29 / 04 / 2024

Esas Gayrimenkul mıpım

Esas Gayrimenkul mıpım

ESAS Holding bünyesinde ağırlıklı olarak ticari gayrimenkul alanında faaliyet gösteren Esas Gayrimenkul, 15-18 Mart 2016 tarihlerinde 27'inci kez gerçekleştirilen MIPIM 2016'da yer aldı.

Ev alıp 5 sene içinde satanlara vergi şoku! Rakam rakam hesaplandı! Değer artışı kazancı nasıl hesaplanır?

Gayrimenkul alıp 5 sene içinde satanlar, değer artış kazancı olarak elde ettikleri bu gelirler kapsamında vergi ödüyor. Peki değer artışı kazancı nasıl hesaplanır? İstisnalar var mı? İşte ayrıntılar...

Gayrimenkul alıp 5 sene içinde satanlara vergi şoku! Tek tek hesaplandı: 2023 için 55, 2024 için 87 bin TL!

Gayrimenkul alıp 5 sene içinde satanlar, değer artış kazancı şeklinde elde ettikleri bu kazançları için vergi ödüyor. Peki bu vergi nasıl hesaplanıyor? 

Gayrimenkul mü, mevduat faizi mi?

Coldwell Banker Akademi Gayrimenkul Danışmanı Serkan Gök, Emlak Sektörü hakkında önemli açıklamalar yaptı. Serkan Gök açıklamasında sektördeki yükselişin en büyük nedeninin enflasyon olduğunu dile getirerek, en iyi yatırım aracının gayrimenkul olduğunu kaydetti.

Ses Concept Gayrimenkul Müşavirliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ses Concept Gayrimenkul Müşavirliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 500.000,00 TL sermeye bedeli ile Eser Soğle ve Yunus Yasin Bostancı ortaklığıyla kuruldu.

Noterden gayrimenkul alıp satacaklar aman dikkat! Bunu yapmadan sakın imza atmayın! 

Gayrimenkul alım satımlarında başlayan bu yeni dönemin ardından, dolandırıcılık ile ilgili dikkat edilmesi gerekenler gündem oldu. Peki noterden gayrimenkul alıp satacaklar nelere dikkat etmeli?

Ehil Gayrimenkul Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ehil Gayrimenkul Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Ayın tarafından kuruldu.

Esas Gayrimenkul 2023 Türkiye’nin en İyi işverenleri listesinde yerini aldı!

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul yatırım şirketlerinden Esas Gayrimenkul,“Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi”nde 100-249 çalışanı olan şirket kategorisinde 4. sırada yer aldı.

Esas Gayrimenkul'e MarCom Awards Platin ödülü!

Esas Gayrimenkul, “shopla” uygulamasıyla 1994'ten beri düzenlenen ve pazarlama iletişimi alanının en önemli ödülleri arasında yer alan MarCom Awards’ta “Dijital Medya/Mobil App” kategorisinde Platin ödül aldı.

Statue Gayrimenkul Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Statue Gayrimenkul Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Alper Gündüz ve Erinç Şener ortaklığında kuruldu.

Agad İnşaat Gayrimenkul Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agad İnşaat Gayrimenkul Mühendislik Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Agit Adkovayçin tarafından kuruldu. 

Skyist Property Gayrimenkul Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Skyist Property Gayrimenkul Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyrut'ta Mehmet Yıldız tarafından kuruldu.

Tapudan cayma hakkı var mı?

Gayrimenkul alıp ya da satan kimseler kısa süre içerisinde bu kararlarından pişman olabiliyor. Peki, alınan ev iade edilir mi? Tapudan cayma hakkı var mı? İşte merak edilenler...

KİPTAŞ 7. Gayrimenkul Müzayedesi yapıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştirak şirketi KİPTAŞ tarafından düzenlenen halka açık müzayedelerin 7.’si yapıldı. Tek oturum halinde gerçekleştirilen müzayedede, gayrimenkullere yoğun ilgi gösterildi.

Esas Gayrimenkul mıpım Haberi

Esas Gayrimenkul mıpım

ESAS Holding bünyesinde ağırlıklı olarak ticari gayrimenkul alanında faaliyet gösteren Esas Gayrimenkul, 15-18 Mart 2016 tarihlerinde 27'inci kez gerçekleştirilen MIPIM 2016'da yer aldı. Fransa'nın Cannes şehrinde düzenlenen MIPIM 2016, dünyanın en büyük gayrimenkul yatırımcılarının, markalaşmış ve markalaşmaya kararlı yatırım şehirlerinin buluşma noktası oldu. Dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından MIPIM 2016'da bir toplantı düzenleyerek, yurt içi ve yurt dışından önemli katılımcıları ağırlayan Esas Gayrimenkul; etkinlikte 2018 yılında açılışlarının gerçekleştirilmesi planlanan Adana Esas 01 Burdave Balıkesir Esas 10 Burda projeleri hakkında detayları paylaştı. Yatırıma devam MIPIM'in gayrimenkul sektörünün en önemli fuarlarından olduğunu belirten Esas Gayrimenkul CEO'su Kazım Köseoğlu, şunları söyledi: "Esas Gayrimenkul olarak; gerek ülkemizi temsil etmek, gerekse de yurt dışındaki fırsatları değerlendirmek adına MIPIM'e ikinci kez katıldık. Başlıca yurt içi...