18 / 05 / 2024

Esatpaşa Konakları ödeme koşulları

Esatpaşa Konakları ödeme koşulları

Esatpaşa Konakları fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Esatpaşa Konakları projesi 80 metrekare alanlara sahip 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi

Üsküdar Ünalan, Örnek, Esatpaşa ve Fetih mahallelerinin yükseklik sınırlaması plan tadilatı askıda!

Üsküdar ilçesi, Ünalan, Örnek, Esatpaşa ve Fetih Mahallerine yükseklik sınırlamasına ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Aile Bakanlığı'ndan flaş açıklama... Ödeme yapılacak hemen bakın

Aile Bakanlığı tarafından vatandaşlara yönelik ödemeler yapılmaya devam ediliyor. Aile Bakanlığı 15 bin aileye daha ödeme yapacak. İşte detaylar...

SGK emeklilerine maaşa ek ödeme müjdesi duyuruldu! Ödemeler yarından itibaren verilecek

SGK emeklilerine özel ek ödemeler açıklandı. Emekliye ek ödeme miktarı yarından itibaren verilecek. İşte detaylar…

Nakit sıkıntısı çeken emeklilere müjde! Maaşa Ek Ödeme Alacaklar!

Milyonlarca emeklinin merakla beklediği bankaların promosyon miktarları açıklandı. Peki hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Bankaların verecekleri promosyon miktarları ve detayları haberimizde...

Limonlu Bahçe Konakları ödeme planı!

Limonlu Bahçe ödeme planı belli oldu mu? Limonlu Bahçe haberimizde yer alıyor. İşte Limonlu Bahçe ödeme planı! İşte detaylı tablo...

Ataşehir Esatpaşa 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi Esatpaşa Mahallesi 1995 Ada 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Parseller, 1996 Ada 1 Parsel ve Bir Kısım Tescil Dışı Alana İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Ataşehir Esatpaşa Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi Esatpaşa Mahallesi 1995 Ada 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Parsel ve 1996 Ada 1 Parsel ve Bir Kısım Tescil Dışı Alana İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Paşa Konakları Beykoz fiyat!

Paşa Konakları Beykoz fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Proje 3 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip. 

Paşa Konakları Beykoz projesi geliyor! Yeni proje!

Parlaklar Group tarafından Beykoz'da yükselen Paşa Konakları projesi yeni sahipleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Projede fiyatlar 790 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Bursa Demirtaşpaşa Konakları restore ediliyor!

Bursa’yı bir açık hava müzesine dönüştürmeyi hedefleyen Bursa Büyükşehir Belediyesi, Demirtaşpaşa Konakları'nı ilk günkü ihtişamına kavuşturmak için çalışmalarına devam ediyor.

Ataşehir Esatpaşa kurasız konut satışı 2019!

Ataşehir Esatpaşa kurasız konut satışı 2019 ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede toplam 9 adet konut bulunuyor.

TOKİ İstanbul Ataşehir Esatpaşa başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İstanbul Ataşehir Esatpaşa projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Erdem 58 İnşaat Metal Elektrik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Esatpaşa Şubesi açıldı!

Erdem 58 İnşaat Metal Elektrik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Esatpaşa Şubesi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli açıldı.

Esatpaşa Konakları ödeme koşulları Haberi

Esatpaşa Konakları ödeme koşulları

Ay Yapı imzası ile inşa edilen Esatpaşa Konakları fiyatları hakkında bilgi vermeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Esatpaşa Konakları İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir Esatpaşa Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen proje 4 blok halinde yükseliyor.


Esatpaşa Konakları Ataşehir sosyal olanakları arasında hidrofor, asansör, görüntülü konuşma sistemi, peyzaj alanları, çocuk oyun alanları, spor alanları, kapalı otopark ve güvenlik yer alıyor.


Ay Yapı Esatpaşa Konakları toplam 80 adet daireden meydana geliyor. Proje 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi. Konutların alanları ise 80 metrekare olarak belirlendi.


Teslimlerin hemen gerçekleştiği Esatpaşa Konakları ödeme koşulları kapsamında projeden konut sahibi olmak isteyenlere banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunuluyor.


Esatpaşa Konakları fiyatları!

Esatpaşa Konakları fiyatları 260 bin liradan başlangıç gösteriyor. 3 oda 1...