08 / 05 / 2024

Esas Aeropark son durum

Esas Aeropark son durum

Konutların alanları 71 metrekare ile 147 metrekare arasında farklılık gösteren Aeropark projesi İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa ediliyor.Esas Aeropark kiralık ofis fiyatları haberimizde bulunuyor.

Şehircilikte yeni dönem! Yatay mimari esas alınacak!

ATO Congresium'da düzenlenen Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi'nin açılışında konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''Yüksek yapılara son verecek, şehircilik anlayışımızda yatay mimarinin esas olduğu bir dönemi başlatacağız" dedi.

Akiş GYO'nun esas sözleşmesi tescillendi!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirket esas sözleşmesi tescil edildi. Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nde ilan edilen sözleşmenin son hali yayınlandı.

Metal Gayrimenkul'ün esas sözleşmesi tescillendi!

Metal Gayrimenkul şirket esas sözleşmesinin 13. maddesi genel kurul onayının ardından tescil edildi. Esas sözleşmesinin son hali yayınladı.

Bursa Çamur yakma tesisinde son viraj!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nce planlanan ve arıtma tesislerinden çıkacak atık çamurların bertaraf edilmesi ile yok edilme sırasında oluşacak ısıdan elektrik üretilmesini esas alan Akışkan Yataklı Çamur Yakma Tesisi’nde son viraja girildi.

Nurol GYO'dan esas sözleşme değişikliği!

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı esas sözleşmesinin 'sermaye ve hisse senetleri' başlıklı 7. maddesini değiştirdi. Söz konusu değişiklik tescillendi. Son değişikliği içeren yürürlükteki esas sözleşme yayılandı.

Türker Gayrimenkul esas sözleşme değişikliğini yayınladı!

Türker Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme esas sözleşmenin şirketin ünvanı başlıklı 2.maddesi değiştirdi ve söz konusu değişiklik 18/05/2015 tarihinde tescil edildi. İşte son değişikliği içeren yürürlükteki esas sözleşme...

Esas Aeropark Kurtköy fiyatları!

Toplam 42 adet daireden meydana gelen Esas Aeropark projesinde satışı devam eden 7 adet daire kaldı. Projede yer alan daireler homeoffice olarak kullanılabiliyor. İşte Esas Aeropark Kurtköy fiyatları...

Esas Aeropark kiralık ofis!

Konutların alanları 71 metrekare ile 147 metrekare arasında farklılık gösteren Aeropark projesi İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa ediliyor.Esas Aeropark kiralık ofis fiyatları haberimizde bulunuyor.

Konuttaki büyüme dekorasyona hız verdi!

Konutta son yıllarda yaşanan hızlı büyüme ev dekorasyonu sektörünü de hızla geliştiriyor. İlk adımlar yıllar önce atılsa da ev dekorasyonunda esas ivme son yıllarda yakalandı.

Tabanoğlu Mimarlık Esas Aeropark ile 3 ödül kazandı!

Tabanoğlu Mimarlık, aynı proje ile iki ayrı yarışmada 4 gün arayla 3 ödül birden aldı. Tabanlıoğlu, aynı proje ile Türkiye'nin En İyi Yapısı' ve 'Avrupa'nın En iyi Karma Yapısı' seçildi.

Trakya Cam esas sözleşmedeki değişiklikleri yayınladı!

Trakya Cam Sanayii A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Trakya Cam esas sözleşmedeki değişiklikleri yayınladı. Son değişikliği içeren yürürlükteki esas sözleşme haberimizde yer alıyor.

Halk GYO esas sözleşme değişikliğini yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirketin son değişikliğini içeren esas sözleşme değişikliğini yayınladı.

Esas Aeropark Kurtköy fiyat! Hemen teslim daireler!

Esas Aeropark Kurtköy fiyat bilgisi haberimizin içinde yer alıyor. Projede bulunan konutlar 1 oda 1 salon ve de 2 oda 1 salon şeklinde müşterilere sunuluyor

Esas Aeropark son durum Haberi

Esas Aeropark son durum

Esas Aeropark kiralık ofis alanları tek katta 1.000 ve 2.000 metrekareye kadar birleştirilebiliyor. Projede 51 metrekare ile 242 metrekare arasında değişen perakende alanlarına yer veriliyor.


Toplam 42 adet daireden oluşan Aeropark Kurtköy'de 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen daireler bulunuyor. Projede yer alan konut alanları home office olarak da kullanılabiliyor.


Teknopark'a 1 dakika, Viaport AVM'ye 5 dakika uzaklıkta hayata geçirilen Aeropark projesi Esas Gayrimenkul imzası taşıyor. 2 bloktan meydana gelen projede satışı devam eden 7 adet daire kaldı.


Esas Aeropark kiralık ofis fiyatları metrekare bazında 25 dolardan başlangıç gösteriyor. Projede yer alan daireler ise 200 bin dolar ile 400 bin dolar arasında değişen fiyatlarla satılıyor. 


Kurtköy Aeropark satış ofisi 

Telefon:0216 702 17 64 

Web adresi: www.esasgayrimenkul.com.tr

Özge...