19 / 05 / 2024

Esat Karakurt

Esat Karakurt

Gürtek Yapı İnşaat Malzemeleri Tütün Mamulleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Esat Karakurt tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da Kağıthane'de kuruldu.

Ev sahibi ve kiracı anlaşmazlığında 4 önemli detay! Ne yapılabilir, ne yapılamaz?

Milyonlarca kiracı ve ev sahibi, hem kira artışı hem de tahliye ile ilgili yapılacakları ve yapılamayacakları araştırıyor. Avukat Esat Özel, X sosyal medya hesabından 4 maddelik önemli bir açıklamada bulundu. İşte o açıklama ve gelen yorumlar...

Kira hukukumuza göre kiracıyı tahliye edebilmek için haklı sebepler!

Ev sahipleri ve kiracılar arasında kira zamları nedeniyle tartışmalar devam ederken, Sinop Barosu avukatlarından Esat Özel kira hukukumuza göre kiracıyı tahliye edebilmek için haklı sebepleri yazdı. İşte detaylar...

Tahliye taahhütnamesinin geçerlilik koşulları!

Ev sahipleri ve kiracılar arasında kira zamları nedeniyle tartışmalar sürerken, Sinop Barosu avukatlarından Esat Özel, tahliye taahhütnamesinin geçerlilik koşullarını yazdı. İşte tahliye taahhütnamesinin geçerlilik koşulları...

Esem Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Esem Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon 800 bin TL sermaye bedeli ile Esat Emanet ve Sebahattin Emanet ortaklığında kuruldu.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarında son dakika müjdesi! Ev alacaklar dikkat: Fiyatlar düşecek mi? 

Yeni ev almak isteyen milyonlarca kişi, konut fiyatlarının düşüp düşmeyeceğini merak ediyor. Gayrimenkul Uzmanı Esat Demir, konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Peki satılık ve kiralık konut fiyatları düşecek mi?

Edemoğlu İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Edemoğlu İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nihat Bingöl, Ragy Eldesouky Sherıf Eldeouky, Ahmet Ural ve Esat Baycan Çelik ortaklığında kuruldu.

Esat Horoz kimdir? Hangi kademelerde çalıştı? Vakıf GYO’da alanda görev alıyor?

Esat Horoz kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversitede okudu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Esat Horoz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Gençoğlu Organizasyon İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Organizasyon İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Gençoğlu ve Esat Gençoğlu ortaklığında kuruldu.

Sabır56 İnşaat Emlak Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sabır56 İnşaat Emlak Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Esat Çiftçi tarafından kuruldu.

Zincir Otomotiv İnşaat Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zincir Otomotiv İnşaat Ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Esat Ekşi tarafından kuruldu.

Meyk Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meyk Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Esat Güzel ve Yusuf Korkmaz ortaklığında kuruldu.

Sandem Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Sandem Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Esat Demirci ve Sedat Demirci ortaklığında kuruldu.

Esbi İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esbi İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Esat Kardaş tarafından kuruldu.

Esat Karakurt Haberi

Esat Karakurt
Gürtek Yapı İnşaat Malzemeleri Tütün Mamulleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Esat Karakurt tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Nisan'da kuruldu. 


Gürtek Yapı İnşaat Malzemeleri Tütün Mamulleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi...