04 / 05 / 2024

Eşe vekaletname vererek denetçilik sağlanabilir mi

Eşe vekaletname vererek denetçilik sağlanabilir mi

Posta yazarı Tamer Heper, 'Eşe vekaletname vererek ya da dairede hissedar yapılarak denetçilik sağlanabilir mi?' sorusunu yanıtladı.

'Gümüşte hızlı yükselişe hazırım' diyen İslam Memiş rakam vererek yatırımcılara seslendi!

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın ve gümüş fiyatlarında yükseliş devam ediyor. Yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını araştırırken Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş '''Gümüşte hızlı yükselişe hazırım' diyerek rakam verdi.

İstanbul'un batısına ilk metro geliyor! Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı'nın yüzde 25'i tamamlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbullulara Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt Metro Hattı'nın müjdesini vererek, hatla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Gümüşe yatırım yapman mantıklı mı? İslam Memiş rakam vererek açıkladı! Yatırımcılar hemen bakın!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüşe yatırım yapmayı düşünen vatandaşlar için önemli değerlendirmelerde bulunarak rakam verdi. Yatırımcılar hemen bakın!

Peş peşe zam gelmişti! Benzin, motorin ve LPG alacaklara müjde! Resmen kuyruklar oluşturacak!

Akaryakıta peş peşe gelen zamların ardından araç sahipleri resmen kontak kapatma noktasına gelmişti. Bu nedenle, Vakıfbank, araç sahiplerine bir müjde vererek akaryakıt alışverişlerine yönelik bir kampanya düzenledi.

5 dev banka peş peşe son dakika vererek açıkladı! Akbank, QNB Finansbank, Yapı Kredi, İş Bankası ve bir banka daha...

Ramazan öncesinde ihtiyaç duyanlara faizsiz kredi imkanı sunacak bankalar açıklandı! Faizsiz bayram kredisi kapsamında, ihtiyaç sahipleri 25 bin TL'ye kadar kredi alabilecekler. 5 dev banka peş peşe son dakika vererek açıkladı! Akbank, QNB Finansbank, Yapı Kredi, İş Bankası...İşte ayrıntılar...

Sigorta girişi 2000 öncesi olanlara müjde! Bir dilekçe ile 3.500 TL maaşa sahip olabilirsiniz!

Emeklileri ilgilendiren bir açıklama yapıldı. Sigorta girişi 2000 yılından önce ise tek bir dilekçe vererek emekli olabilirsiniz. İşte detaylar!

Altında neler oluyor. Ons altın durdu gram koptu gidiyor

Dolar ve dünya piyasasındaki dengesizliğin yavaşlattığı altında bugün ons altın yükselişe ara vererek değer kaybederken gram altının fiyatı yükselişine devam etti. Gram altının fiyatı gün içinde 969 lirayı gördü. Ons altın ise bugün yüzde 0,46 oranında düşüş yaşadı.

Tapu iptali ve tescil davası dilekçe örneği 2021!

Hukuka aykırı bir şekilde tapu kaydının gerçeğe aykırı gözükmesi durumunda dilekçe vererek durum düzeltilebiliyor. İşte tapu iptali ve tescil davası dilekçe örneği 2021...

Hilton Grubu Frankie'yi Susona LXR Otel'e taşıdı!

İlk kez Türkiye'de Türk sermayesiyle kurulmuş bir restoran markası, uluslararası bir otel zincirine franchise vererek ismini ve markasını kullandırmış. Hilton Ülke Müdürü Armin Zerunyan, Demirer'in markası Frankie'yi, Hilton Grubu'nun lüks otel sınıfında olan Susona LXR Otel'e taşımasını istemiş.

Eşe vekaletname vererek denetçilik sağlanabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Eşe vekaletname vererek ya da dairede hissedar yapılarak denetçilik sağlanabilir mi?' sorusunu yanıtladı.

Pendik Sahil Konakları geleceğe yatırım yapıyor!

Pendik Sahil Konakları'nın yüzde 29'u inşaat, yüzde 71 'i ise peyzaj alanından oluşuyor. İstanbul'un çarpık kentleşmesini doğaya önem vererek ortadan kaldırmayı hedefleyen Pendik Sahil Konakları geleceğe de yatırım yapıyor.

Aşçıoğlu GYODER kampanyasını 15 Eylül'e uzattı!

AŞÇIOĞLU, Türkiye'de 15 Temmuz akşamı yaşanaııan darbe girişiminin ardından ekonominin duraksamaması adına büyük bir kampanya başlatan GYODER'e destek vererek, 15 Eylül 2016 tarihine kadar sürecek bir kampanyaya imza attı.

Çerkezköy'e yüzme havuzu müjdesi!

Çerkezköy İmar Sahası Yağmur Suyu ve Taşkın Koruma İnşaatı tamamlanarak törenle hizmete açıldı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy’e bir müjde daha vererek kapalı yüzme havuzu yapılacağını söyledi.

Eşe vekaletname vererek denetçilik sağlanabilir mi Haberi

Eşe vekaletname vererek denetçilik sağlanabilir mi

Posta köşe yazarı Tamer Heper, bugünkü yazısında bir okuyucusunun 'Tapuda aile konutu şerhi varsa malik olmayan eş denetçi olabilir” demişsiniz. Bir meslektaşınız da olamayacağına dair karar göstermiş. Peki eşe vekaletname vererek ya da dairede hissedar yapılarak denetçilik sağlanabilir mi?' sorusuna cevap verdi. İşte Tamer Heper'in yazısı...

Bir yazınızda “Tapuda aile konutu şerhi varsa malik olmayan eş denetçi olabilir” demişsiniz. Bir meslektaşınız da olamayacağına dair karar göstermiş. Peki eşe vekaletname vererek ya da dairede hissedar yapılarak denetçilik sağlanabilir mi? l B.İ.

Bu soru karşısında endişe duydum. Çünkü aile konutu şerhinin varlığı halinde malik olmayan eşin denetçi olabileceğine dair bir yazı yazmadım. Okuyucumdan özellikle isteğim bu yazımı bana iletmesi. Evet, yasa denetçi için malik olma şartı arıyor. Bunun için özellikle Yargıtay kararı...