22 / 07 / 2024

Esat Yapı

Esat Yapı

Esat Yapı Telekomünikasyon Otomotiv Gıda Limited Şirketi, Nazlı Sultan Tanrıverdi tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Ocak'ta Avcılar, Gümüşpala Mahallesi, Kuruçeşme Caddesi'nde kuruldu.

Ev sahibi ve kiracı anlaşmazlığında 4 önemli detay! Ne yapılabilir, ne yapılamaz?

Milyonlarca kiracı ve ev sahibi, hem kira artışı hem de tahliye ile ilgili yapılacakları ve yapılamayacakları araştırıyor. Avukat Esat Özel, X sosyal medya hesabından 4 maddelik önemli bir açıklamada bulundu. İşte o açıklama ve gelen yorumlar...

Esat Horoz kimdir? Hangi kademelerde çalıştı? Vakıf GYO’da alanda görev alıyor?

Esat Horoz kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversitede okudu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Esat Horoz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Sabır56 İnşaat Emlak Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sabır56 İnşaat Emlak Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Esat Çiftçi tarafından kuruldu.

Meyk Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meyk Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Esat Güzel ve Yusuf Korkmaz ortaklığında kuruldu.

Metasan Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metasan Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da Esat Karasu tarafından kuruldu.

Otantik Group Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Otantik Group Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Esat Yalçın ve İsa Özacar ortaklığında kuruldu.

Yunus Emre Altıner: Dere yatağı üzerine inşa edilen yapılar için kararlıyız!

Kayseri Yahyalı’daki selden sonra Kaymakam Yunus Emre Altıner ve Belediye Başkanı Esat Öztürk bölgeye giderek yakından incelemelerde bulundu. Kaymakam Altıner yaptığı açıklamalarda” Önceden imar izni olmaksızın yapılan tesislere de müsaade edilmeyecektir." dedi.

Arva Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Arva Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Esat Candaroğlu tarafından kuruldu.

Yapıtaş İnşaat butik ve özel projeler geliştiriyor!

Butik ve özel projeler geliştirmeye devam eden Yapıtaş İnşaat 2013 yılında Mehmet Sami Akbülbül, Esat Akbülbül, Ömer Akbülbül ve dedeleri Aziz Bayraktar`ın ortaklığıyla kuruldu.

Mehmet Özhaseki'den Esat Öztürk'e ziyaret!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, yol yapım çalışması nedeniyle çıkan tartışmanın ardından bıçaklı saldırıya uğrayan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk'ü ziyaret etti.

Efsan Yapı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efsan Yapı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Esat Sancak ve İrfan Sancak ortaklığında kuruldu.

PLZ Yapı Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

PLZ Yapı Mühendislik Anonim Şirketi, Mehmet Muhittin Palazoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı, Mehmet Esat Palazoğlu ve Ahmet Palazoğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 12 Nisan'da Üsküdar'da kuruldu.

Ankara Tunalı Hilmi ve Esat caddelerinde yaya yolları yenileniyor!

Tunalı Hilmi ve Esat caddelerinde, yapılan kaldırım yenileme çalışmalarının ardından yaya yollarında, renk ve desen kaynaklı farklılıkları oluştu.

Esat Yapı Haberi

Esat Yapı

Esat Yapı Telekomünikasyon Otomotiv Gıda Limited Şirketi, Nazlı Sultan Tanrıverdi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak'ta kuruldu. 


Esat Yapı Telekomünikasyon Otomotiv Gıda Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Esat Yapı Telekomünikasyon Otomotiv Gıda Limited Şirketi adres: Avcılar, Gümüşpala Mahallesi, Kuruçeşme Caddesi,...