03 / 05 / 2024

esas gayrimenkul maltepe projesi

esas gayrimenkul maltepe projesi

Esas Gayrimenkul, 3 yıl önce İngiltere ve Iskoçya'nın merkezinde yaptığı satın almalarla adını duyuran ve biri 'alışveriş caddesi' olmak üzere 351 bin metrekarelik 11 gayrimenkulle yıllık 70 milyon sterlinlik kira gelirine ulaştı...

Esas Gayrimenkul 2013'te yurtdışı yatırımlarına devam edecek!

Maltepe'ye ofis projesi inşa etmeye hazırlanan Esas Gayrimenkul, 2013 yılında yurtdışı yatırımlar devam etmeyi planlıyor...

Bakırköy Gayrimenkul'den Maltepe'ye 528 konutluk yeni proje geliyor!

Bakırköy Gayrimenkul'ün İstanbul Maltepe’de inşa edeceği yeni konut ve ticari alan projesi resmen başlıyor. 528 konut ve 32 dükkan kapasiteli yeni proje için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.

Artık cadde esnafı da AVM’de mağaza açıyor!

Esas Gayrimenkul COO'su Nevzat Yavan, yeni dönemde cadde esnafının alışveriş merkezlerine girdiğini söyledi. Yavan, meydana gelen ekonomik değişimlerle satın alma davranışlarının değiştiğini belirtti.

Geleneksel perakende pazarı yüzde 70 oranında küçülecek!

Esas Gayrimenkul COO'su Nevzat Yavan, “Geleneksel perakende pazarı hızla daralacak. 3 yıl içerisinde Türkiye’de alışveriş merkezleri yüzde 10 seviyelerinde kategori değişimi yaşayacak” dedi.

Esas Gayrimenkul 2023 Türkiye’nin en İyi işverenleri listesinde yerini aldı!

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul yatırım şirketlerinden Esas Gayrimenkul,“Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi”nde 100-249 çalışanı olan şirket kategorisinde 4. sırada yer aldı.

Batı Birikim Gayrimenkul'den Maltepe Dragos'a 689 konutluk yeni proje geliyor!

Batı Birikim Gayrimenkul, Maltepe Dragos projesi için düğmeye bastı. Projede 689 adet konutun yanı sıra 55 adet ticari ünite yer alacak.

Esas Gayrimenkul'e MarCom Awards Platin ödülü!

Esas Gayrimenkul, “shopla” uygulamasıyla 1994'ten beri düzenlenen ve pazarlama iletişimi alanının en önemli ödülleri arasında yer alan MarCom Awards’ta “Dijital Medya/Mobil App” kategorisinde Platin ödül aldı.

Metaverse ve Gayrimenkul Zirvesi 23 Şubat'ta!

Türkiye’nin gayrimenkul alanında gerçekleştirilecek olan ilk Metaverse konulu zirvesi “Metaverse ve Gayrimenkul Zirvesi”, 23 Şubat 2022 tarihinde yapılacak. Merakla beklenen zirve Esas Gayrimenkul sponsorluğunda gerçekleştirilecek.

Akaretler Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe Şubesi açıldı!

Akaretler Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe Şubesi bugün Maltepe'de 85 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Sinan Tekol ve Kaan Tüfekci ortaklığında açıldı.

Cevizli Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe Şubesi açıldı!

Cevizli Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe Şubesi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Sinan Tekol ve Kaan Tüfekci ortaklığında kuruldu.

Esas Holding, Londra'da gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Kamışlı'nın gayrimenkul yatırımı açıklamalarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

Esas Gayrimenkul, AVM'lerde sürdürülebilirlik çalışmalarını hızlandırdı!

Türkiye'nin önemli gayrimenkul firmalarından Esas Gayrimenkul, 17 Burda AVM’nin çatısına “Yap İşlet” modeliyle Güneş Enerjisi Santrali (GES) kuracak.

Gayrimenkul değerleme fiyatları yükseldi!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği üyeleri tarafından verilecek olan gayrimenkul değerleme hizmetine esas gayrimenkul değerleme asgari ücret tarifesini açıkladı.

Esas Group Yapı İnşaat Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esas Group Yapı İnşaat Gayrimenkul Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Eset Nuri Yılmaz tarafından kuruldu.

esas gayrimenkul maltepe projesi Haberi

esas gayrimenkul maltepe projesi

3 yıl önce İngiltere ve İskoçya'nın merkezinde yaptığı satın almalarla adını duyuran ve biri 'alışveriş caddesi' olmak üzere 351 bin metrekarelik 11 gayrimenkulle yıllık 70 milyon sterlinlik kira gelirine ulasan Esas Gayrimenkul, buradaki portföyü satmaya hazırlanıyor. Şevket Sabancı'nın torunu olan ve Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyeliği görevini yürüten Kazım Köseoğlu, "Şimdi geriye dönüp bakınca 'Keşke daha fazla alsaydık' diyoruz. 2 -3 yıl içerisinde satış süreçlerimiz başlayacak. Uzun vadeli olarak elimizde tutma hevesimiz yok" dedi. 300 milyon Euro'luk fon büyüklüğüne ulaştıklarını, 2016'da yurtdışı yatırımlarıyla ile birlikte 1.5 milyar Euro'luk bir hacmi yakalayacaklarını anlatan Köseoğlu, yeni yatırımlar için Almanya, Hollanda ve Kuzey Avrupa'yı gözlediklerini söyledi. Esas, New York'taki 2 ofis binası ile otel projesi yatırımlarını ise artırmayı planlıyor. 


'DEDEMDEN DOLAYI YABANCI GEREKSİZ' 

İstanbul...