28 / 04 / 2024

Esbahçe Konakları kampanyaları

Esbahçe Konakları kampanyaları

İstanbul’un hızla gelişen bölgesi Esenyurt’ta Ata Grup tarafından hayata geçirilen Es Bahçe Konakları, bayramda süpriz bir kampanya yapıyor. Es Bahçe Konakları’nda belirli daireler yüzde 5 indirimle satışa sunuluyor...

Limonlu Bahçe Konakları'nda hiç peşinatsız 12 ay vade! Teslimler yıl sonunda!

Akyapı tarafından hayata geçirilen Limonlu Bahçe konutlarında hiç peşinatsız 12 ay vade imkanı sağlanıyor. Limonlu Bahçe projesinde yer alan konutların teslimlerinin yıl sonunda yapılması planlanıyor. 

Banka banka 250 bin TL'nin bir aylık getirisi ne kadar?

Bankalar arasında yaşanan rekabet, vadeli mevduat hesaplarındaki faiz oranları üzerinden de giderek artmakta. Buna göre, yatırımcıları kendilerine çekebilmek için mevduatlarına çeşitli kampanyalar ve yüksek faiz oranları sunuyorlar. Bankaların uyguladıkları mevduat faiz oranları ve vadeler neler? 

Limonlu Bahçe Konakları'nda yüzde 50 peşin yüzde 50'si teslimde ödeme fırsatı!

Akyapı tarafından Ümraniye'de hayata geçirilen Limonlu Bahçe Konakları'nda yüzde 50 peşin yüzde 50'si teslimde ödeme fırsatı ile satışlar devam ediyor. Limonlu Bahçe Konakları'nda daire fiyatları ne kadar?

Limonlu Bahçe Konakları'nda yüzde 25 peşin 18 ay vade fırsatı!

Akyapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de hayata geçirilen Limonlu Bahçe Konakları'nda yüzde 25 peşin 18 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Limonlu Bahçe Konakları'nda yeni daireler satışta! Aralık'ta teslim!

Limonlu Bahçe Konakları'ndaki yeni daireler satışa çıktı. Akyapı imzası taşıyan projenin teslimlerinin bu yılın Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Limonlu Bahçe Konakları Aralık 2024'te teslim!

Akyapı imzasıyla hayata geçirilen Limonlu Bahçe Konakları Aralık 2024'te teslim ediliyor. Peki Limonlu Bahçe Konakları'nda daire fiyatları ne kadar? Hangi tip konutlar yer alıyor? İşte ayrıntılar...

Otomobil markaları arasında kıyasıya yarış! Kampanyalar peş peşe geldi! Fiat, Renault, Peugeot...

Pandemi döneminde artan otomobil fiyatların Ticaret Bakanlığı’nın başlattığı yeni düzenlemeler ile düşüşe geçmeye başladı. Otomobil markaları arasında kıyasıya yarış! Kampanyalar peş peşe geldi! Fiat, Renault, Peugeot...

Teknosa’da kasım coşkusu! Tablette 2 bin 500 liraya varan hediye kupon ve indirim fırsatları!

Teknoloji perakendeciliği alanında hizmet veren Teknosa, kasım ayında binlerce üründe birbirinden cazip fırsatlarla dolu çeşitli kampanyalar hazırladı. Kahve makinasından tablete, bilgisayardan bluetooth kulaklıklara kadar çok sayıda ürün avantajlı fiyatlardan tüketiciye sunulacak.

Limonlu Bahçe Konakları'nda peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı! 

Akyapı imzasıyla hayata geçirilen Limonlu Bahçe Konakları'nda peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı başladı. Peki Limonlu Bahçe Konakları'nda konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Emlak sektörünü diriltecek hamle: Ziraat, Halkbank, Vakıfbank'tan yüzde 1,20 faizli yeni konut kredisi geliyor!  

Son dakika detaylara göre, Merkez Bankası ve BDDK harekete geçti. Yeni konut kredisi için çalışmalar hızlandırıldı. bu kapsamda ev almak isteyenlere kamu bankaları aracılığıyla 180 ay vade ve yüzde 1,20 faiz seviyelerinde çeşitli kampanyalar düzenlenecek. İşte detaylar...

Emeklilere banka promosyonu şoku! Banka promosyonları yatmayacak mı? Emekliler dikkat!

Emeklilerin banka promosyonları da kriz engeline takıldı. Emeklilerin aylıklarını kendi bankalarından alması için çeşitli kampanyalar hazırlayan bankaların, icra takibine giren emeklilerin promosyonlarını yatırmadığı öğrenildi.

Garanti Bankası müşterilerine bilgisayar hediye ediyor! Başvuru için bugün son!

Garanti BBVA, teknolojik yatırım niteliğinde bir fırsat sundu. Bu fırsat sayesinde müşterilere bilgisayar hediye edilecek. Teknolojinin gelişmesi, finansal kurumları  hizmet kalitesini iyileştirmesi amacıyla çeşitli kampanyalar düzenlemesine yöneltiyor. İşte Garanti BBVA’dan gelen kaçırılmaz fırsat…

Denizbank’tan bayram harçlığı! IBAN numaranıza para yatacak!

Her banka hem müşterilerini memnun etmek hem de yeni müşteri kazanmak için çeşitli kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda, bir kampanya hazırlayan Denizbank, kampanyaya şartlarına uyan müşterilerin 125 TL kazanacağını duyurdu.

Esbahçe Konakları kampanyaları Haberi

Esbahçe Konakları kampanyaları

Bayram boyunca devam edecek olan kampanyada, cazip bir fiyatla Es Bahçe Konakları’ndan ev sahibi olmanın şimdi tam zamanı!


Ata Grup’un Esenyurt’ta 11.500 metrekare alan üzerinde inşaatına başladığı Es Bahçe- Espark Konakları,184 özel konuttan oluşuyor. Sadece 3+1 dairelerin yer aldığı proje Esenyurt’ta aile yaşamını özleyenler için nitelikli ve kaliteli bir yaşam sunuyor.


Merkezi konumu nedeniyle ulaşım sorunu olmayan projenin yüzde 50‘si lansman döneminde satıldı. Şimdi ise Ata Grup, ev sahibi olmak isteyenlere cazip bir fırsat daha sunuyor. Bayram boyunca Es Bahçe Konakları’ndan ev alanlar belirli dairelerde yüzde 5 indirime sahip oluyor. 


Aile yaşamına uygun yerleşim...


Esenyurt’da yapımına başlanan Esbahçe Konakları, 11 ve 12 katlı 4 ayrı bloktan oluşuyor. Es Bahçe’de yer alan 2 blokta toplam 88 daire, Projenin diğer etabı olan Es Park Konakları’nda...