30 / 04 / 2024

esas holding türkiyeye disneyland

esas holding türkiyeye disneyland

Esas Holding, içerisinde oteller, restoranlar, alışveriş merkezlerinin de yer alacağı Disneyland'ı Türkiye'de inşa etmek için yer arayışına girdi...

Esas Gayrimenkul 2023 Türkiye’nin en İyi işverenleri listesinde yerini aldı!

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul yatırım şirketlerinden Esas Gayrimenkul,“Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi”nde 100-249 çalışanı olan şirket kategorisinde 4. sırada yer aldı.

Özyurtlar Holding, tüm iş makinelerini afet bölgesine gönderdi!

Özyurtlar Holding, tüm iş makinelerini afet bölgesine gönderdi. Konuyla ilgili konuşan Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt "Biz de elimizi taşın altına koymayı milletimize borcumuz olarak görüyoruz." dedi.

Sabancı Holding Türkiye ve ABD'de iki yeni şirket kurdu

Sabancı Holding enerji ve iklim teknolojileri konusunda Türkiye ve ABD'de kurduğu iki yeni şirketle ilgili KAP'a açıklama yaptı. Açıklama kapsamında ABD'de gerçekleştirilerek güneş enerji projesi hakkında bilgi verildi. İşte detaylar...

Türkiye'nin ilk dijital katılım bankası kuruldu! BDDK Hayat Katılım Bankası'na faaliyet izni verdi

Türkiye'de hızlı tüketim malları ve Liman işletmeciliği yapan Hayat Holding, Türkiye'nin ilk dijital bankası Hayat Katılım Bankası'nı kurarak bankacılık sektörüne girdi.

Esas Holding, Londra'da gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Kamışlı'nın gayrimenkul yatırımı açıklamalarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

Rönesans Holding, Türkmenistan'da yeni projelere başlıyor!

Türkmenistan Cumhurbaşkanı Gurbanguly Berdimuhamedov, başkent Aşkabat’ta Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak ile görüştü. Görüşmede Erman Ilıcak, Cumhurbaşkanı Gurbanguly Berdimuhamedov'a yeni projelerle ilgili bilgi verdi.

Tosyalı Holding, küresel büyümesinde hız kesmiyor!

Tosyalı Holding, Türkiye’nin global çelik üreticisi olarak 3 kıtada sayıları 30’u bulan tesis ve yaklaşık 15 bin çalışanıyla küresel büyümesine devam ediyor.

Esas Holding kurucusu Şevket Sabancı vefat etti!

Bir süredir tedavi gören Sabancı Holding'in önemli isimlerinden ve Esas Holding'in kurucusu Şevket Sabancı 85 yaşında vefat etti.

Esas Gayrimenkul dijital dönüşümünü Microsoft Türkiye ile hızlandırıyor!

Esas Gayrimenkul, Türkiye’de ve dünyada büyüyen operasyonlarını etkili bir biçimde yönetmek için uçtan uca yeni bir dijital dönüşüm hareketi başlattı.

Les Benjamins Akasya AVM'de yeni mağaza açtı!

Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Kamışlı'nın oğlu Fethi Kamışlı'nın yatırım yaptığı giyim markası Les Benjamins büyümeye devam ediyor. Markanın yeni şubesi Akasya AVM'de açıldı. 

Nata Holding Vega AVM sayısını 12'ye yükseltecek!

AVM inşaatlarıyla adından söz ettiren Nata Holding Türkiye'de yatırımlarına devam ediyor. Ülke genelinde mevcut 8 AVM'si olan Nata Holding bu sayıyı 12'ye çıkarmayı hedefliyor. 

Esas Gayrimenkul'ün acı günü! Sami Vodina vefat etti!

Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi ve denetçisi Sami Vodina vefat etti. Esas Holding taziye ilanı yayınladı.

Esas Holding CEO’su Çağatay Özdoğru’nun ilk kitabı Tesadüf Yoktur yayınlandı!

Esas Holding CEO’su Çağatay Özdoğru,  yönetim felsefesinin sırlarını anlattığı “Tesadüf Yoktur” isimli kitabını yayınladı.

esas holding türkiyeye disneyland Haberi

esas holding türkiyeye disneyland
Disneyland'ı Türkiye'ye getirmek için yer arayışında olan Esas Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kamışlı, yapılması istenen projenin Paris'te 277 bin metrekare alan üzerinde yer alan Disneyland kadar büyük olacağını dile getirdi. Tema park için ABD ile görüşmelere de başladıklarını söyleyen Kamışlı; "Paris'teki kadar büyük bir park yapmak istiyoruz. Bu yüzden yer için bir kaç bölgeye bakıyoruz. Bahara kadar netleşmesini planlıyoruz" dedi. İnşa edecekleri Disneyland'ın içerisinde oteller, restoranlar, alışveriş merkezlerinin de yer alacağını söyleyen Kamışlı, Pegasus'la turlar düzenleyeceklerini ve bu turlar sayesinde yurtiçi ve yurtdışındaki ziyaretçilere hizmet vereceklerini...