05 / 05 / 2024

Esas Gayrimenkul projeleri 2016

Esas Gayrimenkul projeleri 2016

Bünyesinde Pegasus Hava Yolları, Peyman Gıda ve Ayakkabı Dünyası'nı da bulunduran Esas Holding, gayrimenkulu ana işkolu olarak belirledi. 2009'da Esas Gayrimenkul şirketi ile sektöre giriş yapan holding özellikle AVM yatırımlarına odaklanıyor.

Güney Kore'de gayrimenkul projeleri daha sıkı denetlenecek!

Güney Kore Maliye Bakanlığı Cuma günü yaptığı açıklamada, finansal istikrarı arttırmak için gayrimenkul projelerinin daha sık izleneceğini açıkladı. 

Ertuğrul Doğan: Trabzonspor'un gayrimenkul projelerinde önemli bir yol kat edildi! 

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, kulübün gayrimenkul projeleri ve Türk futbolu ile ilgili önemli son dakika açıklamalarında bulundu. Peki kulübün gayrimenkul projelerinde son durum ne? İşte Doğan'ın o açıklamaları...

Esas Gayrimenkul 2023 Türkiye’nin en İyi işverenleri listesinde yerini aldı!

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul yatırım şirketlerinden Esas Gayrimenkul,“Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi”nde 100-249 çalışanı olan şirket kategorisinde 4. sırada yer aldı.

Esas Gayrimenkul'e MarCom Awards Platin ödülü!

Esas Gayrimenkul, “shopla” uygulamasıyla 1994'ten beri düzenlenen ve pazarlama iletişimi alanının en önemli ödülleri arasında yer alan MarCom Awards’ta “Dijital Medya/Mobil App” kategorisinde Platin ödül aldı.

Çin'de emlak krizi büyüyor! Nitelikli gayrimenkul projeleri için kredi geliyor mu?

Çin'de mortgage boykotu devam ederken, düzenleyici kurumlar tarafından dikkat çeken bir adım atıldı. Düzenleyici kurumlar bankaları nitelikli gayrimenkul projelerine kredi sağlamak amacıyla teşvik edecek. 

Metaverse ve Gayrimenkul Zirvesi 23 Şubat'ta!

Türkiye’nin gayrimenkul alanında gerçekleştirilecek olan ilk Metaverse konulu zirvesi “Metaverse ve Gayrimenkul Zirvesi”, 23 Şubat 2022 tarihinde yapılacak. Merakla beklenen zirve Esas Gayrimenkul sponsorluğunda gerçekleştirilecek.

Esas Gayrimenkul, AVM'lerde sürdürülebilirlik çalışmalarını hızlandırdı!

Türkiye'nin önemli gayrimenkul firmalarından Esas Gayrimenkul, 17 Burda AVM’nin çatısına “Yap İşlet” modeliyle Güneş Enerjisi Santrali (GES) kuracak.

Gayrimenkul değerleme fiyatları yükseldi!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği üyeleri tarafından verilecek olan gayrimenkul değerleme hizmetine esas gayrimenkul değerleme asgari ücret tarifesini açıkladı.

Lüks gayrimenkul projelerinde artış!

Yaz sezonunun yaşandığı bu günlerde özellikle tatil bölgelerinden gayrimenkul projeleri artıyor. Bu bölgedeki gayrimenkul projeleri yerli ve yabancı yatırımcıların ilgisini çekti. 

Kripto piyasalarında gayrimenkul projeleri hazırlanacak!

Kripto para platformu olan Bitci, Blockchain'de gayrimenkul projelerini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Hayata geçirilecek proje ile Bitci 10 ülkeye açılacak. 

Esas Gayrimenkul dijital dönüşümünü Microsoft Türkiye ile hızlandırıyor!

Esas Gayrimenkul, Türkiye’de ve dünyada büyüyen operasyonlarını etkili bir biçimde yönetmek için uçtan uca yeni bir dijital dönüşüm hareketi başlattı.

Invest Grup'tan 2.2 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı!

Son 10 yılda gayrimenkul projeleri ile dikkat çeken Invest Grup, yeni yılda 2,2 milyar TL yatırım yapmayı planlıyor.

Esas Gayrimenkul'ün acı günü! Sami Vodina vefat etti!

Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi ve denetçisi Sami Vodina vefat etti. Esas Holding taziye ilanı yayınladı.

Esas Gayrimenkul projeleri 2016 Haberi

Esas Gayrimenkul projeleri 2016

Esas Gayrimenkul, AVM yatırımlarını hızlandırdı. İstanbul'da dün düzenlenen toplantıda Çanakkale'nin en büyük alışveriş merkezini varın açacaklarını açıklayan Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kamışlı, "Çanakkale'deki Esas 17 Burda AVM'nin açılışının ardından bu yıl Kocaeli ve Bolu'da 2yeni AVM daha açacağız. 2016 yılında da 3 yeni projeye başlayacağız." açıklamasında bulundu. Yurtiçi ve yurtdışında hayata geçirdiği ofis ve ticari projelerle adını duyuran Esas Gayrimenkul Türkiye'deki sıfırdan ürettiği ilk AVM projesi olan Çanakkale Esas 17 Burda AVM'nin ardından eylülde Bolu Esas 14 Burda ve Kocaeli Esas 41 Burda AVM'nin açılışını yapacak. Yurtdışında satın alma ve birleşme yurtiçinde ise sıfırdan proje üretmeyi hedeflediklerini belirten Erhan Kamışlı, yurtiçi ve yurtdışı yatırımlarının 1,5 milyarı geçtiğini belirtti. 

Türkiye'de sıfırdan ürettikleri ilk AVM projesi olan Çanakkale Esas 17...