05 / 05 / 2024

Esen Plastik izmir

Esen Plastik izmir

Esen Plastik A.Ş, Türkiye Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) tarafından onaylanan 'akreditasyon belgesi' ile kendi bünyesinde akredite deney hizmetleri vermek üzere kurduğu yeni laboratuvarlarını hayata geçirdi.

İzmir Menemen Plastik İhtisas OSB, bağlantı yolu istiyor!

İzmir Menemen'de parselleri satılan Menemen Plastik İhtisas OSB'de fabrikaların inşaatları sürüyor. Yönetim, OSB'nin ana ulaşım yollarına bağlantısının yetersiz olduğunu belirterek yol talebinde bulundu.

İzmir Esen 11 Torbalı teslim tarihi!

İzmir Esen 11 Torbalı projesinde dairelerin satış fiyatları 110 bin TL'den başlayarak değişiyor. Esen 11 Torbalı projesinde yüzde 1 peşinatla ödemeler yapılıyor...

Esen Plastik, Menemen'de yeni fabrika kuracak!

Esen Plastik, Menemen Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde yapımına başlayacağı yeni fabrikasıyla kapasitesini ve ürün gamını genişletecek. Esen Plastik, sağlam hamleleri ve yapacağı yeni yatırımlarla adından söz ettirmeye devam edecek.

İzmir Atatürk OSB'de ruhsatlar dağıtılıyor!

Türkiye'nin tek plastik ihtisas organize sanayi bölgesi olma özelliği taşıyan Menemen Plastik İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Salih Esen, en yeni tekniklerle donatılmış altyapısı ile plastik sanayine ivme kazandıracak.

Menemen Plastik İhtisas OSB sanayi tesisleri inşa edecek!

Menemen Plastik İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Salih Esen, en yeni tekniklerle donatılmış altyapısı ile plastik sanayinin hizmetine girecek olan MPİOSB'de sanayi tesisleri inşaatlarına yoğun bir şekilde başlandığını açıkladı.

Menemen Plastik OSB'de ilk ruhsat verildi!

Menemen Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde ilk inşaat ruhsatı Medusa Plastik'e verildi. Menemen Plastik İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Salih Esen yakın zamanda inşaatların başlayacak olmasının heyecanını taşıdıklarını ifade etti.

Menemen Plastik OSB’de fabrika inşaatları başlayacak!

Plastik alanında Türkiye'nin tek ihtisas sanayi bölgesi olan ve yaklaşık 5 bin kişilik istihdam oluşturması hedeflenen Menemen Plastik İhtisas OSB'nin Yönetim Kurulu Başkanı Salih Esen, 2015'e borçsuz girdiklerini dile getirdi

İzmir'e giden turist yüzde 20 azaldı!

MART ayında İzmir'e giden turist sayısı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 20,70 oranında azaldı. Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkam Mehmet İşler, izmir'de turizmin kan kaybettiğini söyledi...

Meta 06 İnşaat Plastik ve Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meta 06 İnşaat Plastik ve Ambalaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Bilgin Bilinmez tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 11 Nisan'da Delta Plaza, A-1 Blok'ta kuruldu.

Menemen Plastik İhtisas OSB yatırımcının yeni cazibe merkezi oldu!

Menemen Plastik İhtisas OSB Başkanı Salih Esen, "Bölgenin yüzde 84'ü sanayicilere tahsil edildi. Geriye 9 parsel kaldı. Bu yılın ortalarında ilk etapta ikisi büyük diğer ikisi de orta ölçekli olmak üzere 4 tesisin inşaatına başlanacak" dedi

Mehmet Remzi Esen İhlas Ev Aletleri Yönetim Kurulu Üyeliği'ne getirildi!

İhlas Ev Aletleri İmalat Sanayi ve Ticaret A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Mehmet Remzi Esen''in yönetim kurulu üyeliğine getirildiğini açıkladı. Detaylar haberimizde yer alıyor...

Plastik inşaat mamullerinde ihracat oranı yüzde 42'ye çıktı!

Selçuk Aksoy plastik ürünlerde Türkiye'nin ağırlığının arttığını belirterek, "Plastiğin geleceğin inşaat malzemesi olduğunu ve Türkiye plastik inşaat malzemeleri üreticilerinin büyümesini sürdürdüğünü tüm veriler ortaya koyuyor" dedi.

Ravago, Türkiye’de plastik atık geri dönüşüm tesisi kurmayı planlıyor!

Ravago, cari açığa ilaç proje için düğmeye bastı. Türkiye’de 4 milyar dolar büyüklüğe sahip plastik atıkları ekonomiye kazandırmayı planlayan Belçikalı firma, bunun için 30 milyon dolar tesis yatırımı yapmak istiyor.

Esen Plastik izmir Haberi

Esen Plastik izmir


Esen Plastik A.Ş, Türkiye Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) tarafından onaylanan 'akreditasyon belgesi' ile kendi bünyesinde akredite deney hizmetleri vermek üzere kurduğu yeni laboratuvarlarını hayata geçirdi. Adana Fabrikası'nın yanı sıra İzmir'de bin metrekare alan üzerinde kurulu ek fabrika tesisini tamamen 'akredite laboratuvarı' için tahsis eden Esen Plastik, böylece sektöre yepyeni bir hizmet sundu. 

Akreditasyon belgesinin en önemli özelliğinin, yeni laboratuvarlarda yapılacak deney ve sonrası verilecek raporun, dünyanın her yerinde geçerli olması olduğu belirtildi.


Sektöre de hizmet verecek

Öncelikle kendi ürünlerinin deneylerini TS EN ISO/IEC 17025 akreditasyon standardına uygun olarak test etmek ve belgelendirmek üzere yola çıkan Esen Plastik, Ege Bölgesi ve Türkiye'de bulunan plastik sektöründeki firmaların da test ve deneylerini yaparak, ürünlerinin dünya standartlarına uygunluğunu, vereceği akredite rapor ile belgeleyecek.

Esen Plastik Yönetim Kurulu Başkan...