01 / 05 / 2024

esas earopark

esas earopark

Kurtköy'de inşa edilen 8 proje 2 Ocak 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

JLL Türkiye, Esas 67 Burda AVM'nin değişimini üstlendi!

Zonguldak’ın ilk alışveriş ve yaşam merkezi Demirpark’ın alışveriş merkezi yönetimini sürdüren JLL Türkiye, AVM’nin Esas Gayrimenkul’e satılma sürecine de imza attı.

JLL Türkiye, Demirpark AVM’nin Esas Gayrimenkul’e satılışına imza attı!

Zonguldak’ın ilk alışveriş ve yaşam merkezi Demirpark’ın alışveriş merkezi yönetimini sürdüren JLL Türkiye, AVM’nin Esas Gayrimenkul’e satılma sürecine de imza attı.

DemirPark AVM Esas Holding'in!

Esas Holding bünyesinde ağırlıklı olarak ticari gayrimenkul alanında faaliyet gösteren Esas Gayrimenkul; AVM sektöründe yeni yatırımlara hızla imza atıyor.

Esas Gayrimenkul'dan Zonguldak'a AVM: Esas 67 Burda!

Esas Gayrimenkul; Zonguldak'ta yer alan Demirpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ni satın alarak yeni yatırımı Esas 67 Burda'yı hayata geçirdi..

Esas Gayrimenkul Zonguldak’taki Demirpark AVM'yi satın aldı!

Esas Gayrimenkul, Zonguldak’taki Demirpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ni satın alarak, yeni yatırımı Esas 67 Burda’yı hayata geçirdi. Esas 67 Burda, ayda ortalama 400 bin, yılda ise ortalama 5 milyon kişi tarafından ziyaret ediliyor.

Halk GYO esas sözleşme tadilini yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı esas sözleşmesinin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 8. ve "Özellik Arz Eden Kararlar" başlıklı 16. maddeleri değişikliğini içeren esas sözleşme tadilini yayınladı.

Zonguldak Demirpark AVM'nin adı Esas 67 Burda oldu!

Esas Holding iştiraki Esas Gayrimenkul, Zonguldak’taki Demirpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ni satın aldı. Demirpark Alışveriş ve Yaşam Merkezini Esas 67 Burda adıyla devam ettirecek.

Esas Gayrimenkul Zonguldak'ta AVM satın aldı!

Esas Holding iştiraki Esas Gayrimenkul, Zonguldak'taki Demirpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ni satın aldı. Esas Gayrimenkul Zonguldak'ta aldığı Demirpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ni Esas 67 Burda adıyla devam ettirecek.

Zonguldak’a ‘Esas’ AVM yatırımı!

Esas Holding iştiraki Esas Gayrimenkul, Zonguldak’taki Demirpark Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ni satın aldı. 11 bin metrekare alana sahip Esas 67 Burda AVM’de 62 mağaza bulunuyor.

Halk GYO esas sözleşme tadilini yayınladı!

Halk GYO esas sözleşmesinin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 8. maddesinde yer alan kayıtlı sermaye sistemi süresinin uzatılmasına ve "Özellik Arz Eden Kararlar" başlıklı 16. maddesinin revize edilmesine ilişkin tadil metni tescil edildi.

Esas 17 Burda Alışveriş Merkezi törenle açıldı!

Çanakkale'de yapımı tamamlanan 'Esas 17 Burda Alışveriş Merkezi' törenle hizmete açıldı. Gökhan, Esas holding Yöre tim Kurulu Başkanı Erhan Kamışlı, Ali Sabancı ve çok sayıda davetli katıldı.

Esas Gayrimenkul 2016'da 3 yeni AVM açacak!

Esas Gayrimenkul, AVM yatırımlarını hızlandırdı.Erhan Kamışlı, “Çanakkale’deki Esas 17 Burda AVM’nin açılışının ardından bu yıl Kocaeli ve Bolu’da 2 yeni AVM daha açacağız'' dedi.

Esas 17 Burda AVM Çanakkale'de hizmete açıldı!

ESAS Holding tarafından 85 milyon dolarlık yatırımla inşa edilen 'Esas 17 Burda' Alışveriş Merkezi, törenle hizmete girdi. Esas 17 Burda'da hipermarket, TEKNOSA, Anchor moda mağazaları da mevcut..

esas earopark Haberi

esas earopark


Kurtköy'de inşa edilen 8 projenin havadan genel videosu için...