01 / 05 / 2024

eşbah ikitelli projesi fiyat

eşbah ikitelli projesi fiyat

Eşbah Yapı İkitelli projesi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Eşbah Yapı İkitelli projesi fiyat listesi ve proje detayları...

Çeşme Turizm Projesi'nde son durum ne? Mimarlar Odası: Çeşme'deki planlamalar yapı yapmak için olmamalı!

TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Uğur Yıldırım, Çeşme'deki planlamalar ile Çeşme Turizm Projesi'ne değinerek önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım, Çeşme'deki planlamaların yapı yapmak için olmaması gerektiğini vurguladı. 

Kazanç vadisinde ikinci perde: Kişiye özel faizsiz ödeme koşulları ile Eşbah İnovasyon Vadisi - II

Şehrin merkezinde müstakil iş yerleri ve modern sanayi binalarıyla yeni bir iş fırsatı sunan Eşbah İnovasyon Vadisi – II hayata geçiyor.

Bahçe Bahçeşehir'de 1+1'ler 5 milyon TL'ye! 48 ay vade fırsatıyla!

Ön satış sürecinin devam ettiği Bahçe Bahçeşehir projesinde 48 ay vade imkanı sağlanıyor. Projede yer alan 1 oda 1 salon konutların fiyatları 5 milyon TL'den başlıyor.

Eşbah İnovasyon Vadisi 2024'te teslim! Yeni proje!

Eşbah Yapı'nın yeni projesi İnovasyon Vadisi, 2024 yılında sahiplerine teslim edilecek. Satışların başladığı proje Eşbah Yapı'nın yeni projesi daha önce hayata geçirdiği projeler gibi yeni nesil ticaret ve endüstri merkezleri konsepti ile yükseliyor...

Bahçe Bahçeşehir'de ön satışa özel yüzde 25 indirim! Tam 1.000 konutluk yeni proje!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de hayata geçirilen Bahçe Bahçeşehir projesi ön satışa çıktı. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Ağustos ayında yapılması planlanıyor.

Eşbah Yapı'dan Esenyurt Evren 2 Sanayi Sitesi'ne yeni proje! 

Eşbah Yapı tarafından Esenyurt Evren 2 Sanayi Sitesi'nde yeni proje hayata geçiriliyor. Yeni nesil ticaret ve endüstri merkezleri olarak hayata geçirilen projenin detayları merak ediliyor...

TOKİ Osmaniye Bahçe 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Osmaniye Bahçe sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Osmaniye Bahçe’de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Osmaniye Bahçe’de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Osmaniye Bahçe sosyal konut projesi

TOKİ İzmir Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı! O ilçede yaşayanlara müjde!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni millet bahçesi projesi için düğmeye bastı. TOKİ'nin yeni millet bahçesi projesi Bergama'da hayata geçirilecek.

Yeni villa projesi Alya Bahçe Bahçeşehir’de yüzde 35 peşin 30 ay vadeyle satışa çıktı!

BOSS4 Gayrimenkul, yeni projesi ‘Alya Bahçe’yi, Bahçeşehir’de hayata geçiriyor. Villalar 3+1’lerde 213 m2’den başlıyor, 6+1’lerde 300 m2’ye kadar çıkıyor. İşte Alya Bahçe Bahçeşehir projesinde satışa çıkan villaların fiyatları...

Ankara Haymana Millet Bahçesi projesi için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Haymana Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı.

Eşbah İpekyolu satışta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Eşbah Yapı yeni projesi Eşbah İpekyolu'nda satışlara başladı.

Sinop Kent Meydanı Millet Bahçesi Projesi için yıkımlar başladı!

TOKİ tarafından hayata geçirilen Sinop Kent Meydanı Millet Bahçesi Projesi inşaat çalışmaları için bazı binaların yıkım işlemlerine başlandı.. 

Eşbah İpekyolu Küçükçekmece!

Eşbah İpekyolu Küçükçekmece detayları haberimizde yer alıyor. İşte Eşbah İpekyolu Küçükçekmece detayları...

eşbah ikitelli projesi fiyat Haberi

eşbah ikitelli projesi fiyat

Yatırımlarına son sürat devam eden Eşbah Yapı, yeni projesi için düğmeye bastı. Eşbah Yapı'nın yeni projesi İstanbul Avrupa Yakası İkitelli'de yer alacak.

Eşbah Yapı İkitelli projesi fiyat listesi!
Eşbah Yapı İkitelli projesi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte Eşbah Yapı İkitelli projesi fiyat listesi ve proje detayları...

Eşbah Yapı İkitelli projesi fiyat listesi hakkında bilgi vermeden önce proje detayları hakkında bazı bilgiler verelim.

Ön talep avantajı sunulan Eşbah Yapı İkitelli projesi Küçükçekmece Marmara Sanayi Sitesi'nde hayata geçirilecek. Proje Eşbah Yapı'nın daha önce inşa ettiği projeler konseptine sahip.

Eşbah Yapı İkitelli projesindeki iş yeri sayısı 178 adet olarak belirlendi. Eşbah Yapı'nın yeni projesinde ortalama 250 metrekare alanlı 7 metre yüksekliğinde dükkanlar bulunacak.

Eşbah Yapı İkitelli projesinde ön talep avantajından yararlanmak için  satış merkezine...