehir'den kentsel dönüşüm hamlesi!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen Mumcu Caddesi’ndeki kentsel dönüşüm alanlarını inceledi.

Erzurum'un kentsel tasarım çalışmaları!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmendin talimatıyla çalışmalara hız veren Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Alparslan Tüıkeş Bulvarı ve Mumcu Caddesi"nin çehresini değiştirerek söz konusu yerleşim yerlerine yeni görünüm kazandırdı...

Mehmet Mumcu Eğitim ve Sağlık Vakfı, ayda 4 bin TL'den işyeri kiralıyor!

Mehmet Mumcu Eğitim ve Sağlık Vakfı, İzmir'deki dükkanını açık artırma ile kiraya verecek

Kamer İnşaat: Emek Sineması yukarı alınacak, AVM de olmayacak!

Kamer İnşaat, ilk kez konuştu: Sinemayı yıkmayacak, sadece yukarıya taşıyacağız. Bu yöntem Türkiye'de pek bilinmediğinden yıkım zannediliyor. AVM de olmayacak

Erzurum'da 3 milyon 537 bin TL'ye satılık arsa!

Erzurum Yakutiye İlçe Belediye Başkanlığı, Soğukçermik Mahallesi'nde yer alan 21 bin 437 metrekare alana sahip arsayı satışa sunuyor

Erzurum Yukarı Mumcu Mahallesi kentsel dönüşüm Haberi

Erzurum Yukarı Mumcu Mahallesi kentsel dönüşüm

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından kent merkezinde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları Yukarı Mumcu Mahallesi'nide kapsayacak. Çalışmalar kapsamında Atatürk Evi ile yan yana bulunan Yukarı Mumcu Camii de kaldırılarak başka bir noktada inşa edilmiş olacak.


Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, şehir merkezinde yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarıyla şehrin tarihi ve kültürel değere sahip eserlerini de gün yüzüne çıkardıklarını belirtti.


Çalışmalar kapsamında Yukarı Mumcu Mahallesi’nde bulunan Yukarı Mumcu Camii’ni de taşıyacaklarını açıklayan Başkan Sekmen, bu bölgede halihazırda devam eden çalışmaların olduğunu vurguladı. 


Sekmen, "Bu camimiz Atatürk Evi’nin hemen bitişiğinde bulunuyor. Burası tarihi ve kültürel öneme sahip mekanlarımız arasında yer alıyor. Biz buradaki camiyi aynı bölgede farklı bir noktaya taşıyacağız. Böylece hem oradaki yolu genişletmiş olacağız, hem de Yukarı Mumcu Camii’ni sıkışmış olmaktan kurtaracağız. Bu çalışma...