06 / 05 / 2024

Esas Holding alışveriş caddesi projesi

Esas Holding alışveriş caddesi projesi

ESAS Holding’in Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sabancı, Esas Holding olarak kazandıkları ihale kapsamında yapacakları Balıkesir'deki Alışveriş Caddesi'ne 100 milyon Dolarlık bir yatırım yapacaklarını bildirdi.

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği'nden İsra Holding'e tam not!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'nden İsra Holding'e tam not geldi. 

Limak Holding'in Üsküpte'ki alışveriş merkezi Diamond Mall sonbaharda açılıyor!

Limak Holding tarafından Kuzey Makedonya’nın Üsküp kentinde yapımına devam edilen alışveriş merkezi Diamond Mall sonbaharda faaliyete geçmesi planlanıyor. 

Tepe Nautilus'tan alışveriş yapana çekilişsiz kurasız anında 250 TL hediye! Bu akılalmaz kampanyayı kaçıran bin pişman!

Bilkent Holding’in önde gelen şirketleri arasında yer alan Tepe Emlak Yatırım yönetiminde olan Tepe Nautilus'tan alışveriş yapana çekilişsiz kurasız anında 250 TL hediye edilecek! Akılalmaz kampanya Ekim ayı boyunca devam edecek.

Esas Holding 01 Burda AVM mağazaları tam liste!

Esas Holding 01 Burda AVM mağazaları tam liste haberimizde yer alıyor. Hizmete açılan AVM 150 milyon dolarlık yatırıma sahip.

Esas Holding şirket alma çalışmalarını hızlandırdı!

Havacılık, perakende ve eğlence, sağlık, gıda, gayrimenkul ve lojistik olmak üzere altı temel sektörde yatırımları bulunan Esas Holding bünyesine yeni şirketler satın alma yönündeki çalışmalarına hız verdi.

Esas Holding'den Balıkesir’e 100 milyon dolarlık AVM!

Pegasus Havayolları’nın kurucusu olan ve gayrimenkul yatırımlarına imza atan Esas Holding’in Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sabancı, Balıkesir’e 100 milyon dolarlık alışveriş merkezi projesi yapacaklarını açıkladı.

Esas Holding'den Bursa'ya 100 milyon dolarlık yatırım!

ESAS Holding’in Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sabancı, Esas Holding olarak kazandıkları ihale kapsamında yapacakları Balıkesir'deki Alışveriş Caddesi'ne 100 milyon Dolarlık bir yatırım yapacaklarını bildirdi.

Balıkesir'e 100 milyon dolarlık Alışveriş Caddesi geliyor!

Sabancı, Esas Holding olarak kazandıkları ihale kapsamında yapacakları Balıkesir'deki Alışveriş Caddesi'ne 100 milyon Dolarlık bir yatırım yapacaklarını bildirdi.

Van Alışveriş Merkezi açıldı!

Global Yatırım Holding tarafından hayata geçirilen ve şehrin ilk alışveriş merkezi olan Van AVM hizmete açıldı. Vanlılar, ilk gün Van AVM’ye akın etti.

Esas Holding Kocaeli'de AVM açacak!

Türkiye'nin farklı şehirlerinde büyük ve önemli projelere imza atan Haldız İnşaat, büyük bir projeyi daha tamamladı. Esas Holding'in Bolu'da 85 milyon dolarlık yatırımla yaptığı 'Esas 14 Burda' alışveriş merkezi törenle açıldı.

Sarar 17 Burda Alışveriş Merkezi'nde mağaza açtı!

Türkiye'nin hazır giyim markalarından biri olan Sarar'ın Çanakkale Esas 17 Burda Alışveriş Merkezindeki Mağazası'nın açılışı Vali Ahmet Çınar, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile gerçekleşti.

Esas 17 Burda Alışveriş Merkezi törenle açıldı!

Çanakkale'de yapımı tamamlanan 'Esas 17 Burda Alışveriş Merkezi' törenle hizmete açıldı. Gökhan, Esas holding Yöre tim Kurulu Başkanı Erhan Kamışlı, Ali Sabancı ve çok sayıda davetli katıldı.

Esas Holding Kocaeli ve Bolu'da AVM açacak!

Esas Gayrimenkul, Anadolu şehirlerindeki yatırımlarına devam ediyor. Çanakkale’de 17 Burda alışveriş merkezini 85 milyon dolar yatırım yaparak açan Esas, sıraya Kocaeli ve Bolu’yu koydu.

Esas Holding alışveriş caddesi projesi Haberi

Esas Holding alışveriş caddesi projesi

Balıkesir'de Alışveriş Caddesi projesini yapacak ESAS Holding’in Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sabancı, Başkan Ahmet Edip Uğur’u ziyaret etti. Sabancı, Esas Holding olarak kazandıkları ihale kapsamında yapacakları Balıkesir'deki Alışveriş Caddesi'ne 100 milyon Dolarlık bir yatırım yapacaklarını bildirdi.


Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali İsmail Sabancı, beraberinde Esas Holding iştiraklerinden olan Esas Gayrimenkul CEO'su Kazım Köseoğlu ile Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'u ziyaret etti. Başkan Uğur'un konuklarını makamında kabul ettiği ziyarette Balıkesir Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur, Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler, BSO Meclis Başkanı Hakan Özdamar, BSO Başkan Yardımcısı Cüneyt Ermişler de hazır bulundu. Ziyarette bir süre önce Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve Esas Holding'in kazandığı Alışveriş Caddesi projesinin detayları görüşüldü....