05 / 05 / 2024

SGK emeklilerine maaşa ek ödeme müjdesi duyuruldu! Ödemeler yarından itibaren verilecek

SGK emeklilerine maaşa ek ödeme müjdesi duyuruldu! Ödemeler yarından itibaren verilecek

SGK emeklilerine özel ek ödemeler açıklandı. Emekliye ek ödeme miktarı yarından itibaren verilecek. İşte detaylar…



SGK emeklilerine ‘maaşa ek ödeme’ açıklaması paylaşıldı. Ödemeler yarından itibaren başvuran her emekliye anında verilecek. Kurban Bayramı için verilen ikramiyelerinin ardından verilecek ödemeler ile emeklilerin cepleri biraz olsun rahatlayacak.

Bu kampanyaya göre; emekli maaşını TEB’e taşımış olan emekliler hem nakit hem de ek promosyon imkanlarından yararlanabilecek. Hak kazanılan promosyonları alırken tek bir şart bulunmakta. Bu şart ise üç sene boyunca emekli maaşlarının TEB ile birlikte alınacağının taahhüt edilmesi olarak duyuruldu.

Taahhüt süresi boyunca en az iki şekilde otomatik fatura ödeme şartı bulunduran emekli maaş müşterileri, 3.750 liraya varan nakit promosyon kampanyasından yararlanabilecek.

Diğer yandan da TEB’e davet ettikleri ve maaşını TEB’e taşıyan her bir emekli maaş müşterisi yakınları için de 250 TL, toplamda 2.500 TL’ye varan nakit ödül kazanabilecekler.

SGK emeklilerine maaşa ek ödeme müjdesi duyuruldu! Ödemeler yarından itibaren verilecek


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön