04 / 05 / 2024

esas aeropark ne zaman teslim

esas aeropark ne zaman teslim

Konutların alanları 71 metrekare ile 147 metrekare arasında farklılık gösteren Aeropark projesi İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa ediliyor.Esas Aeropark kiralık ofis fiyatları haberimizde bulunuyor.

Esas Aeropark örnek daire!

Esas Gayrimenkul girişimiyle hayat geçirilen Esas Aeropark örnek daire görüntüleri için haberimizden yararlanabilirsiniz...

Sabancı’dan dev satış: Esas, projesini Japon denizcilik şirketine sattı

Dünyanın farklı noktalarındaki gayrimenkul alım satımı yapan Sabancı Ailesi’ne ait Esas, İngiltere’nin başkenti Londra’da bulunan projesini Japon denizcilik devine sattı.

Emekli maaşı ne kadar olacak! İşte 1 Ocak 2023 emekli maaşı…

Son uygulanan emekli maaş zamları Ocak ve Temmuz ayları için altı aylık enflasyon oranları esas alınarak ortaya çıkarıldı. Peki, 6 aylık enflasyon farkına göre emekli maaşı ne kadar olacak? İşte detaylar…

86 bin lirası olanlara sıfır ev müjdesi! 2+1 ve 3+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 19 Temmuz 2022 fiyat listesi!

Prefabrik evler, uygun maliyetleri ile vatandaşların ilgisini çekmeyi başarıyor. Çevre koşulları esas alınarak üretiliyor ve metrekare oranları farklılık gösterebiliyor. Peki, 2+1 ve 3+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 19 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Kök tapu ne demek?

Kök tapu, tapulara esas olarak kullanılan ve Cumhuriyet dönemi öncesine dayanan tapu kayıtları olarak biliniyor. Peki, Kök tapu ne anlama geliyor? Kök tapu ne işe yarar? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Esas Gayrimenkul, AVM'lerde sürdürülebilirlik çalışmalarını hızlandırdı!

Türkiye'nin önemli gayrimenkul firmalarından Esas Gayrimenkul, 17 Burda AVM’nin çatısına “Yap İşlet” modeliyle Güneş Enerjisi Santrali (GES) kuracak.

Alarko GYO'nun esas sözleşme değişikliği kabul edildi!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın esas sözleşme tadil metni için T.C. Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü'ne yapılan başvuru 6 Aralık 2018 tarihinde kabul edildi...

Tapu harçları ne kadar 2017?

Tapu harçları, işlemlerin nevi ve mahiyetine göre, değer esası üzerinden nispi veya maktu olarak alınıyor. Peki, tapu harçları ne kadar 2017?

Esas Gayrimenkul rotasını yurtdışına çevirdi!

Türkiye’de AVM yatırımlarıyla öne çıkan Esas Gayrimenkul, yurtdışında da atılım yapmaya hazırlanıyor. Grup, Amerika’da ve İngiltere’de toplam 400 milyon dolarlık yatırımla iki AVM ve ofis satın almayı planlıyor.

Esas Gayrimenkul, 16. Perakende Günleri’ne katılıyor!

Yeni uygulamaların ve perakende dünyasından güncel örneklerin gündeme getirilmesi amacıyla bu yıl 16. kez düzenlenecek olan Perakende Günleri etkinliğine, ticari gayrimenkul alanında faaliyet gösteren Esas Gayrimenkul yeni projeleri ve yatırımları ile katılım gösterecek.

2017 yılında 100 metrekarelik bir evin maliyeti ne kadar olacak?

Emlak vergisine esas olmak üzere 2017 yılında uygulanacak bina metrekare normal inşaat maliyet bedelleri, Maliye Bakanlığı ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca belirlendi. Peki, 2017 yılında 100 metrekarelik bir evin maliyeti ne kadar olacak?

Lüleburgaz'a Esas 39 Burda AVM yapılıyor!

Esas Gayrimenkul, Lüleburgaz’ın yeni yaşam merkezi olarak konumlanan Esas 39 Burda AVM yatırımını hayata geçiriyor. Esas 39 Burda AVM’nin tanıtımı bugün saat 19.30’da Aşkiye Neşet Çal Salonu’nda gerçekleştirileceği belirtildi.

10 Burda AVM ne zaman açılacak?

Esas Gayrimenkul'ün Balıkesir'de hayata geçireceği 10 Burda AVM 34 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselecek. 10 Burda AVM ne zaman açılacak?

Esas Holding'den Bursa'ya 100 milyon dolarlık yatırım!

ESAS Holding’in Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sabancı, Esas Holding olarak kazandıkları ihale kapsamında yapacakları Balıkesir'deki Alışveriş Caddesi'ne 100 milyon Dolarlık bir yatırım yapacaklarını bildirdi.

esas aeropark ne zaman teslim Haberi

esas aeropark ne zaman teslim

Esas Aeropark kiralık ofis alanları tek katta 1.000 ve 2.000 metrekareye kadar birleştirilebiliyor. Projede 51 metrekare ile 242 metrekare arasında değişen perakende alanlarına yer veriliyor.


Toplam 42 adet daireden oluşan Aeropark Kurtköy'de 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen daireler bulunuyor. Projede yer alan konut alanları home office olarak da kullanılabiliyor.


Teknopark'a 1 dakika, Viaport AVM'ye 5 dakika uzaklıkta hayata geçirilen Aeropark projesi Esas Gayrimenkul imzası taşıyor. 2 bloktan meydana gelen projede satışı devam eden 7 adet daire kaldı.


Esas Aeropark kiralık ofis fiyatları metrekare bazında 25 dolardan başlangıç gösteriyor. Projede yer alan daireler ise 200 bin dolar ile 400 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satılıyor. 


Kurtköy Aeropark satış ofisi 

Telefon:0216 702 17 64 

Web adresi: www.esasgayrimenkul.com.tr

Özge...