07 / 05 / 2024

esen tuba tol kimdir

esen tuba tol kimdir

Mersin Belediye Meclisi, Kapızlı Mahallesi’ne arıtma tesisi yapılmasını onayladı. CHP’li Meclis Üyesi Tuba, Mersin’in en güzel kıyısına arıtma tesisi yapılmasının doğru olmadığını belirtti.

Ev sahibiyle papaz olan PuCCa, Tuba Ünsal'a da aynı şeyi yaşatmış!

Pucca isimli sosyal medya fenomeni Selen Pınar Işık'ın ev sahibi aylardır kira alamadığını öne sürmüş ve sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yapmıştı.  Pucca'nın eski ev sahibi olan Tuba Ünsal'dan da konuyla ilgili bir paylaşım geldi. İşte detaylar...

Tuba Ünsal gayrimenkul zengini çıktı! İlk evini 17 yaşında almış, İki ülkede daha evi var!

Babasının para biriktirme konusundaki öğütlerini dinlediğini söyleyen güzel oyuncu Tuba Ünsal, ilk yatırımını 17 yaşında yaptığını açıkladı.

Esen Life University projesi resmen başlıyor! Başkente 310 konutluk yeni proje geliyor!

Ankara'da hayata geçirilecek olan Esen Life University projesi resmen başlıyor. Esen Life University projesinde 310 konut yer alıyor.

Borsada esen sert rüzgar yatırımcıların yüreğini ağzına getirdi! Analistler durumu değerlendirdi!

Borsada esen sert rüzgarlar yatırımcıları tir tir titretirken son 2 yılın en dip seviyesi görüldü. Analistler ise durum değerlendirmesi yaptı. İşte detaylar…

Tolıman Property Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Tolıman Property Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Özbakır tarafından kuruldu.

Tuba Büyüküstün, Suadiye'de ev arıyor!

Sabah Gazetesi köşe yazarı Bülent Cankurt, bugünkü köşesinde Tuba Büyüküstün'ün yeni ev arayışını kaleme aldı. İşte Bülent Cankurt'un 'Evlenebilmek için pazarlık yapıyor' başlıklı yazısı...

Esen Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esen Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  2 milyon TL sermaye bedeli ile Kazım Cem Esen tarafından kuruldu.

Sfk İnşaat Sanayi Anonim Şirketi Esenşehir Şubesi açıldı!

Sfk İnşaat Sanayi Anonim Şirketi Esenşehir Şubesi  Ümraniye’de 100 bin TL sermaye ile Serhat Ferhat Kapıcı tarafından açıldı.

Tuba Ünsal Yalıkavak'tan ev aldı!

Gayrimenkul yatırımlarına devam eden eski manken Tuba Ünsal, Bodrum Yalıkavak'tan ev satın aldı. 

Tuba İç Mimarlık Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Tuba İç Mimarlık Ve Taahhüt Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Tuğba Zakoğlu tarafından kuruldu.

Deprem enkazı alanında poz veren Itır Esen'e tepki!

Manken Itır Esen depreme farkındalık yaratmak için kameralar karşına geçti. Enkaz üzerinde poz veren Esen'e tepkiler yağdı.

Tuba Ef İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuba Ef İnşaat Ve Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Yıldız ve Muhammed Emir Yıldız ortaklığında kuruldu.

Esen Asfalt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esen Asfalt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu.

esen tuba tol kimdir Haberi

esen tuba tol kimdir

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Mayıs Ayı Toplantısı’nın ikinci birleşimi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında yapıldı. Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen toplantıda, idare tekliflerine ait 22, komisyon raporlarına ait 48 ve gündem dışı 4 madde görüşüldü.


Önce komisyon raporlarının ele alındığı toplantıda, Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü’nün, Kapızlı Mahallesi’nde yapmayı planladığı atıksu arıtma tesisinin, mevcut imar planında işaretli alanının revize edilerek genişletilmesine ilişkin komisyon raporu görüşülürken, CHP’li Meclis Üyesi Esen Tuba Tol, komisyon raporuna itiraz etti. Kapızlı’nın, Mersin’in en güzel kıyı turizm bölgelerinden biri olduğunu belirten Tol, bu bölgeye sadece 2 kilometre uzaklıkta bulunan Arkum Mahallesi’ne söz konusu tesisin yapılmasının daha uygun olacağını söyledi. Tesisin yapım yerinin yeniden ele alınmasını isteyen Tol, komisyon raporunun tekrar gözden...